Art House bilet ne demek?

İçindekiler:

  1. Art House bilet ne demek?
  2. Mars Cinema Club kartı ne işe yarıyor?
  3. Sinema kartı nasıl alınır?
  4. Cinemaximum kart ne işe yarar?
  5. Cinemaximum Ininal geçerli mi?
  6. Cinemax ne demek?
  7. Art House Movies ne demek?
  8. Cinemaximum arthouse ne demek?
  9. Cinemaximum kime bağlı?
  10. Cgv Cinema Club ücretli mi?
  11. Art House Yapım nedir?
  12. Arthouse ne demek anlamı?

Art House bilet ne demek?

CGV Arthouse, sinemayi mutluluk olarak gören insanların projesidir. ... Misafirlerimize tüm gün ve seanslarda 16,00 TL bilet fiyatı ile, hem ulusal hem de uluslar arası festivallerde boy göstermiş, ödüller toplamış, kendinden söz ettirmiş filmlerden oluşan çok özel bir yayın akışı sunuyoruz.

Mars Cinema Club kartı ne işe yarıyor?

cinemaximum sinemalarında geçen, bir bilete bir puan veren ve sekiz puan sonunda size bedava bilet veren bir kart. istiklal'deki fitaş sinemasında ise size puan verirler ama bedava bilet vermezler.

Sinema kartı nasıl alınır?

www.cinemaximum.com.tr adresine girerek sağ üst köşedeki "Üye Girişi" butonuna tıklayın. Açılan sayfada Cinemaximum gişelerinden temin ettiğin kart numaran / e-posta adresin ve şifren ile giriş yapabilir veya "üye ol" butonuna tıklayarak yeni üyelik oluşturabilirsin.

Cinemaximum kart ne işe yarar?

Hesabında biriken CGV Para'yı gişede, büfede ya da Yoort standlarında harcama, 3D gözlüklerimizde 1 TL indirim, ... Kişiye özel kampanyalar, İnternet üzerinden bilet alımlarında hizmet bedeli ödememe gibi ayrıcalıkların olacak.

Cinemaximum Ininal geçerli mi?

ininal Kartlı sinemalarda bir seferde 30 TL veya daha fazla harcama yapan kullanıcılar kampanyadan faydalanacaktır. Kampanya sırasında kazanılacak azami ödül 15 TL. Kampanya tüm sinemalarda geçerlidir.

Cinemax ne demek?

Sunmuş olduğu hizmet ve teknolojik yenilikler ile 2013 yılında dünyanın en büyük sinema birliği olan UNIC (International Union of Cinemas) tarafından “Uluslararası Yılın Sinema Grubu” ödülüne layık görülen Mars Cinema Group, 36 şehirde 97 sinema işletmesi ve 848 salon sayısı ile Türkiye'nin en büyük sinema zinciridir.

Art House Movies ne demek?

Arthouse filmler genellikle az seyirciye yönelik daha küçük filmlerdir. Birçok arthouse film yönetmeni ve yapımcısı sanatsal değeri için bu filmleri yaratır ve söylemlerinin eğlencenin ötesinde daha fazla değeri vardır. ... Genel olarak yaşamın anlamı ve varoluş sancıları da bu tarz filmlerde sıkça karşımıza çıkar.

Cinemaximum arthouse ne demek?

CGV Arthouse, sinemayi mutluluk olarak gören insanların projesidir. CGV Arthouse salonları, Mars Cinema Group'un heyecan ve mutluluk dolu, hiç anlatılmamış özel hikayeleri, seyirciyle buluşturduğu yerdir. ... Yakın bir gelecekte ise daha çok şehir ve daha çok sinemada olmayı hedefliyoruz.

Cinemaximum kime bağlı?

Menderes Utku ve Muzaffer Yıldırım'ın kuruculuğunu üstlendiği ve 2001 yılında açılan Mars Group'un hisseleri, bugün Güney Koreli sinema zinciri işletmecisi CJ CGV tarafından satın alındı. Cinemaximum, markasıyla Türkiye'nin 32 ilinde faaliyet gösteren bir sinema zinciri.

Cgv Cinema Club ücretli mi?

Dilersen cinemaximum.com.tr adresimizden ya da uygulamamızdan da üyelik formunu doldurup hemen üye olarak CGV Para kazanmaya başlayabilirsin. CGV Cinema Club üyeliği için herhangi bir ücret ödemem gerekiyor mu? Elbette hayır. Herhangi bir ücret ödemeden bu sinema kulübüne katılarak ayrıcalıklı olabilirsin.

Art House Yapım nedir?

Arthouse filmler genellikle az seyirciye yönelik daha küçük filmlerdir. ... Bu tarz filmler genellikle türlerin de ötesine geçer veya benzersiz filmler oluşturmak için birden fazla türü bir aradab kullanır. Bu anlamda bilimkurgu türü arthouse filmler için oldukça uygun filmlerdir.

Arthouse ne demek anlamı?

Arthouse filmler genellikle az seyirciye yönelik daha küçük filmlerdir. ... Genel olarak yaşamın anlamı ve varoluş sancıları da bu tarz filmlerde sıkça karşımıza çıkar. Bu nedenle, çok sayıda arhouse tarzında bilim kurgu filmi olması garip değil.