e-Devlet sigorta sorgulama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. e-Devlet sigorta sorgulama nasıl yapılır?
  2. E devletten SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
  3. Sigorta dökümü nedir?
  4. E-Devlet barkodlu SGK dökümü nasıl alınır?
  5. Işe girişte SGK hizmet dökümü neden istenir?
  6. 4A hizmet dökümü PDF nasıl alınır?
  7. Barkodlu sigorta dökümü nasıl alınır?
  8. E Devlet'ten barkodlu belge nasıl alınır?
  9. SGK hizmet dökümünde uzun vade gün sayısı ne demek?

e-Devlet sigorta sorgulama nasıl yapılır?

e-Devlet sitesinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu sayfasına gidin. e-Devlet şifresi ve T.C. kimlik numaranızı girerek kimlik bilgilerinizi doğrulayın. Sitede “4A Hizmet Dökümü” alanına tıklayın.

E devletten SGK hizmet dökümü nasıl alınır?

– Öncelikle e-Devlet içinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu sayfasına girin. – Burada çıkan seçenekler arasında “4A Hizmet Dökümü” seçeneğini bulup girin. – Kısa yol için bu linke tıklayabilirsiniz. – Linke tıkladıktan sonra karşınıza kimlik doğrulama sayfası çıkacaktır.

Sigorta dökümü nedir?

Hizmet dökümü; SGK'ya bağlı olanlar için, 4A, 4B, 4C olarak sigorta ve prim bilgilerini barındıran ve belgedir. ... Eskiden SGK güvencesi ile çalışanlar da bu kurumun altına girmiştir böylece ve 4A sigortalı olarak isimlendirilirler. Burada çalışanın bilgilerine erişmek için 4A Hizmet Dökümü edinmesi gerekir.

E-Devlet barkodlu SGK dökümü nasıl alınır?

Kredinizi kullanmak için son bir adım kaldı!
  1. e-Devlet şifrenizi kullanarak veya ING İnternet Şubesi'ndeki e-Devlet butonunu tıklayarak e-Devlet sistemine giriş yapın,
  2. e-Hizmetler'den SGK Tescil ve Hizmet Dökümünü'nü seçin.
  3. Barkodlu Belge Oluştur seçeneğini tıklayarak e-posta gönder'e basın,
Daha fazla öğe...

Işe girişte SGK hizmet dökümü neden istenir?

SGK hizmet dökümü, statüsü ne olursa olsun (4A, 4B, 4C fark etmeksizin) sigortalıların sigorta ve prim bilgilerini almalarını sağlayan belgedir. Yani SGK'ya, Bağ-Kur'a ya da Emekli Sandığı'na bağlı olunması fark etmeksizin sigorta ve prim bilgilerinin bulunduğu bir belgedir.

4A hizmet dökümü PDF nasıl alınır?

Sisteme giriş yaptıktan sonra e-Hizmetler bölümünden Sosyal Güvenlik Kurumu bölümüne girilir. Açılan menü içerisinden hizmet dökümü sorgulama bağlantısı tıklanarak, SGK hizmet dökümü sorgulaması yapılmış olur. SGK hizmet dökümü belgesi yazıcıdan çıktı olarak da alınabilir.

Barkodlu sigorta dökümü nasıl alınır?

e- Devlet Kapısı → Sosyal Güvenlik Kurumu → SGK Tescil ve Hizmet Dökümü kısmından sağ üst kısımda bulunan “Barkodlu Belge Oluştur” linkine tıklayarak SGK onaylı üzerinde barkod bulunan hizmet dökümü alabilirsiniz.

E Devlet'ten barkodlu belge nasıl alınır?

Milli Eğitim Bakanlığına tıklanır. "Öğrencilik Belgesi Sorgulama" tıklanır. 1. "Yukarıdaki bilgilendirme yazısını okudum ve kabul ediyorum." Onay kutusu seçilerek, "Sorgula" butonuna tıklanır. Öğrenci belgesi çıkartılacak öğrencinin isminin hizasında bulunan "Barkodlu Belge" seçeneği tıklanır.

SGK hizmet dökümünde uzun vade gün sayısı ne demek?

Sigorta dökümünüzün yer aldığı sayfada ayrıca Toplam Uzun Vade Gün Sayısı yer almaktadır. Bu emeklilik için ödenen prim gün sayısını ifade etmektedir.