THY bilet nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. THY bilet nasıl iptal edilir?
  2. 08 ücretsiz mi?
  3. 4 ucretli mi?
  4. THY müşteri temsilcisine nasıl bağlanılır?
  5. THY bileti nasıl değiştirilir?
  6. Iptal edilen uçak bileti para iadesi ne zaman?
  7. 4440849 nolu telefon kime ait?

THY bilet nasıl iptal edilir?

NOT: Türk Hava Yolları uçak bileti iptali işlemleriniz için 4 'u arayabilirsiniz. Türk Hava Yolları, uçak bilet iptal ve değişiklik işlemlerini aldığınız biletin sınıfına göre ayrı olarak işlem yapmaktadır.

08 ücretsiz mi?

Türk Hava Yolları Müşteri Hizmetleri Bunun dışında 08 numaralı müşteri hizmetlerini de Türkiye'den ve Dünya'nın her bölgesinden +90 kodunu kullanarak kolaylıkla arayabilirsiniz. Seyahat acentemizin müşteri hizmetleri numarası da 0850 302 54 93 numaralı ücretsiz hattımızdır.

4 ucretli mi?

Türkiye'den yapılan aramalarda ücret tarifesi ise şöyle olacak: 4 : Sabit Hatlardan (Ev/İş) 15 Kr/dk. Cep telefonundan 40 Kr/dk. 0850 3: 24 Kr/dk.

THY müşteri temsilcisine nasıl bağlanılır?

THY müşteri hizmetleri temsilcisine direk ve kolay bir şekilde bağlanmak amacı ile 08 numarası aranılır ve görüşme başlatılır. Ardından direk bağlanma tuşlarına basıp hiç bekleme yapmadan bu süreyi atlayabilir ve de doğrudan müşteri temsilcisine ulaşılması mümkündür.

THY bileti nasıl değiştirilir?

THY bilet değiştirme; daha önce satın almış olduğunuz uçak biletlerinizde tarih ve yön değişikliğine verilen genel bir isimdir. Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet uçak biletlerinizi 0850 840 23 69 numaralı ücretsiz çağrı merkezimizden kolayca değiştirebilirsiniz.

Iptal edilen uçak bileti para iadesi ne zaman?

İptal edilen biletlerin iadesi tarafımızdan bankanıza iletilir ve bankanızın iade prosedürüne bağlı olarak 1-7 iş günü içerisinde hesabınıza yansır. 7 iş günü geçmesine rağmen iadenizi hesap hareketlerinizde göremiyorsanız konu ile alakalı Canlı Destek ya da Müşteri Hizmetleri ekibimize bağlanabilirsiniz.

4440849 nolu telefon kime ait?

4 Türk Hava Yolları (THY) çağrı merkezinin numarası.