Yeşil pasaport ile hangi ülkelere gidilemez?

İçindekiler:

  1. Yeşil pasaport ile hangi ülkelere gidilemez?
  2. Ingiltere yeşil pasaporta vize istiyor mu?
  3. Hangi ülkeler yeşil pasaporta vize istiyor?
  4. Rusya yeşil pasaporta vize istiyor mu?
  5. Yeşil pasaportla norveçe gidilir mi?
  6. Yeşil pasaportla Almanya'ya gidilir mi?
  7. ABD Yeşil pasaporta vize istiyor mu?
  8. Kanada yeşil pasaporta vize istiyor mu?
  9. Litvanya yeşil pasaporta vize istiyor mu?
  10. Yeşil pasaport ile nereye gidilir?
  11. Norveç yeşil pasaporta vize istiyor mu?
  12. Yeşil pasaport için vize gerekli mi?
  13. Yeşil pasaportla Avrupaya gidilir mi?
  14. Portekiz yeşil pasaporta vize istiyor mu?
  15. Kanada hangi mesleklerden göçmen alıyor?
  16. Ispanya yeşil pasaporta vize istiyor mu?
  17. Litvanya turist kabul ediyor mu?

Yeşil pasaport ile hangi ülkelere gidilemez?

A.B.D, Afganistan, Avusturalya, Botswana, Burma, Çad, Dominik Cum., Ekvator Ginesi, El Salvador, Ermenistan, Etiyopya, Fildişi Sahilleri, Gabon, Gana, Gine, Gine Bissau, Haiti, Hindistan, İngiltere, Irak, İrlanda, Kamboçya, Kamerun, Kanada, Kongo, Kuze Kore, Meksika, Nijerya, Orta Afrika Cum., Özbekistan, Somali, Sudan ...

Ingiltere yeşil pasaporta vize istiyor mu?

Birleşik Krallık'a seyahat etmek T.C. pasaportuna sahip kişilerin pasaport türü fark etmeksizin vize almaları zorunludur. Bordo pasaport (umuma mahsus) sahipleri, yeşil pasaport (hususi) sahipleri ve gri pasaport (hizmet) sahipleri geçerli bir İngiltere vizesine sahip olmadan İngiltere'ye seyahat edemeyecektir.

Hangi ülkeler yeşil pasaporta vize istiyor?

Yeşil pasaporta vize isteyen ülkelerin 2021 yılı güncel listesi
  • Afganistan.
  • Amerika Birleşik Devletleri.
  • Angola.
  • Avustralya.
  • Benin.
  • Burkina Faso.
  • Burundi.
  • Butan.
Daha fazla öğe...

Rusya yeşil pasaporta vize istiyor mu?

2021 Rusya Yeşil Pasaporta Vize İstiyor Mu? Rusya, yeşil (hususi) pasaport sahibi Türk vatandaşlarına tarihinden sonra vize uygulanmamaktadır. Dolayısıyla yeşil pasaport sahibi kişilerin Rusya'ya seyahatlerinden önce vize almaları gerekli değildir.

Yeşil pasaportla norveçe gidilir mi?

Yeşil pasaport sahibi Türk vatandaşları yapacakları seyahat 180 gün içinde 90 günü aşmıyorsa Norveç'e vize almasına gerek yoktur, yapılacak seyahat bu süreyi aşıyorsa Norveç vizesi almaları gerekmektedir.

Yeşil pasaportla Almanya'ya gidilir mi?

Vizesiz girişler: 6 aylık dilim içinde 90 günü geçmeyen ziyaretler için T.C. Hususi, Hizmet ve Diplomatik Pasaport sahipleri (yeşil, gri ve siyah pasaportlar), mesleki faaliyette bulunmama koşuluyla vizesiz seyahat edebilirler.

ABD Yeşil pasaporta vize istiyor mu?

-ABD'ye seyahat etmek isteyen Umuma Mahsus (Bordo) pasaport, Hizmet (Gri) Pasaport, Diplomatik (Siyah) Pasaport ve Hususi (Yeşil) pasaport hamili tüm kişiler ABD vizesi başvurusu yapmak zorundadırlar.

