iPhone indirimi ne zaman 2021?

İçindekiler:

  1. iPhone indirimi ne zaman 2021?
  2. Teknosa telefon kampanyası ne zaman bitiyor?
  3. iPhone 11 indirim ne zaman?
  4. Turuncu indirim ne demek?
  5. Monster indirimleri ne zaman oluyor 2021?
  6. Samsung değişim kampanyası ne zaman bitiyor?
  7. Apple indirimleri ne zaman olur?
  8. Teknosada neler var?
  9. Teknosa kart ne işe yarar?
  10. Monster indirimleri ne zaman biter?
  11. Monster %10 indirim ne zamana kadar?
  12. Samsung değişim kampanyası bitti mi?
  13. Samsung Değişim Kampanyası Nasıl Çalışır?
  14. Apple öğrenci indirimi nasıl kullanılır 2021?

iPhone indirimi ne zaman 2021?

Kampanya; 12 Ağustos - 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında tüm Vatan Bilgisayar mağazalarında ve vatanbilgisayar.com' da geçerlidir.

Teknosa telefon kampanyası ne zaman bitiyor?

“Teknolojide Yenilik Yap” kapsamında” Kampanyası 31 Aralık 2021 tarihine kadar tüm Teknosa mağazalarında geçerlidir.

iPhone 11 indirim ne zaman?

Bu indirim furyası tarihinde başlayacak olup bir çok kategoride kullanıcıların ihtiyacını en uygun fiyatla karşılamasını sağlayacak. Bu kampanyada iPhone 11 ve AirPods 2. nesil modelleri kaçırılmayacak fırsatlar ile sizleri bekliyor.

Turuncu indirim ne demek?

Turuncu İndirim, Teknosa'nın çok avantajlı fiyat seçenekleri sunduğu özel kampanyaları arasında yer alıyor. Akıllı telefonlardan kişisel bakım teknolojilerine, ev elektroniğinden tablete çok sayıda ürüne yüksek indirim oranları uygulanıyor.

Monster indirimleri ne zaman oluyor 2021?

Kampanya; stoklarla sınırlıdır ve tüm Monster ürünlerinde geçerlidir. Kampanya; 19 Ağustos 2021 - 31 Ekim 2021 tarihleri arasında geçerlidir.

Samsung değişim kampanyası ne zaman bitiyor?

– (23:59) tarihleri arasında tüketiciler isterlerse kampanyaya katılan Samsung Bayileri'nden “eskiyi getir, yeniyi götür” (değişim kampanyası) kampanyasından faydalanabilirler. “eskiyi getir, yeniyi götür” kampanyası Atak Teknolojik Sistemler A.Ş.

Apple indirimleri ne zaman olur?

En Uygun Fiyatlı iPhone ve Mac'ler İçin Mayıs - Ekim Ayları Ayrıca, Eylül ayında yeni iPhone tanıtıldığında bir önceki iPhone'un fiyatında Apple tarafından indirim yapılır.

Teknosada neler var?

  • Cep Telefonları
  • Televizyonlar.
  • Notebook'lar.
  • Beyaz Eşya.
  • Elektrikli Ev Aletleri.
  • Kişisel Bakım.
  • Oyun Konsolları
  • Fotoğraf Makineleri.
Daha fazla öğe...

Teknosa kart ne işe yarar?

Turuncu Ekstra Kart ile hem alışveriş yapabilir hem de yurt içi ve yurt dışı tüm ATM'lerden nakit para çekebilirsiniz. Üstelik kart ücreti de ödemezsiniz. 250 TL'ye kadar tüm ödemelerinizi şifre girmeden, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

Monster indirimleri ne zaman biter?

Kampanya; 19 Ağustos 2021 - tarihleri arasında geçerlidir.

Monster %10 indirim ne zamana kadar?

KAMPANYA DETAYLARI NEDİR? Kampanya; 16 Eylül - tarihleri arasında geçerli olup, Maximum Genç kart sahiplerine özeldir. Kampanyaya dâhil kartlar: Maximum Genç kredi kartı ve Maximum Genç Bankamatik Kartı.

Samsung değişim kampanyası bitti mi?

Kampanya, – (23:59) tarihleri arasında, Samsung Electronics Istanbul Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi (“Samsung”) tarafından ithal edilmiş, Türkiye sınırları içinde kampanyaya katılan satış noktaları üzerinden Samsung Galaxy S21 5G (G991) veya Galaxy S21+ 5G(G996) veya Galaxy S21 Ultra 5G ...

Samsung Değişim Kampanyası Nasıl Çalışır?

Nasıl Çalışır ? Satın almak istediğiniz yeni cep telefonu modelini ve değişim yapmak istediğiniz mevcut cihazınızı seçin ve değişim kampanyası formunu doldurun. Siparişiniz tamamladıktan sonra,yeni cihanız belirtilen adrese gönderilecektir. Eski cihazınızı bize ulaştırmanız için size kargo takip numarası gönderelim.

Apple öğrenci indirimi nasıl kullanılır 2021?

Apple Music Öğrenci Üyeliği İndirimi İçin Nasıl Kaydolunur Öğrenciyseniz ve iPhone veya iPad'inizde Apple Music'e aboneyseniz, "Üniversite öğrencisi misiniz?" Yazan yere dokunun. Doğrulama sistemine yönlendirileceksiniz: kolejiniz veya üniversiteniz uygunsa, indirimli bir abonelik ücreti alacaksınız.