Gümüşten maske ne kadar?

İçindekiler:

  1. Gümüşten maske ne kadar?
  2. Gümüş iyonu ne demek?
  3. Iyonlu maske ne demek?
  4. Gümüş solüsyonu ne işe yarar?
  5. Gümüş suyu nedir ve nasıl yapılır?
  6. Silver Ion maske nedir?

Gümüşten maske ne kadar?

Gümüş maskenin fiyatını 1500 lira olarak belirlediklerini söyleyen Demirci, "Bu maskeler kendi sanal mağazamız ile uluslararası sanal mağazalar ve gümüş ve altın satan dükkanlardan temin edilebilir.

Gümüş iyonu ne demek?

Gümüş iyonları insanoğlunun bir çok hastalığı için güvenli,kuvvetli ve doğal bir antibiyotiktir. Kolloidal gümüş kullananlar tarafından bir çok enfeksiyon için hem bir ilaç hem de bir koruyucu olarak rapor edilmiştir. Kolloidal gümüş mikroplara karşı en etkin antibiyotiktir.

Iyonlu maske ne demek?

Gümüş İyonlu Maske Nedir: Gümüş İyonu anti bakteriyel bir özelliğe sahiptir. Kimyasal olarak gümüş iyonu kumaşa emdirilmektedir. 40 yıkamaya kadar tam etkilidir. Elde sabunlu suyla yıkanabilir.

Gümüş solüsyonu ne işe yarar?

Enfeksiyonlarla savaşarak güçlü bir bağışıklık sistemini beraberinde getiren gümüş suyu antibakteriyel ve antiseptik katkıları ile sağlık yararları sağlamaktadır. Ayrıca yaraların iyileşmesine destek olan gümüş suyu sivilce gibi bazı cilt sorunlarında da etkili olduğu bilinmektedir.

Gümüş suyu nedir ve nasıl yapılır?

Çok küçük olan bu karışımlar hücre zarından kolayca geçebilirler. Kolloidal gümüş ise görünemeyecek kadar küçük gümüş parçacıklarıdır. Bu parçaların buhar damıtımlı su içinde bekletilmesiyle kolloidal gümüş suyu elde edilir. Gümüş suyu, 1930'ların ortalarına kadar Amerika'da ilaç olarak kullanılmıştır.

Silver Ion maske nedir?

%100 filtreleme özelliği ile buğu yapmayan ve en rahat nefes alan maskedir. Geliştirilmiş filtrizasyon sistemi ile virüslere karşı tam koruma sağlar. Aynı zamanda özel olarak geliştirilmiş gümüş iyon dokuma teknolojisi ile virüsleri yok eder.