Kredi kartı ile elektrik faturası nasıl ödenir?

İçindekiler:

  1. Kredi kartı ile elektrik faturası nasıl ödenir?
  2. Elektrik borcumu nasıl öderim?
  3. Enerjisa fatura ödeme nereye ödenir?
  4. Ne kadar elektrik borcum var?
  5. Halkbank elektrik faturası nasıl ödenir?
  6. ATM elektrik faturası ödeme nasıl yapılır?
  7. Elektrik faturası internet bankacılığından nasıl ödenir?
  8. Elektrik faturaları nereye ödenecek?
  9. Enerjisa online fatura nasıl ödenir?
  10. Enerjisa faturamı nasıl görebilirim?
  11. Enerjisa borç sorgulama nasıl yapılır?
  12. Halkbank Türk Telekom fatura ödeme Nasıl Yapılır?
  13. ATM Fatura Ödeme Nasıl Yapılır?
  14. PTT'den elektrik faturası nasıl ödenir?
  15. Dicle elektrik faturası nasıl ödenir?
  16. Enerjisa nasil odenir?

Kredi kartı ile elektrik faturası nasıl ödenir?

Bu amaçla yapılması gereken işlem, tüketicinin TC kimlik numarası ile elektrik faturası üzerinde bulunan abone numarasının sisteme girilmesi ve borç sorgulama işleminin yapılmasıdır. Daha sonra borcun ödenmesi için kredi kartı bilgilerinin sisteme girişi yapılır ve ödeme işlemi tamamlanır.

Elektrik borcumu nasıl öderim?

Elektrik faturası hangi yollardan ödenebilir?
  1. Elektrik faturası ödeme yerleri ve yöntemleri:
  2. Elektrik şirketinin veznelerinden nakit veya kredi kartı ile.
  3. Anlaşmalı bankalarda gişelerden, ATM'lerden, hesaptan, internet bankacılığı, telefon bankacılığı veya otomatik ödeme ile.
Daha fazla öğe...

Enerjisa fatura ödeme nereye ödenir?

Elektrik faturası ödemelerinizi PTT şubelerinden, fatura tutarınız haricinde ilave bir ücret ödemeksizin yapabilirsiniz. Ödeme esnasında sözleşme hesap numarası veya faturanıza ihtiyacınız olacaktır.

Ne kadar elektrik borcum var?

Eğer faturanızı kaybettiyseniz ve SMS ya da eposta ile almıyorsanız elektrik borcunuzu sorgulamak Sözleşme Hesap No gereklidir. Bu numarayı 4 numaralı Enerjisa çağrı merkezinde borç sorgulamak için kullanabilirsiniz.

Halkbank elektrik faturası nasıl ödenir?

Halkbank aracılığıyla faturalarımı nasıl öderim? Elektrik, su, telefon, cep telefonu, doğalgaz, internet, kablolu TV vb. tüm faturalarınızı Halkbank şubelerimizden veya İnternet Şubesi, Halkbank Dialog ve ATM'lerimizden ödeyebilirsiniz.

ATM elektrik faturası ödeme nasıl yapılır?

"ATM'de giriş tuşuna basın. 'Kartsız İşlem' menüsünden 'Fatura Ödeme'yi seçin. Faturası ödenecek kurumu seçip, fatura numarasını girin. Ödeyeceğiniz tutarı para yatırma gözüne koyun.

Elektrik faturası internet bankacılığından nasıl ödenir?

Ekranda talep edilen bilgileri girerek İnternet Bankacılığı hizmetine giriş yapın. Soldaki menüden “Ödemeler > Fatura > Anında Fatura Ödeme” adımlarını takip edin. “Kurum Tipi” bölümünde “Elektrik” seçeneğini işaretleyin.

Elektrik faturaları nereye ödenecek?

Elektrik faturaları, PTT Şubelerinden, anlaşmalı banka şubeleri ve anlaşmalı ödeme noktalarından ödenebiliyor.

Enerjisa online fatura nasıl ödenir?

Üye olduktan sonra TCKN ve belirlediğiniz şifre ile sisteme giriş yapabilir, "Fatura/Tüketim İşlemleri" menüsünden "Kredi Kartı ile Ödeme" alt sekmesini seçerek, kendi üyeliğinize ait borç ödemelerini gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kartı ile yapacağınız ödemelerde herhangi bir işlem ücreti alınmamaktadır.

Enerjisa faturamı nasıl görebilirim?

4 numaralı Çağrı Merkezimizi arayabilir, daha önceki faturanızın üzerinde bulunan 10 haneli Sözleşme Hesap No ile borç sorgulamanızı yapabilirsiniz.

Enerjisa borç sorgulama nasıl yapılır?

Diğer Ödeme Kanalları 4 numaralı Çağrı Merkezimizi arayabilir, daha önceki faturanızın üzerinde bulunan 10 haneli Sözleşme Hesap No ile borç sorgulamanızı yapabilirsiniz.

Halkbank Türk Telekom fatura ödeme Nasıl Yapılır?

Halkbank İnternet Şubesi'nden; Ödeme/Vergi > Fatura > Fatura Talimatları > Yeni Talimat Giriş > Türk Telekom mobil(TT Mobil) , Halkbank Mobil Şube'den; Ödemeler /Vergi > Otomatik Ödeme Talimatlarım> Otomatik Ödeme Talimatı Ver > GSM> Türk Telekom mobil(TT Mobil) adımlarını izleyerek otomatik fatura ödeme talimatı ...

ATM Fatura Ödeme Nasıl Yapılır?

"ATM'de giriş tuşuna basın. 'Kartsız İşlem' menüsünden 'Fatura Ödeme'yi seçin. Faturası ödenecek kurumu seçip, fatura numarasını girin. Ödeyeceğiniz tutarı para yatırma gözüne koyun.

PTT'den elektrik faturası nasıl ödenir?

Anlaşmalı elektrik dağıtım şirketleri adına elektrik faturası ödemelerinizi PTT işyerlerinden yapabilirsiniz. Ayrıca Pttmatikler ile posta çeki hesap sahibi müşterilerimizce İnteraktif Posta Çeki Hesabı (İPÇ) sisteminden PTT işyerlerine uğramadan da ödeme yapabilirsiniz.

Dicle elektrik faturası nasıl ödenir?

Dicle EPSAŞ Online Fatura Ödeme Son ödeme tarihi geçen eski faturalarınız var ise, tüm faturalarınızı tek seferde ödeyebilirsiniz. Online ödeme yapmak istediğiniz Dicle EPSAŞ faturasını seçtikten sonra gelecek ekrana kredi kartı bilgilerinizi girerek elektrik faturanızı anında online ödeyebilirsiniz.

Enerjisa nasil odenir?

Enerjisa Online Hizmetler Merkezi, anlaşmalı banka şubeleri, otomatik banka ödeme talimatları ve PTT şubeleri kanalı ile ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Online Hizmetler Merkezi, anlaşmalı banka ve PTT ile yapacağınız ödemeler sisteme anında yansımaktadır.