Yükseklisans Başvuruları Ne Zaman?

İçindekiler:

  1. Yükseklisans Başvuruları Ne Zaman?
  2. Yüksek Lisans başvuruları ne zaman 2021 güz?
  3. AÖF yüksek lisans başvuru ne zaman 2021?
  4. Yüksek lisans alımı yılda kaç kez yapılır?
  5. Yüksek lisansa 2 dönem başlanır mı?
  6. Bahar Dönemi yüksek lisans başvuruları ne zaman başlıyor?
  7. 2021 2022 Tezsiz Yüksek Lisans başvuruları ne zaman?
  8. AÖF tezsiz yüksek lisans başvuru nasıl yapılır?
  9. AÖF tezsiz yüksek lisans hangi bölümler var?
  10. Yüksek lisans yapmak için ne lazım?
  11. Farklı alanda yüksek lisans yapılır mı?
  12. Mezun olmadan yüksek lisans başvurusu yapılır mı?
  13. Uzaktan Tezsiz yüksek lisans hangi üniversitelerde var?
  14. Üniversiteden mezun olmadan yüksek lisans yapılır mı?
  15. AÖF yüksek lisans kayıt nasıl yapılır?
  16. AÖF tezsiz yüksek lisans kaç ders alınır?

Yükseklisans Başvuruları Ne Zaman?

Tezli Yüksek Lisans / Tezsiz Yüksek Lisans / Doktora Programları 16 Ağustos 2021 / Tarihleri arasında (mesai bitimine kadar) olacaktır. Yatay Geçiş Başvuru Tarihleri 16 Ağustos 2021 / Tarihleri arasında (mesai bitimine kadar) olacaktır.

Yüksek Lisans başvuruları ne zaman 2021 güz?

Lisansüstü başvurular ilanda belirtilen tarihler arasında (26 Temmuz 2021-03 Ağustos 2021) Online Başvuru Sistemi bağlantısından yapılacaktır.

AÖF yüksek lisans başvuru ne zaman 2021?

1- Adaylar başvurularını 05-30 Temmuz 2021 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesinin basvuruyld. anadolu.edu.tr adresinden yapacaklardır.

Yüksek lisans alımı yılda kaç kez yapılır?

Programa göre Türkçe ve İngilizce olarak değişiyor. BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILIR? Kontenjanlar üniversitelerin kendi internet sitelerinde güz ve bahar dönemi olmak üzere yılda 2 defa ilan ediliyor. Başvuru şartlarını sağlayan aday üniversitelere bireysel ya da internet yoluyla bizzat başvuruda bulunuyor.

Yüksek lisansa 2 dönem başlanır mı?

Yüksek lisans başvuruları güz ve bahar dönemi olmak üzere sene içerisinde iki defa yapılmakdatır. Ara dönemde mezun olmanız durumunda da yüksek lisans başvurunuzu yapıp eğitime başlama şansınız vardır.

Bahar Dönemi yüksek lisans başvuruları ne zaman başlıyor?

Başvuru tarihleri okula göre çok farklılık göstermekle birlikte genel olarak bahar dönemi başvuruları Ocak, Şubat aylarında güz dönemi başvuruları Ağustos, Eylül aylarında yapılmaktadır.

2021 2022 Tezsiz Yüksek Lisans başvuruları ne zaman?

Başvurular 26 Temmuz – 04 Ağustos 2021 tarihleri arasında alınacaktır. (Sistem yenilenerek, link adresi güncellemesi yapılmıştır.) 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tezsiz Yüksek Lisans (II. Öğretim ve Uzaktan Eğitim) Başvuru Bilgileri ve Güncellenmiş başvuru takvimi için tıklayınız.

AÖF tezsiz yüksek lisans başvuru nasıl yapılır?

Başvuru Nasıl Yapılır ? Anadolu Üniversitesi ikinci öğretim tezsiz yüksek lisans programlarına bahar dönemi başvuruları, akademik takvimde belirtilen tarihler arasında (10 Ağustos- ) tarihleri arasında https://basvuruyld. anadolu.edu.tr/ adresinden alınır. Başvuru sonuçları enstitü tarafından ilan edilir.

