eTwinning amacı nedir?

İçindekiler:

  1. eTwinning amacı nedir?
  2. eTwinning giriş nasıl yapılır?
  3. Türkiye kaç yılında eTwinning e katıldı?
  4. eTwinning Kimler Üye Olabilir?
  5. eTwinning projesi nasil yapilir?
  6. Proje günlüğünün kullanım amacı nedir?
  7. eTwinning Şifre Nasıl Alınır?
  8. eTwinning ilerleme nasıl olur?
  9. eTwinning Türkiye web sitesi nedir?
  10. eTwinning sertifikası nasıl alınır?
  11. eTwinning Projeye kimler davet edilir?
  12. eTwinning proje kuralları nelerdir?
  13. eTwinning Forum Nasıl Yapılır?
  14. Twinspace kaç dilde hizmet veriyor?
  15. Twinspace kaç farklı dilde hizmet vermektedir 2020?
  16. eTwinning proje sertifikası nasıl alınır?
  17. eTwinning okul nasıl kaydedilir?
  18. eTwinning kaç hizmet puanı?
  19. eTwinning Live masaüstü araçlarından hangisini ortak bulabilmek için kullanırız?
  20. eTwinning kulübü ne yapar?

eTwinning amacı nedir?

eTwinning, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur. ... eTwinning, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin kullanımı vasıtasıyla gerekli destek, araçlar ve hizmetleri sağlayarak okulların herhangi bir konuda kısa ve uzun vadeli ortaklıklar kurmasını kolaylaştırarak Avrupa´da okul işbirliğini teşvik etmektedir.

eTwinning giriş nasıl yapılır?

eTwinning oturuma katılma https://www.etwinning.net/tr/pub/index.htm adresine giriş yapınız. Sağ üst köşedeki oturum aç kaydol butonuna tıklayınız. Sisteme giriş yapınız. Sol üstte bulunan eTwinning Live butonuna tıklayınız.

Türkiye kaç yılında eTwinning e katıldı?

Ayrıca eTwinning ulusal düzeyde 38 Ulusal Destek Servisi tarafından desteklenmektedir. Ülkemiz eTwinning'e 2009 yılında dahil olmuştur. eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyet göstermektedir.

eTwinning Kimler Üye Olabilir?

Bir eTwinning projesi, Avrupa'daki iki ya da daha fazla öğretmen, öğretmenlerden veya branşlardan oluşan ekipler, kütüphaneciler, başöğretmenler ve öğrenciler tarafından yürütülebilir. Ancak öğrenciler portala kayıt olmaz; öğretmenleri tarafından bir projeye (TwinSpace alanında) üye olarak eklenebilirler.

eTwinning projesi nasil yapilir?

E- twinning projesi nasıl hazırlanır
  1. https://www.etwinning.net - E – twinning Live – Ortak Bulma Formuna tıklıyoruz.
  2. Beğendiğimiz bir projeyi seçip , Bu mesaja cevap ver kutusuna; projeye katılmak istediğiniz yazıyorsunuz ( I want to participate in the Project ) Proje Türkçe ise Türkçe cevap verelim.
Daha fazla öğe...

Proje günlüğünün kullanım amacı nedir?

Proje Günlüğü Projeniz için bir günlük veye blog oluşturmak için kullanılır. Buradaki gönderiler tüm twinspace üyelerine açıktır ve görülebilir. Proje Günlüğü sayesinde tüm proje aktiviteleriniz proje aktivite sıralarına göre görülebilir ve üyeler tarafından yorumlar yapılabilir.

eTwinning Şifre Nasıl Alınır?

Portalın anasayfasındaki oturum açma kutusunda “Parolanızı mı unuttunuz?”a tıklayın. Kayıt için kullandığınız e-posta adresini girin ve “gönder”e tıklayın. Oturum verileriniz ve yeni bir parola e-postanıza gönderilecektir.

eTwinning ilerleme nasıl olur?

