Marmaris Hisarönü Nerede Kalınır?

İçindekiler:

  1. Marmaris Hisarönü Nerede Kalınır?
  2. Hisarönü denizi nasıl?
  3. Hisarönü Körfezi nerede?
  4. Türkiye haritası Marmaris nerede?
  5. Hisarönü hangi bölgede?
  6. Kızkumunda denize girilir mi?
  7. Hisarönünde nereye gidilir?
  8. Marmaris tam olarak nerede?
  9. Marmaris hangi şehre yakın?
  10. Selimiye denizi temiz mi?
  11. Hisarönü nerenin ilçesi?
  12. Hisarönü Fethiye nereye bağlı?
  13. Marmaris Kızkumunda denize girilir mi?
  14. Kızkumu Plajı yüzülür mü?
  15. Muğla Hisarönü nereye bağlı?
  16. Fethiye Hisarönünde ne yapılır?
  17. Marmaris hangi ile yakın?

Marmaris Hisarönü Nerede Kalınır?

En İyi ve Popüler Hisarönü Otelleri
  • D-Maris Bay Hotel.
  • Fortezza Beach Resort Hotel.
  • Golden Key Bördübet Hotel.
  • Blu Brezza Boutique Marine Hotel.

Hisarönü denizi nasıl?

Hisarönü bölgesinde deniz sığ ve kum kiremit rengini andırmakta. ... Hisarönü bölgesinin temiz havası ve suyunun özellikle astım ve kalp hastaları için iyi geldiği söylenmekte. Yaz sezonu boyunca bölgede hava zaman zaman rüzgarlı olmakta ve bu açıdan da bölge deniz sörfü meraklıları için ideal bir konuma sahip olmakta.

Hisarönü Körfezi nerede?

Hisarönü Körfezi, Ege bölgesi, Muğla il sınırlarında, Ege Denizi'nin güneydoğusu, Anadolu'nun güneybatısında yer alan körfez. Kuzeyinde Datça Yarımadası, doğusunda Bozburun Yarımadası, güneyinde Sömbeki Adası bulunur. Girintili çıkıntılı kıyılara sahiptir. Körfezde pek çok koy ve ada bulunur.

Türkiye haritası Marmaris nerede?

Türkiye'nin Akdeniz bölgesinde bulunan Marmaris, Muğla'ya bağlı olup Akdeniz'in en büyük yarımadasında bulunmaktadır.

Hisarönü hangi bölgede?

Hisarönü nerede 📍 Hisarönü, Türkiye'nin Ege Bölgesi'nde, Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı bir mahalle. Marmaris'in güneybatısında yer alan Hisarönü, Marmaris-Datça Karayolu üzerinde konumlanıyor.

Kızkumunda denize girilir mi?

Gezilecek Yerler, Aktiviteler Orhaniye'de öncelikle muhteşem deniz, güneş ve kumsallarda deniz keyfi sürebilirsiniz. Kızkumu plajı'nda çok eğlenceli ve keyifli zaman geçireceğiniz kesin. ... Orhaniye Körfezi yatçılar için de popüler bir konaklama ve demirleme yeri. Burada her sezon yatları görmek mümkün.

Hisarönünde nereye gidilir?

Hisarönü Koyu, Turunç Halk Plajı, İçmeler Plajı, Sedir Adası Plajı, Uzunyalı Plajı, Marmaris Boncuk Koyu, Abdi Reis Koyu, Amos Koyu ve Boncuk Koyu Plajı gezi listenize eklemeniz gereken yerlerin başında gelir.

Marmaris tam olarak nerede?

Muğla'nın 13 ilçesinden birisi olan Marmaris Bodrum'dan sonra Muğla ilinin en kalabalık 2. yerleşim birimidir. Marmaris ayrıca Ege Denizi'nin bitip Akdeniz sınırlarının başladığı yerdir.

Marmaris hangi şehre yakın?

Marmaris Nereye Bağlı? Türkiye'nin Akdeniz bölgesinde bulunan Marmaris, Muğla'ya bağlı olup Akdeniz'in en büyük yarımadasında bulunmaktadır.

Selimiye denizi temiz mi?

Selimiye'nin kıyısı ışıl ışıl, bir sürü tekne ile yan yana olmanıza rağmen su oldukça temiz. Su sıcaklığı 'yüzdükçe alışıyorsun' temalı; başta soğuk, sonra gayet serin ve güzel. Selimiye'de limandan direkt olarak denize girebiliyorsunuz; zaten otellerin önünde de şezlongların olduğu bölümler var.

Hisarönü nerenin ilçesi?

Hisarönü, Muğla ilinin Marmaris ilçesinin güneybatısında yer alan popüler ve güzel bir beldedir. Marmaris ile Datça arasında ve yemyeşil ormanlarla kaplı şirin bir kasaba olarak karşımıza çıkmaktadır. Son dönemlerde turizm açısından oldukça ilgi görmeye başlamıştır. Hisarönü oldukça büyük bir körfeze sahiptir.

Hisarönü Fethiye nereye bağlı?

Hisarönü bir turizm merkezi olup Muglanın Fethiye ilçesine baglıdır.

Marmaris Kızkumunda denize girilir mi?

Orhaniye'yi özellikle meşhur yapan doğal özelliği ise plaj ve denizi. Kızkumu plajında aynı zamanda bir de su sporları merkezi bulunmakta. ... Burada jet ski ve muz gibi muhtelif su sporları yapabilirsiniz.

Kızkumu Plajı yüzülür mü?

Sığ bir körfez olduğundan, yatlar için de demirleme bölgesi olarak tercih ediliyor. Durgun bir denize sahip olan Kızkumu Plajı'nda, havuzda yüzme keyfini yaşıyorsunuz.

Muğla Hisarönü nereye bağlı?

Hisarönü nerede 📍 Hisarönü, Türkiye'nin Ege Bölgesi'nde, Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı bir mahalle.

Fethiye Hisarönünde ne yapılır?

Hisarönü Koyu, Turunç Halk Plajı, İçmeler Plajı, Sedir Adası Plajı, Uzunyalı Plajı, Marmaris Boncuk Koyu, Abdi Reis Koyu, Amos Koyu ve Boncuk Koyu Plajı gezi listenize eklemeniz gereken yerlerin başında gelir.

Marmaris hangi ile yakın?

Marmaris İstanbul'a 813 km, Muğla şehir merkezine 54 km, Denizli'ye 183 km, Aydın'a 151 km, İzmir'e 271 km, Bursa'ya 578 km, Kocaeli'ye 721 km, Eskişehir'e 541 km ve Ankara'ya 643 km uzaklıktadır.