GS Bonus Kart nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. GS Bonus Kart nasıl alınır?
  2. GS Bonus kart ücreti ne kadar?
  3. GS Bonus kredi kartı mı?
  4. Taraftar Bonus kart ne işe yarar?
  5. GS kartı nasıl alınır?
  6. Garanti Bonus Kart kimler alabilir?
  7. Bonus özellikli kart ne demek?
  8. Galatasaray Kimlik Kartı Nedir?
  9. Fenerbahçe Kart sahibi nasıl olunur?
  10. Fenerbahçe Bonus kart ne işe yarar?
  11. Galatasaray maçı biletleri nereden alınır?
  12. GS passolig nasıl alınır?
  13. Garanti Trink kart aidatı var mı?
  14. Bonus özellikli kredi kartları hangileri?

GS Bonus Kart nasıl alınır?

Dilerseniz Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'ndan 4 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi'den veya şubelerimizden de başvuruda bulunabilirsiniz. BonusFlaş ile GS Bonus kart bilgileriniz, ödemeleriniz ve kampanyalar tek uygulamada, kontrolünüz altında. BonusFlaş'ı hemen yükleyin!

GS Bonus kart ücreti ne kadar?

MasrafAzami TutarAçıklama
GS Bonus-Ek Kart79.00 TLBSMV dâhil.
GS Bonus Gold184.50 TLBSMV dâhil.
GS Bonus Gold-Ek Kart92.00 TLBSMV dâhil.
GS Bonus Platinum207.50 TLBSMV dâhil.
60 satır daha

GS Bonus kredi kartı mı?

4 Yıldızlı Takımın Özel Taraftarlarının kartı DenizBank GS BONUS Kredi Kartı. GS Bonus'un Getirdiği Avantajlar ve Ayrıcalıklar: GS Store'larda %5 indirim ve vade farksız 5 taksit imkanı sunar. Çekilişlerle Galatasaray Profesyonel Futbol Takım oyuncularının yer alacağı organizasyonlara katılma imkanı

Taraftar Bonus kart ne işe yarar?

BJK Bonus'la taksitli alışverişin keyfini yaşarken, alışverişlerinden bol bol bonus kazanır, kazandığın bonuslarla Bonus Program Ortakları'nda bedava alışveriş yapabilirsin. Sana özel 1903 ile başlayan Beşiktaş taraftar numarasına sahip olarak Beşiktaşlı kimliğini ve Beşiktaş'ın sana sunduğu ayrıcalıkları elde edersin.

GS kartı nasıl alınır?

Kombine alacak taraftarlarımıza özel olarak sunulan ve üzerinde kombine bilgilerinizin yazılı olduğu Passolig Galatasaray Kombine Kart'a https://www.passolig.com.tr/uye-ol adresinden başvurabilirsiniz.

Garanti Bonus Kart kimler alabilir?

Bonus Genç sadece 18-25 yaş arası gençler için! Bonus Genç Kredi Kartınla; kampanyalara katıl, bonus fırsatlarından faydalan, kart ücreti ödemeden bol bol bonus kazan!

Bonus özellikli kart ne demek?

Türkiye'nin ilk çok markalı ve çipli kredi kartı olan Bonus ile binlerce Bonus Program Ortağındaki alışverişlerinizde taksit yapabilir, yaptığınız alışverişlerden bonus kazanır ve kazandığınız bonusla dilediğiniz an bedava alışveriş yapabilirsiniz.

Galatasaray Kimlik Kartı Nedir?

GS Bonus Card'a sahip olarak ve kartınızı kullanarak takımınıza destek olabilirsiniz!* Üstelik hiçbir ek ücrete katlanmadan. Size özel 1905 ile başlayan Galatasaray Taraftar numarasına sahip olarak Galatasaraylı kimliğini ve Galatasaray dünyasının ayrıcalıklarına açılan kapının anahtarını elde edersiniz.

Fenerbahçe Kart sahibi nasıl olunur?

fenerbahce.org web sayfasında kayıt adımlarını tamamlayarak ister 3 operatörden 6662 kısa numarasına TARAFTARKART, FENERBAHCE ya da FBSK yazıp SMS göndererek kolayca Dijital Taraftar Kart alabilirsiniz. Operatörünüz üzerinden mobil ödeme yöntemiyle haftada 7 TL karşılığında Dijital Taraftar Kart sahibi olabilirsiniz.

Fenerbahçe Bonus kart ne işe yarar?

Fenerbahçe Bonus'un Getirdiği Ayrıcalıklar: Tüm Fenerium mağazalarında ve web sitesinde yapılan alışverişlerde otomatik olarak indirim uygulanır. Bonus Program Ortakları'nda yapacağınız taksitli veya tek ödemeli alışverişlerinizde ekstra bonus kazandırır. ... Anlaşmalı üye işyerlerinde indirim imkanı.

Galatasaray maçı biletleri nereden alınır?

Maç, sosyal mesafe kurallarına göre ayarlanan oturma düzeni ile gerçekleşecektir. Passolig kartı olmayan taraftarlarımız passolig.com.tr adresinden başvuru yaptıktan sonra bilet satın alabilirler. Maça gelecek kişilerin stadyum girişinde HES kodları sorgulanacaktır.

GS passolig nasıl alınır?

Passolig Kartını nasıl alacaksın?
  1. WEB'den veya CEP'ten.
  2. 2. www.passolig.com.tr'ye girin.
  3. Hemen Başvur'u tıklayın!
  4. Başvuru formunu doldurun.
  5. Cep telefonunuza gelen doğrulama kodunu yazın.
  6. Kartınızı seçin.
  7. 7. Fotoğrafınızı yükleyin.
  8. 8. Ödemenizi gerçekleştirin.

Garanti Trink kart aidatı var mı?

Garanti BBVA Kredi Kartı Kart Aidat Ücreti İadesi Yapmıyor. Kullanmakta olduğum tek kredi kartı olan ve 0042 ile biten Garanti Bankası Bonus Trink kredi kartıma 158,50 TL yıllık kart aidatı yansıtılmış.

Bonus özellikli kredi kartları hangileri?

Bonus Ailesi
  • Bonus Card. Seveni, kullananı, bedavası en bol! ...
  • Bonus American Express. Dünyanın en prestijli kartı American Express ile Türkiye'nin bedavası en bol kartı Bonus bir arada! ...
  • Bonus Platinum. ...
  • Bonus Gold. ...
  • Bonus Trink. ...
  • Bonus Genç ...
  • Bonus Flexi. ...
  • Aynalı Bonus.
Daha fazla öğe...