Apple TV nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Apple TV nedir ne işe yarar?
  2. Apple TV+ kaç TL?
  3. Apple TV Türkiye'de neden yok?
  4. Apple TV 4K nedir?
  5. Apple TV üyelik var mı?
  6. Apple TV nasıl TV'ye bağlanır?
  7. Apple TV 6 nesil ne zaman çıkacak?
  8. Apple TV nasıl kurulur?
  9. Apple TV 4K mı hd mi?
  10. Apple TV hangi uygulamalar var?
  11. Apple TV nedir ücretli mı?
  12. Apple TV nasıl izlerim?
  13. Apple TV nasıl ayarlanır?
  14. AirPods TV'ye bağlanır mi?
  15. TV+ indirmek ücretli mi?

Apple TV nedir ne işe yarar?

Apple TV bir yayın platformu olarak piyasaya sürülmüştür. Apple TV hizmet olarak sunulduğu için Mac, Ipad ve Iphone tarzı cihazlarda rahat bir şekilde izlenebilmektedir. Bunun yanında Apple TV akıllı televizyonlarda da rahat bir şekilde izlenebilmektedir.

Apple TV+ kaç TL?

Apple'ın çevrimiçi dizi ve film platformu "Apple TV+" resmi olarak kullanıma sunuldu. Aylık 4.99 dolar ücreti olan bu hizmet, 10 Eylül'den sonra Apple ürünü satın alan tüketicilere bir yıl boyunca ücretsiz olarak sunulacak.

Apple TV Türkiye'de neden yok?

Covid 19 pandemisinin bütün dünyaya yayılmasıyla Apple TV+ oldukça büyük bir sekteye uğradı. Salgın sırasında uygulanan yasaklar ve kısıtlamalar nedeniyle Apple yeni filmler ve diziler çekemediği için pek fazla özel içerik oluşturamadı. Bu durum da hizmetin Türkiye'ye gelememesine sebep oldu.

Apple TV 4K nedir?

Apple TV 4K, TV'de en sevdiklerinizi favori Apple aygıtlarınız ve servislerinizle bir araya getiriyor. Ve oturma odanızı baştan aşağı dönüştürecek olağanüstü güçlü bir deneyim sunuyor. En iyi programlar ve filmler. Akıcı ve net videolar için 4K Yüksek Kare Hızı HDR.

Apple TV üyelik var mı?

Apple TV+'a abone olma Menü çubuğunda, Şimdi İzle'ye gidin. Apple TV kanallarını görüntülemek için aşağı gidin, sonra Apple TV+'ı seçin. Abonelik düğmesini seçin, sonra ekrandaki yönergeleri izleyin.

Apple TV nasıl TV'ye bağlanır?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızı televizyona yansıtma
  1. iPhone, iPad veya iPod touch'ınızı Apple TV'niz veya AirPlay 2 uyumlu akıllı televizyonunuzla aynı Wi-Fi ağına bağlayın.
  2. Denetim Merkezi'ni açın: ...
  3. Ekran Yansıtma'ya dokunun.
  4. Listeden Apple TV'nizi veya AirPlay 2 uyumlu akıllı televizyonunuzu seçin.
Daha fazla öğe...

Apple TV 6 nesil ne zaman çıkacak?

Apple TV 6, 2021 yılında karşımıza çıkabilir.

Apple TV nasıl kurulur?

Apple Kimliğinizi ve Wi-Fi ayarlarınızı Apple TV'nize otomatik olarak eklemek için Aygıtla Ayarla'yı seçin. Ardından iOS aygıtınızın kilidini açın, aygıtınızı Apple TV'nizin yanına getirin ve hem iOS aygıtınızın hem Apple TV'nizin ekranındaki yönergeleri izleyin.

Apple TV 4K mı hd mi?

Yeni teknolojileri yalnızca yeni Apple TV 4K destekliyor. ... Ultra-HD olarak da bilinen 4K veya teknik çözünürlüğü 3.840 x 2.160 olan görüntüler sunan bu cihaz; Apple TV'nin standart HD görüntülerine göre 4 kat daha fazla piksel sunabileceği anlamına geliyor.

Apple TV hangi uygulamalar var?

Seçilmiş öneriler ve satın alınan film ve TV şovları kitaplığınıza hızlı erişim vardır, böylece her zaman izleyecek bir şeyleriniz olur.
  • Hulu. Bu dijital her şeyin dünyasında, Hulu'da izleyebileceğiniz her TV şovu var. ...
  • Netflix. ...
  • Amazon Prime Videosu. ...
  • YouTube. ...
  • Spektrum. ...
  • Heryerde Filmler. ...
  • GrubHub. ...
  • Mutfak Hikayeleri.
Daha fazla öğe...

Apple TV nedir ücretli mı?

Apple TV'nin yeni özelliklerinin ve Apple TV+ servisinin tanıtıldığını geçtiğimiz yılın Mart ayında sizlere aktarmıştık. Apple'ın orijinal içeriklerini de içinde barındıran online bir streaming servisi olan Apple TV+, belirlenen içeriklerin ücretsiz olarak kullanıma sunulduğunu duyurdu.

Apple TV nasıl izlerim?

  1. Apple TV kanallarını bulun. iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda Apple TV uygulamasını açın, ardından ekranın alt kısmındaki Şimdi İzle'ye dokunun. ...
  2. Abone olun veya ücretsiz denemenizi başlatın. ...
  3. Apple Kimliğinizle giriş yapın. ...
  4. Fatura bilgilerinizi onaylayın.

Apple TV nasıl ayarlanır?

Ayarlama işlemine iOS aygıtınızla veya elle devam edin Apple Kimliğinizi ve Wi-Fi ayarlarınızı Apple TV'nize otomatik olarak eklemek için Aygıtla Ayarla'yı seçin. Ardından iOS aygıtınızın kilidini açın, aygıtınızı Apple TV'nizin yanına getirin ve hem iOS aygıtınızın hem Apple TV'nizin ekranındaki yönergeleri izleyin.

AirPods TV'ye bağlanır mi?

Apple AirPods, aynı Apple kimliğiyle ilişkiliyse Apple TV'ye otomatik olarak bağlanır.

TV+ indirmek ücretli mi?

Turkcell TV Plus ücretli bir çevrim içi platformdur. Abonelik sisteminin yanı sıra film ve dizi kiralama hizmeti de veren Turkcell TV Plus abonelik paketi ve içerik kiralama ücretlerini Turkcell ve Superonline kullanıcılarının faturalarına yansıtır.