KOSGEB Girişimci Desteği Nasıl Alınır?

İçindekiler:

  1. KOSGEB Girişimci Desteği Nasıl Alınır?
  2. KOSGEB ileri girişimcilik hibe desteği ne kadar?
  3. KOSGEB kadın girişimci desteği ne kadar?
  4. KOSGEB kimlere kredi verecek?
  5. Ileri Girişimcilik nelerdir?
  6. Ileri girişimcilik belgesi ne işe yarar?
  7. Kosgep hangi islere hibe veriyor?
  8. KOSGEB kadın girişimci desteği 2021 nedir?

KOSGEB Girişimci Desteği Nasıl Alınır?

Kosgeb hibe desteği alabilmek için bazı şartları yerine getirmeniz gerekir:
  1. Kosgeb sistemine kayıt yaptırmak.
  2. Kursa katılmak ve sertifika almak.
  3. İş yeri projenizin hazır olması.
  4. Hibe programına başvuru yapmanız.

KOSGEB ileri girişimcilik hibe desteği ne kadar?

Kuruluş desteği kapsamında gerçek kişi olarak kurulmuş işletmelere 5.000 TL, sermaye şirketi olarak kurulmuş işletmelere 10.000 TL geri ödemesiz destek sunulur.

KOSGEB kadın girişimci desteği ne kadar?

Kurt, KOSGEB desteği ile işini kuran girişimcilerin 50 bin liraya kadar kullanacakları işletme, makine teçhizat kredilerinin faiz ve kar payı masraflarına, bütçe imkanları dahilinde, KOSGEB tarafından belirlenen puan oranında ve koşullarında destek sağlandığını, kadın girişimciler için ise üst limitin 70 bin lira ...

KOSGEB kimlere kredi verecek?

Program iki bileşenden oluşuyor. İmalat sektörlerinde faaliyet gösteren mikro ve küçük işletmeler ile 2017 ve sonrasında kurulan imalat, bilgisayar programlama, bilimsel Ar-Ge (araştırma-geliştirme) sektörlerindeki yenilikçi, genç ve küçük işletmeler programdan yararlanacak.

Ileri Girişimcilik nelerdir?

İleri girişimci, düşük, orta veya yüksek olarak ayrılan teknoloji seviyesinden herhangi birinde üretim yaparak faaliyet gösteren gerçek kişi ya da sermaye şirketidir.

Ileri girişimcilik belgesi ne işe yarar?

Bu belge girişimcilerin KOSGEB üzerinden alacağı hibe başvuruları için şart koşulmakta. Bu belge ile kurum bir bakıma, girişimciye verilecek hibe olanaklarının gerçekten doğru bir şekilde değerlendirilmesini amaçlamakta.

Kosgep hangi islere hibe veriyor?

KOSGEB HİBE DESTEK ÖDEMELERİ HANGİ SEKTÖRLERDE YAPILIR? İnşaat (Sıva işleri, yıkım, sıhhi tesisat, elektrik tesisatı, çatı işleri...) Toptan ve perakende ticaret (motorlu taşıtlar, ev eşyası, hırdavat, gıda, içecek, pazar yerinde satış...) Ulaştırma ve depolama (Nakliye, kurye, ev ve işyerlerinde taşımacılık...)

KOSGEB kadın girişimci desteği 2021 nedir?

Çalışmayan ya da kendi işini kurmak isteyen kadınlara verilen hibe ve krediler sayesinde bayanlar ekonomik bağımsızlıklarını kazanabilmektedirler. ... 2021 yılında yapılan düzenlemelerle birlikte mikro kredi olarak adlandırdığımız 10.000 TL'lik hibe krediler KOSGEB tarafından kadın girişimcilere verilmektedir.