Türk Telekom 3 Ay Bedava Kampanyası nedir?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom 3 Ay Bedava Kampanyası nedir?
  2. Türk Telekom ilk 3 ay 30 gb nasıl yapılır?
  3. Türk Telekom modem ücretsiz mi?
  4. Prime hediye 30 GB nedir?
  5. Modem ücreti faturaya dahil mi?
  6. Türk Telekom modem kampanyası var mı?

Türk Telekom 3 Ay Bedava Kampanyası nedir?

Türkiye'nin Fiber Gücü Türk Telekom'dan hız tutkunlarına Limitsiz Fiber İnternet. Üstelik İlk 3 ay Ücretsiz! Her şey dahil fiyat: İnternet ücret tablosunda gösterilen ücretler içerisinde; bağlantı ücreti, erişim ücreti ve internet paket ücreti dahil toplam ücret gösterilir.

Türk Telekom ilk 3 ay 30 gb nasıl yapılır?

Prime olmayan faturalı tarifelerden, tarife değişikliği ile Prime tarifelere yeni gelen müşteriler ilk 3 ay 30 GB cepten internet kazanıyor! 30GB hediye interneti kullanmaya başlamak için PRIME HEDIYE 30GB yazıp 5555'e SMS gönderilmesi yeterli.

Türk Telekom modem ücretsiz mi?

Mevcut bireysel aboneler "Ücretsiz Hızlı Modem Kampanyasına" katılabilecek ve 24(yirmi dört) ay internet aboneliklerine devam etmeleri halinde ücretsiz VDSL modem alabileceklerdir. Kampanya kapsamında bireysel Aboneler, her bir internet aboneliği üzerine sadece 1 (bir) adet modem için talepte bulunabilir.

Prime hediye 30 GB nedir?

30 GB cepten internet, 10 GB sosyal medyada internet, yurt içi her yöne 2000 dakika, şebeke içi sınırsız konuşma, her yöne 250SMS ve Türk Telekom Prime ayrıcalıklarıyla sizlerle. Üstelik Numara taşıma ve yeni hat aktivasyonlarına Sil Süpürden 5GB cepten internet hediye!

Modem ücreti faturaya dahil mi?

​Kampanya kapsamında tüm vergiler dahil 8 TL modem kullanım ücreti alınmaktadır. ... Modemin abonelik sonunda teslim edilmemesi halinde tüm vergiler dahil 300 TL modem bedeli Turkcell Superonline tarafından tek seferde faturalandırılacaktır.

Türk Telekom modem kampanyası var mı?

Bireysel müşterilerimiz, Türk Telekom abonelik sayısından bağımsız olarak aynı hizmet türünde senede 1, en fazla 2 adet modem alabilmektedir. ... Kampanya kapsamında Airties, Exper, Pikatel, Huawei, TP-LINK, ZTE ya da Zyxel markalı kablosuz modem alabileceksiniz.