THY de Öğrenci indirimi var mı?

İçindekiler:

  1. THY de Öğrenci indirimi var mı?
  2. THY öğretmen indirimli bilet nasıl alınır?
  3. Miles and Smiles üyelik ücreti var mı?
  4. Uçakta Çocuklara indirim var mı?
  5. Miles&Smiles ne demek?
  6. Çocuklara uçak bileti kaç yaşında alınıyor?
  7. 65 yaş üstü uçaklarda indirim var mı?

THY de Öğrenci indirimi var mı?

İndirim, uluslararası tüm parkurlarda gidiş dönüş uçuşlarda baz ücret üzerinden  oranında uygulanmaktadır. ... Öğrenci indirimi ile alınan biletlerde ilk değişiklik ücretsiz olarak yapılmaktadır. Ancak yapılan değişikliklerde sınıf farkından doğan ücret farkları alınabilir.

THY öğretmen indirimli bilet nasıl alınır?

Öğretmen yolcularımızın Miles&Smiles üyesi olması koşuluyla indirim uygulanacaktır. Bilet alımı esnasında “Öğretmen” yolcu tipi seçilmeli ve öğretmenin Miles&Smiles üyelik numarası girilmelidir. Öğretmen yolcularımızın öğretmenlik bilgileri sistem tarafından otomatik olarak onaylanabilmektedir.

Miles and Smiles üyelik ücreti var mı?

Miles&Smiles, Türk Hava Yolları'nın özel yolcu programıdır . Üyelik için herhangi bir ücret alınmamaktadır ve 2 yaşın üzerindeki bütün gerçek kişilere bireysel olarak açıktır. Başvuru formları THY Satış Ofislerinden, THY check-in kontuarlarından ve THY kontuarlarından talep edilebilir.

Uçakta Çocuklara indirim var mı?

İndirimden yararlanabilmek için havalimanında kimlik ibraz edilmesi zorunludur. Çocuk sınıfında, 2 yaşını doldurmuş ve 13 yaşından gün almamış yolcular yer almaktadır. ... İndirimden yararlanabilmek için havalimanında kimlik ibrazı zorunludur.

Miles&Smiles ne demek?

Miles&Smiles; Türk Hava Yolları ve program ortağı havayolu firmalarıyla gerçekleştirdiğiniz uçuşlardan, program ortaklarında yaptığınız harcamalardan, Miles&Smiles anlaşmalı kredi kartıyla yaptığınız alışverişlerden Mil kazandıran bir özel yolcu programıdır.

Çocuklara uçak bileti kaç yaşında alınıyor?

Uçak içerisindeki tüm kabinlere çocuk yolcu kabulü yapılır. 2-7 yaş arası çocuk yolcularımız sadece ebeveynlerinden biri veya en az 18 yaşında olan bir refakatçi ile beraber seyahat edebilirler.

65 yaş üstü uçaklarda indirim var mı?

İç hat uçuşlarından birinde seyahat edecek olan 65 yaş üstü yolcuların tüm uçuşlarda indirim hakkı bulunmaktadır. Tüm hava yolları şirketlerinde geçerli olan indirim oranı ortalama %25'dir. 65 yaş üstü yolcular %25 indirim hakkını kullanarak daha uygun fiyatlarla bilet sahibi olabilirler.