Fenerbahçe Medipol Başakşehir maçı hangi kanalda yayınlanacak?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe Medipol Başakşehir maçı hangi kanalda yayınlanacak?
  2. Fenerbahçe istanbul Başakşehir maçı ne zaman?
  3. Başakşehir maçı hangi kanalda?
  4. Fenerbahçe Maçı Ne zaman Uefa?
  5. Karagümrük maçı hangi kanalda?
  6. Beşiktaş Karagümrük hazırlık maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Medipol Başakşehir maçı hangi kanalda yayınlanacak?

19 Eylül Pazar günü, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Başakşehir - Fenerbahçe müsabakası beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe istanbul Başakşehir maçı ne zaman?

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Fırat Aydınus yönetecek. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak maçın skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Başakşehir maçı hangi kanalda?

Medipol Başakşehir'in, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Rizespor'u konuk edeceği mücadele saat 16.00'da başlayacak ve beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Fenerbahçe Maçı Ne zaman Uefa?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında 30 Eylül Perşembe günü 19.45'te başlayacak mücadelede Olympiakos'u konuk edecek. Müsabakayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Alejandro Hernandez yönetecek. Hernandez'in yardımcılıklarını Jose Naranjo ve Teodoro Sobrino yapacak.

Karagümrük maçı hangi kanalda?

Karagümrük - Başakşehir maçı 1 Ekim Cuma günü saat 20:00'da beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Karagümrük hazırlık maçı hangi kanalda?

Beşiktaş'ın sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk edeceği maç Vodafone Park'ta 21.45'te başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek.