Samsung hangi telefonu suya dayanıklı?

İçindekiler:

  1. Samsung hangi telefonu suya dayanıklı?
  2. En dayanıklı cep telefonu hangisi?
  3. Xiaomi Telefonlar suya dayanıklı mi?
  4. IPX3 nedir?
  5. Samsung A serisi suya dayanıklı mi?
  6. Samsung galaxy en iyisi hangisi?
  7. Samsung Note 10 suya dayanıklı mı?
  8. IPX3 ne kadar dayanıklı?
  9. IPX3 toza dayanıklılık nedir?
  10. Samsung A72 su geçirmez mi?

Samsung hangi telefonu suya dayanıklı?

Samsung Galaxy S21 Ultra Samsung'un suya toza dayanıklı telefonlar arasında iddialı modellerinden biri olan Galaxy S21 Ultra, 1.5 metre derinliğe sahip alanlarda 30 dakikaya kadar suya dayanabiliyor.

En dayanıklı cep telefonu hangisi?

Dünyanın en sağlam akıllı telefonu: Doogee S95 Pro.

Xiaomi Telefonlar suya dayanıklı mi?

Öyle 2 metre suda 1 saate kadar değil fakat su dökülmelerine, yağmura, ani düşüp çıkarmalara ve benzeri durumlara karşı dayanıklı.

IPX3 nedir?

IPX3: Yağmura ve 60 derece açıyla püskürtülen suya karşı korumalı. IPX4: Su sıçramasına karşı korumalı. IPX5: Hortumdan gelen su gibi tazyikli sulara karşı korumalı.

Samsung A serisi suya dayanıklı mi?

Samsung'un yeni canavarları Galaxy A52 ve A72'nin su ve toza karşı dayanıklı olduğu ortaya çıktı. Samsung, birkaç yıl önce IP derecelendirmesine bazı Galaxy A modellerinde yer veriyordu. Ancak 2020 yılında bu durum değişmiş ve IP derecelendirmesi A serisinden kaldırılmıştı.

Samsung galaxy en iyisi hangisi?

Satın alınabilecek en iyi Samsun telefonlarından: Samsung Galaxy S21 Ultra. Samsung'u 2021 için en iyi telefonlarından biri olan Samsung Galaxy S21 Ultra, 10x optik yakınlaştırma yapabilen dört lensli kamera setine sahip.

Samsung Note 10 suya dayanıklı mı?

Tabii ki Note 10, IP68 sertifikasına sahip. Suya ve toza dayanıklı. Samsung Galaxy Note serisinde SD kart desteği ve kulaklık girişi yer alırdı.

IPX3 ne kadar dayanıklı?

IPX2= 0-15 dereceye kadar eğik açıda düşen su damlacıkları cihaza zarar veremez. IPX3= 60 dereceye kadar su püskürtmeleri bile cihaza zarar veremez. IPX4= Cihaza herhangi bir açıdan gelen su sıçramaları cihaza zarar vermez. IPX5= Cihaz herhangi bir yönden devamlı gelen suya karşı dayanıklı.

IPX3 toza dayanıklılık nedir?

IPX1: Damlayan suya karşı koruma. IPX2: Normal konumundan 15 dereceye kadar eğildiğinde damlayan suya karşı koruma. IPX3: Su püskürtmelerine karşı koruma. IPX4: Su sıçramasına karşı koruma.

Samsung A72 su geçirmez mi?

Galaxy A52 hem de Galaxy A72 IP67 toz ve su geçirmezlik derecesi ile geliyor. ... IP'den sonra gelen 6 rakamı toz direncini sonra gelen 7 ve 8 ise su direncini gösteriyor. IP67 sayesinde Samsung'un yeni gözdeleri 30 dakikada 1 metre suya karşı dayanıklılık gösteriyor.