Kanada yeşil pasaporta vize istiyor mu?

Pek çok ülke diplomatik pasaport sahibi T.C. vatandaşlarına vizesiz seyahat hakkı sağlamaktadır; fakat vize rejimi çok sıkı olan Kanada Hükumeti diplomatik pasaporta sahip ve yeşil pasaporta sahip kişilerden de vize istemektedir. Yeşil pasaportla Kanada'ya vizesiz seyahat mümkün değildir.

Litvanya yeşil pasaporta vize istiyor mu?

Litvanya vizesi maksimum 10 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. ... Litvanya vizesi, yeşil pasaportlular için geçerli olan bir uygulama değildir. Yeşil pasaport Litvanya vize işlemlerinden 180 gün içerisinde 90 günü geçmeme koşulu ile muaftır.

Yeşil pasaport ile nereye gidilir?

Almanya, Andorra, Arnavutluk, Avusturya, Belçika, Beyaz Rusya, Bosna Hersek, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Hollanda, Hırvatistan, İspanya, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Karadağ, Kosova, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Malta, Makedonya, Moldova, Monako, ...

Norveç yeşil pasaporta vize istiyor mu?

Norveç Yeşil pasaportla 90 gün boyunca vizesiz gezilebilen ülke Kuzey Işıkları, mutlaka denenmesi gereken balıkları ve sahil kasabalarıyla her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlar.

Yeşil pasaport için vize gerekli mi?

1) Yeşil (Hususi) pasaporta sahip T.C. vatandaşları Bordo (Umumi) pasaportluların vizesiz giremediği 67 ülkeye vizesiz giriş ayrıcalığına sahiptir. 2) Yeşil pasaport sahipleri pasaport harcından muaftır. ... Yeşil pasaport sahipleri sadece defter bedelini öderler.

Yeşil pasaportla Avrupaya gidilir mi?

Avrupa seyahati için vizeden muaf tutulan kişilerin de seyahatleri öncesinde ilgili ülkeye giriş izni almaları öngörülmüştür. ... Bu uygulama ile Yeşil ve Gri Pasaport sahibi Türk Vatandaşları'nın vize muafiyet hakları saklı tutulup yalnızca Avrupa'ya giriş esnasında seyahat izni almaları sağlanacaktır.

Portekiz yeşil pasaporta vize istiyor mu?

Polonya Cumhuriyeti seyahat etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından Hususi Pasaport (Yeşil) ve Diplomatik Pasaport (Siyah) ve Hizmet (Gri) Pasaportu hamili olanlar 6 ay içerisinde 90 günü aşmamak kaydıyla Polonya'ya vizesiz seyahat edebilmektedir.

Kanada hangi mesleklerden göçmen alıyor?

Avantajı bulunan Kanada göçmenlik başvurusu 38 meslek gurubu aşağıda listelenmiştir.
  • Yer ve deniz bilimcileri.
  • İnşaat mühendisi.
  • Makine mühendisi.
  • Kimya mühendisi.
  • Maden mühendisi.
  • Petrol mühendisi.
  • Jeolojik mühendis.
  • Bilgisayar mühendisi.
Daha fazla öğe...

Ispanya yeşil pasaporta vize istiyor mu?

Hususi (Yeşil) Pasaport, Hizmet (Gri) Pasaportu ve Diplomatik (Siyah ve Kırmızı) Pasaport Hamili Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları 180 gün içerisinde 90 günü aşmayan seyahatleri için İspanya vize başvurusu işlemlerine tabi tutulmamaktadırlar.

Litvanya turist kabul ediyor mu?

Özel, diplomatik veya hizmet pasaportlarına sahip Türk vatandaşları Litvanya'ya vizesiz giriş yapabilmektedirler (6 ay içerisinde 90 günü aşmamak şartı ile). Başvuru sahiplerine uygulanacak vize prosedürlerine ilişkin sunulması gereken belgeler aşağıda belirtilmiş olup, seyahat amacına göre değişiklik göstermektedir.