Trendyol sipariş iptal edince ne oluyor?

İçindekiler:

  1. Trendyol sipariş iptal edince ne oluyor?
  2. Iade kargo ücretini kim öder?
  3. Urun iptalinde para kac gunde yatar?
  4. Sipariş iptalinde para ne zaman yatar?
  5. Iade ücreti ne zaman yatar?
  6. Aras Kargo iadesi nasıl yapılır?
  7. Kargo ücretini kim öder?
  8. Tüketici Hakları para iadesi nasıl yapılır?
  9. Iptal ettim siparişin parası ne zaman yatar?
  10. Iptal edilen siparişin para iadesi kaç gün?
  11. Iade parası ne zaman gelir?
  12. Iptal parası ne zaman yatar?
  13. Kargo eve gelmeden iade edilir mi?
  14. Trendyol Aras Kargo iade nasıl yapılır?

Trendyol sipariş iptal edince ne oluyor?

Web ve uygulama üzerinden yapılan sipariş, iptal ve iade işlemlerinde Trendyol cüzdan seçeneğini kullanırsanız iptal ve iadeler anında cüzdana yatırılacaktır. Hesabımıza geri iade edilmesini istiyorsak bu işlem 2-10 iş günü sürecektir.

Iade kargo ücretini kim öder?

Tüketici bu ürünleri iade etmek istediğinde şirket kargo ücretini kesip geri ödeme yapıyor. Yönetmelik çok açık: İadede ürün satılırken yapılan tüm masrafları satıcı alıcıya eksiksiz geri öder.

Urun iptalinde para kac gunde yatar?

Alıcı, siparişin iptalini, ürünün benzeri ile değiştirilmesini veya engel ortadan kalkana dek teslimatın ertelenmesini talep edebilir. Alıcı siparişi iptal ederse; ödemeyi nakit ile yapmış ise iptalinden itibaren 14 gün içinde kendisine nakden bu ücret ödenir.

Sipariş iptalinde para ne zaman yatar?

Para iadeniz, sipariş iptal edildikten sonra ortalama 3 gün içinde yapılır.

Iade ücreti ne zaman yatar?

İade işlemleri, kredi kartları ile yapılan ödemelerde 1-3 iş günü içerisinde, bankamatik kartlar ile yapılan ödemelerde ise 7-14 iş günü içerisinde kart hesabına yansımaktadır.

Aras Kargo iadesi nasıl yapılır?

İadenizi Aras Kargo ile ücretsiz olarak geri gönderebilirsiniz. Kargonuzu gönderdikten sonra, gerekli olması halinde, gönderi kodunu paylaşmanız istenebilir. Lütfen kargo gönderi numarasını saklayınız. Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içerisinde iade edebilirsiniz.

Kargo ücretini kim öder?

Kargonuzu, gönderici ödemeli ya da alıcı ödemeli gönderebilirsiniz. Gönderici Ödemeli (G.Ö) : Kargo ücretinin gönderici tarafından ödenmesidir. Şube'den yapacağınız gönderilerde kargo ücretini gönderi esnasında nakit veya kredi kartı ile ödeyebilirsiniz.

Tüketici Hakları para iadesi nasıl yapılır?

Tüketici, 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir. Tüketicinin cayma hakkını kullandığı tarihten itibaren, satıcı 10 gün içerisinde aldığı toplam bedeli tüketiciye iade etmek durumundadır.

Iptal ettim siparişin parası ne zaman yatar?

Siparişimi iptal ettim, ücret hesabıma ne zaman iade edilir? Sipariş iptaliniz onaylandıktan sonra; ücret iade tutarı, bankanızın süreç ve uygulamalarına bağlı olarak 2 ila 4 gün içerisinde hesabınıza/kartınıza yatacak ve artı bakiye olarak yansıyacaktır.

Iptal edilen siparişin para iadesi kaç gün?

Satıcı, cayma hakkını kullandığınıza ilişkin bildirimin kendisine ulaştığı tarihten itibaren 14 gün içinde, kargo ücretleri de dahil olmak üzere sizden tahsil edilen tüm ödemeleri size başka hiçbir masraf çıkarmadan iade etmek zorundadır.

Iade parası ne zaman gelir?

İade işlemleri, kredi kartları ile yapılan ödemelerde 1-3 iş günü içerisinde, bankamatik kartlar ile yapılan ödemelerde ise 7-14 iş günü içerisinde kart hesabına yansımaktadır.

Iptal parası ne zaman yatar?

Sipariş iptaliniz onaylandıktan sonra; ücret iade tutarı, bankanızın süreç ve uygulamalarına bağlı olarak 2 ila 4 gün içerisinde hesabınıza/kartınıza yatacak ve artı bakiye olarak yansıyacaktır.

Kargo eve gelmeden iade edilir mi?

Kargo bedelinin alıcı tarafından ödenmiş olması durumunda ürün/ürünlerin bedeli aynen iade edilir. Anlaşmalı Kargo dışındaki bir kargo firması ile talep edilen sevkiyatın, teslim alınmaması durumunda, ödeme iadesi, kargo masrafları alışveriş bedelinden düşülerek yapılacaktır.

Trendyol Aras Kargo iade nasıl yapılır?

İade Koşulları
  1. trendyol.com ve mobile uygulamalarda yer alan "Hesabım" bölümünden “Siparişlerime” gidin.
  2. “Sipariş detay” butonuna basın ve siparişinizin detaylarını görüntüleyin.
  3. Kolay iade butonuna basın.
  4. İade edilecek ürün ve iade nedeni seçin. ...
  5. Birden fazla kargo seçeneği çıktığı durumda kargo seçiminizi yapın.
Daha fazla öğe...