Türk Telekom 5 GB bedava internet nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom 5 GB bedava internet nasıl yapılır?
  2. Türk Telekom 1GB hediye nasil yapilir?
  3. Türk Telekom faturalı hediye internet nasıl yapılır?
  4. Tamamla 10 GB Kampanyası Nasıl Yapılır?
  5. Türk Telekom Arıza 2 GB internet hediye nasil alinir?
  6. Türk Telekom hediye GB nasıl alınır?
  7. Türk Telekom hediye nasıl kazanılır?
  8. BTK Akademi 6 GB nerede kullanabilirim?
  9. Tamamla 10 GB Kampanyası nedir?
  10. Türk Telekom 10 GB Hediye nasıl yapılır?

Türk Telekom 5 GB bedava internet nasıl yapılır?

Türk Telekom 5 GB bedava internet almak için; HALKBANK yazıp 5555'e SMS gönder. Halkbank 50 TL ve üzeri yükleme yapan herkes anında 2 hafta geçerli bedava internet kazanıyor. Mart sonuna kadar geçerli bu kampanyadan daha fazla bilgi almak için; Türk Telekom 5 GB Hediye İnternet 2021 başlığına tıklayın.

Türk Telekom 1GB hediye nasil yapilir?

ISTE yazıp, Hediye İnternet talep etmek istediğiniz kişinin telefon numarasını ve istenen internet miktarını aralarında boşluk bırakarak 9433'e göndermeniz yeterlidir. Hediye internet gönderdikten sonra 1 GB bedava internet hattınıza 48 saat içinde tanımlanacaktır.

Türk Telekom faturalı hediye internet nasıl yapılır?

Sadece faturalı hat sahiplerine özel olan e-fatura hediye internet kampanyasına katılarak anında 1 gb internet kazanmanız mümkün. Faturanızı ister sms isterseniz e posta adresine istediğinizde hattınıza 1 gb internet yüklenecektir. Kampanyadan faydalanmak için 1GB e-mail adresiniz yazıp 3008 göndermeniz yeterlidir.

Tamamla 10 GB Kampanyası Nasıl Yapılır?

4.5G müşterilerimize özel ayda 15,30 TL'ye, 12 ay pakette kalma sözünüze ek internet paketleri ile internetinizi 10GB'a tamamlıyoruz! TAMAMLA 10GB yazıp 5555'e gönderin....İnternet Özgürlüğünü 10GB'a Tamamlamanın Tam Sırası!
  1. Mobil.
  2. Taahhütlü Ek İnternet Paketleri.
  3. İnternet Özgürlüğünü 10GB'a Tamamlamanın Tam Sırası!

Türk Telekom Arıza 2 GB internet hediye nasil alinir?

Bu arıza kaydının oluşmasından sonra Türk Telekom tarafından sizlere bir kod gönderilecektir. Gönderilen kodu telefonunuzun mesaj uygulamasına direkt olarak yapıştırdıltan sonra 5555 numarasına kısa mesaj yollamalısınız. Mesajınızın iletilmesinin ardından 2 GB bedava internet hattınıza tanımlanacaktır.

Türk Telekom hediye GB nasıl alınır?

Türk Telekom 5 GB Hediye İnternet Türk Telekom 5 GB bedava internet almak için; HALKBANK yazıp 5555'e SMS gönder. Halkbank 50 TL ve üzeri yükleme yapan herkes anında 2 hafta geçerli bedava internet kazanıyor.

Türk Telekom hediye nasıl kazanılır?

Bu kampanyadan yararlanmak için 3008'e atmanız gereken SMS şu şekildedir; “1GB e-mail adresiniz” bu mesajı göndermenizin ardından hattınıza hediye 1GB tanımlanacaktır. Mobil uygulama üzerinden TL yüklemesi yaptığınız taktirde bir aylık 1 GB hediye internet kazanabilirsiniz.

BTK Akademi 6 GB nerede kullanabilirim?

BTK Akademi 6 GB hediye internet paketini BTK'nın eğitim sitesinde kullanabilirsiniz. Bütün operatörlerde geçerli olan BTK akademi hediye interneti btkakademi.gov.tr adresinde kullanılabilir.

Tamamla 10 GB Kampanyası nedir?

4.5G müşterilerimize özel ayda 15,30 TL'ye, 12 ay pakette kalma sözünüze ek internet paketleri ile internetinizi 10GB'a tamamlıyoruz! TAMAMLA 10GB yazıp 5555'e gönderin. ... Paketin içerdiği internet hakkı bir fatura dönemi sonuna kadar geçerli olacak ve müşteri iptal etmedikçe otomatik olarak yenilenecektir.

Türk Telekom 10 GB Hediye nasıl yapılır?

Ayrıca Ramazan ayı yeni abonelerine anında 10 GB internet veriyor. Ramazan kampanyasına katılmak için; RAMAZAN GB yaz 5555'e gönder. Türk Telekom Ramazan ayın boyunca faturalı ve faturasız bütün abonelerine toplamda 10 GB internet verecek. 10 GB internet paketinizi Sil Süpür uygulamasından alabilirsiniz.