Pegasus bilet nasıl değiştirilir?

İçindekiler:

  1. Pegasus bilet nasıl değiştirilir?
  2. Pegasus açik bileti nasıl kullanabilirim?
  3. Alınan bilet ertelenir mi?
  4. Pegasus iptal değişiklik hakkı ücretsiz ne demek?
  5. Açık bileti nasıl kullanabilirim?
  6. Anadolu Jet açık bilet nasıl kullanılır?
  7. Alınan uçak bileti ertelenir mi?
  8. Uçak bileti ne zamana kadar ertelenir?
  9. Uçak bileti değiştirme cezası ne kadar?
  10. Uçak bileti kaç saat kala değiştirilir?

Pegasus bilet nasıl değiştirilir?

Biletini flypgs.com veya mobil kanallardan satın alan misafirlerimiz, flypgs.com'da Bilet İşlemleri'nin altında yer alan "İletişim bilgilerini değiştir" seçeneğinden değişiklik yapabilir veya 12 12 numaralı çağrı merkezimizi arayarak değişiklik işlemini gerçekleştirebilir.

Pegasus açik bileti nasıl kullanabilirim?

Pegasus Açık Bilet Kuralları Bilet açığa dönüştürüldükten sonra 1 yıl içerisinde kullanılmalıdır. Kredi kartı ile alınmış biletler de açık tarihli bilete dönüştürülebilir. Bilet tarihlendirirken arada ücret farkı varsa üzerine eklenir. Açık biletler başkasına devredilemez ya da bilet üzerindeki isim değiştirilemez.

Alınan bilet ertelenir mi?

Rezervasyon işlemi gerçekleştirilmiş veya satın alınmış biletler üzerinde isim değişikliği, hatalı veya eksik giriş yapılmış olsa da uygulanamaz veya bilet devredilemez. Biletle ilgili yapılabilecek tüm işlemlerin hakkı yalnızca bileti alan kişiye aittir, bilette yazılan isim üzerinden işlem yapılır.

Pegasus iptal değişiklik hakkı ücretsiz ne demek?

c) Biletleme yapılan tarifeli uçuşun kalkış saatine 72 saatten fazla süre olan hâllerde değişiklik veya iptal işleminin biletleme anından itibaren 24 saat içerisinde gerçekleştirilmesi. Ücretsiz bilet iptalinden faydalanmak için yapman gereken tek şey biletini Pegasus'tan almak!

Açık bileti nasıl kullanabilirim?

Bilet değişiminde açığa alınan bilet hangi sınıfta yer alıyorsa ilgili sınıfın ceza kuralları uygulanır. Bilet açığa dönüştürüldükten sonra 1 yıl içerisinde kullanılmalıdır. Kredi kartı ile alınmış biletler de açık tarihli bilete dönüştürülebilir. Bilet tarihlendirirken arada ücret farkı varsa üzerine eklenir.

Anadolu Jet açık bilet nasıl kullanılır?

AnadoluJet uygulamalarında açık tarihli bilet düzenlenmemektedir. Biletlerin kullanım, rezervasyon/parkur değiştirme vb. hakkı, sadece biletin üzerinde ismi yazılı kişiye aittir ve bu hak hiç bir şekilde devredilemez.

Alınan uçak bileti ertelenir mi?

Rezervasyon işlemi gerçekleştirilmiş veya satın alınmış biletler üzerinde isim değişikliği, hatalı veya eksik giriş yapılmış olsa da uygulanamaz veya bilet devredilemez. Biletle ilgili yapılabilecek tüm işlemlerin hakkı yalnızca bileti alan kişiye aittir, bilette yazılan isim üzerinden işlem yapılır.

Uçak bileti ne zamana kadar ertelenir?

Online olarak mobil ya da web sitesi üzerinden veya satış ofisleri tarafından düzenlenen biletlerde iptal, iade ve değişiklik gibi işlemler havayolu firmalarının sözleşmelerine göre değişiklik gösterebilir. İptal ve iade gibi konularda uçuş saatinize en az 2 saat kala işlem yaptırabilirsiniz.

Uçak bileti değiştirme cezası ne kadar?

EcoFly sınıflı uçak biletiniz üzerinde uçuşunuza son 1 saat kala herhangi bir değişiklik işlemi gerçekleştiremezsiniz. Uçuşunuza son 12 saat kala biletiniz üzerinde değişiklik yapmak isterseniz 150 TL karşılığında değişiklik yapabilirsiniz.

Uçak bileti kaç saat kala değiştirilir?

Genel Bilgi. Online olarak mobil ya da web sitesi üzerinden veya satış ofisleri tarafından düzenlenen biletlerde iptal, iade ve değişiklik gibi işlemler havayolu firmalarının sözleşmelerine göre değişiklik gösterebilir. İptal ve iade gibi konularda uçuş saatinize en az 2 saat kala işlem yaptırabilirsiniz.