Kullanıcıların İlerleme Çubuğunda gösterilecek bir ilerleme sağlamaları için, eTwinning'te aktif olmaları (platformu ve platformun çeşitli özelliklerini kullanarak) gerekir. İlerleme Çubuğu, kullanıcıların eylemleri ile beslenir ve o eylemler belli sayıda puana karşılık gelir.

eTwinning Türkiye web sitesi nedir?

eTwinning, Avrupa ve ötesindeki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur. Benzer şekilde düşünen meslektaşlarınızla buluşun, projeler oluşturun, fikirler paylaşın, öğrenin, gelişin, sınıfınızın duvarlarını yıkın ve ufkunuzu genişletin.

eTwinning sertifikası nasıl alınır?

Adım 1: Öncelikle ETwinning sertifikası almak için http://etwinningonline. eba.gov.tr/ adresine kayıt yapmanız gerekir. Kayıt işlemi için ''Register'' yazan yere tıklamanız gerekir. Adım 2: Girdiğiniz sayfada kullanıcı ismi, mail adresi ve şifre yazan yerleri doldurup kayıt olun.

eTwinning Projeye kimler davet edilir?

eTwinning projelerine kimler katılabilir? Bir eTwinning projesi iki ya da üç öğretmen, bir grup zümre öğretmeni, kütüphaneciler, okul yöneticileri ve tüm Avrupa'daki öğrenciler tarafından yürütülebilir.

eTwinning proje kuralları nelerdir?

B. Tüm eTwinning kullanıcılarının uyması gereken kuralların bazıları
  1. 1. eTwinning, ticari amaçlarla kullanılamaz. Platformun ticari amaçlar için kullanımı kesinlikle yasaktır. ...
  2. Doğrudan tehdit, zorbalık veya taciz söz konusu olamaz. ...
  3. Fikri mülkiyet. ...
  4. Kimlik hırsızlığı ...
  5. Öğrenciler (küçükler) ...
  6. Özel bilgiler ve Hassas veriler.

eTwinning Forum Nasıl Yapılır?

Forumları nasıl Kullanabilirim? Forumlar sekmesine tıklayınız. Projenizde bulunan her etkinlik için BİR FORUM EKLE sekmesine tıklayarak bir forum oluşturunuz. Forum başlığı olarak etkinliğinizin adını yazabilirsiniz.

Twinspace kaç dilde hizmet veriyor?

Twinspace 30 farklı dilde hizmet vermektedir. Twinspace'inizin İnternet üzerinde herkese nasıl göründüğüne bakın. Twinspace'in görülebilmesi için linke ihtiyaç duyulacağını unutmayın. Öğretmen Bülteni sadece öğretmenler tarafından görüntülenmektedir.

Twinspace kaç farklı dilde hizmet vermektedir 2020?

Twinspace'inizin İnternet üzerinde herkese nasıl göründüğüne bakın. Twinspace'in görülebilmesi için linke ihtiyaç duyulacağını unutmayın. Twinspace 26 Farklı dilde hizmet vermektedir.

eTwinning proje sertifikası nasıl alınır?

Adım 1: Öncelikle ETwinning sertifikası almak için http://etwinningonline. eba.gov.tr/ adresine kayıt yapmanız gerekir. Kayıt işlemi için ''Register'' yazan yere tıklamanız gerekir. Adım 2: Girdiğiniz sayfada kullanıcı ismi, mail adresi ve şifre yazan yerleri doldurup kayıt olun.

eTwinning okul nasıl kaydedilir?

Bağlantı adresi kısmına eSafety okul sayfasında okula özel linklenen kısım kopyala yapıştır tekniği ile yapıştırılır. Yine eSafety okula özel sayfada ekrana gelen e-Güvenlik etiketi resim olarak kullanılmak üzere kaydedilir.

eTwinning kaç hizmet puanı?

eTwining programı kapsamında Ulusal veya Avrupa Kalite Etiketlerinden sadece biri (15 puan) hizmet puanı hesabında değerlendirilecektir.

eTwinning Live masaüstü araçlarından hangisini ortak bulabilmek için kullanırız?

eTwinning Live'da bulunan “Ortak Bulma Forumları” sekmesi ortak bulmada en yaygın kullanılan yoldur. Ortak Bulma Forumları yaş grupları, eTeinning Plus ve Erasmus+ başlıklarına ayrılmıştır.

eTwinning kulübü ne yapar?

eTwinning, Bilgi ve İletişim Teknolojileri (BİT) kullanımıyla okullar için destek, araç ve hizmetler sağlayarak Avrupa'daki okullar arası işbirliğini teşvik eder. ...