AÖF tezsiz yüksek lisans hangi bölümler var?

Uzaktan Eğitim Anabilim Dalı-Tezsiz YL....
  • İşletme Yönetimi Bilim Dalı-İÖ-Tezsiz YL.
  • İşletme Yönetimi Uzaktan Öğretim Tezsiz YL.
  • Lojistik Yönetimi Uzaktan Öğretim Tezsiz Tezsiz YL.
  • Pazarlama Yönetimi Uzaktan Öğretim Tezsiz Tezsiz YL.
  • Spor Yönetimi Bilim Dalı-Tezsiz Yüksek Lisans.

Yüksek lisans yapmak için ne lazım?

Yüksek lisans (İngilizcesi master), bir lisans (fakülte) öğretimine dayalı eğitim-öğretim ve araştırmanın sonuçlarını ortaya koymayı amaçlayan bir yükseköğretimdir. Yüksek lisans eğitimi, kişinin eğitim aldığı branşta uzmanlaşması ve bu durumu bilimsel bir makaleyle (tez) ispat etmesiyle tamamlanır.

Farklı alanda yüksek lisans yapılır mı?

Sonuç olarak dilerseniz mezun olduğunuz alan dışında başka bir alanda da yüksek lisans yapabilirsiniz. Bu tamamen sizin kişisel ihtiyacınıza ve enstitünün belirlemiş olduğu başvuru şartlarına bağlıdır. Alan dışı yüksek lisans yapmak istediğiniz enstitü ya da hoca ile irtibata geçerek detaylı bilgileri alabilirsiniz.

Mezun olmadan yüksek lisans başvurusu yapılır mı?

Başvuru yaptığınız an itibariyle mezun değilseniz fakat başvuru yaptığınız programın ilk eğitim döneminden önce mezun olabilecek durumdaysanız mezun olabileceğinize dair belgeyle de başvurabilirsiniz. Ancak mezuniyet belgesini sunmadığınız sürece kesin kayıt yaptıramazsınız.

Uzaktan Tezsiz yüksek lisans hangi üniversitelerde var?

Uzaktan yüksek lisans programı olan üniversiteler şunlardır:
  • Afyon Kocatepe Üniversitesi.
  • Akdeniz Üniversitesi.
  • Altınbaş Üniversitesi.
  • Amasya Üniversitesi.
  • Anadolu Üniversitesi.
  • Ankara Üniversitesi.
  • Atatürk Üniversitesi.
  • Atılım Üniversitesi.
Daha fazla öğe...

Üniversiteden mezun olmadan yüksek lisans yapılır mı?

Yüksek Lisans Başvuru Şartları Başvuru şartlarından en önemlisi 4 yıllık lisans programından mezun olunması ya da mezun olabilecek durumda olunmasıdır. Mezun olabilecek durumda olan öğrencilerin dikkate alınması her üniversitenin sağladığı bir koşul değildir.

AÖF yüksek lisans kayıt nasıl yapılır?

Başvuru Nasıl Yapılır ? Anadolu Üniversitesi ikinci öğretim tezsiz yüksek lisans programlarına bahar dönemi başvuruları, akademik takvimde belirtilen tarihler arasında (10 Ağustos- ) tarihleri arasında https://basvuruyld. anadolu.edu.tr/ adresinden alınır. Başvuru sonuçları enstitü tarafından ilan edilir.

AÖF tezsiz yüksek lisans kaç ders alınır?

MADDE 27 – (1) (Değişik:RG-21/5/2017-30072) Tezsiz yüksek lisans programı; toplam 60 AKTS'den az olmamak kaydıyla en az 10 ders ile dönem projesi dersinden oluşur. Öğrenci; dönem projesi dersinin alındığı yarıyılda, dönem projesi dersine kayıt yaptırmak ve yarıyıl sonunda yazılı bir rapor vermek zorundadır.