Trendyol Kargom Nerede?

İçindekiler:

  1. Trendyol Kargom Nerede?
  2. Trendyolda siparişler ne zaman gelir?
  3. Trendyol hangi kargo ile Gonderiyor?
  4. Trendyol Express kuryeye nasıl ulaşırım?
  5. Trendyol telefon kaç günde gelir?
  6. Trendyol ürün gelmezse ne olur?
  7. Bugün kargoya verilen bir ürün ne zaman gelir?

Trendyol Kargom Nerede?

Trendyol Siparişim Nerede Trendyol sipariş numarası ile yaptığınız sorgulamalarda bir sonuç alamıyorsanız yada numaranızın yanlış olduğunu düşünüyorsanız trendyol müşteri hizmetlerini (0850 759 15 15) arayarak siparişinizin durumunu öğrenebilirsiniz.

Trendyolda siparişler ne zaman gelir?

Satın aldığınız ürünlerin teslimat tarihine "Hesabım" bölümünde "Siparişlerim" sayfasından da ulaşabilirsiniz. Üründe "24 saatte kargoda" yazısı var ise siparişiniz 24 saat içinde kargoya verilir.

Trendyol hangi kargo ile Gonderiyor?

Trendyol'da olan ürünlerin tesliminde Yurtiçi Kargo, MNG Kargo, Sürat Kargo, PTT Kargo, Trendyol Express gibi kargo firmaları yer alıyor.

Trendyol Express kuryeye nasıl ulaşırım?

Gönderiniz Trendyol Express tarafından teslim alındığında tarafınıza gönderilen sms aracılığıyla gönderinizin hangi gün teslim edileceği bilgisine ulaşabilir ya da 0850 759 15 15 numaralı çağrı merkezimizi arayarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Trendyol telefon kaç günde gelir?

Siparişiniz Gel Al noktasına ulaştıktan sonra 3 gün içerisinde teslim alınmalıdır. 3 gün içerisinde teslim alınmayan ürünler, satıcıya iade olarak geri gönderilir.

Trendyol ürün gelmezse ne olur?

Müşteri kargonun şubede bekletildiğini sadece görebiliyor. 1 aydan fazla gelmeyen ürün içim müşteri hizmetlerine başvurulduğunda, para iadesi yapılamayacağı, ürünlerin teslim alınması gerektiği, ancak geri gönderim olursa paranın iade edilebileceğini söyleniyor.

Bugün kargoya verilen bir ürün ne zaman gelir?

Siparişleriniz kargoya verildikten sonra şehrinize bağlı olarak değişiklik göstermekle beraber, normal şartlarda 1-3 iş gününde elinizde olur. Merkezimiz İstanbul olduğu için İstanbul'dan verilen siparişler, kargo yola çıktıktan sonra çoğunlukla 1 gündür. İstanbul dışı siparişler ise 2-3 gün içinde teslim edilir.