Yolcu 360 hangi illerde?

İçindekiler:

  1. Yolcu 360 hangi illerde?
  2. Türkiye'de araba kiralamak kac para?
  3. Yolcu 360 Kimin?
  4. Araç kiralama depozito nedir?
  5. Yolcu360 güvenilir mi?
  6. Sixt rent a car türkiyede kaç tane var?
  7. Sıxt rent a car kaç şubesi var?
  8. Yolcu 360 ne zaman kuruldu?
  9. Umut Yıldırım kimdir?
  10. Kiralık Araba kimlere verilir?
  11. Araba kiralama yaşı kaç?
  12. Araç kiralama depozito iadesi ne zaman?
  13. Araba kiralama günlük kaç km?
  14. Yolcu360 kurumsal mı?
  15. Yolcu360 araç kiralama nasıl?
  16. Sixt rent a car hangi illerde var?
  17. Sixt araç kiralama kaç şube?
  18. Sixt rent a car Türkiyede kaç şubesi var?

Yolcu 360 hangi illerde?

Yolcu360 olarak, başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere tüm Türkiye'de 2 binden fazla lokasyonda misafirlerimize hizmetlerimizi ulaştırıyoruz.

Türkiye'de araba kiralamak kac para?

Türkiye içinde bir aylık araç kiralama fiyatı ne kadardır? Türkiye içinde kiralık bir aracın fiyatı, ortalama olarak aylık ₺ 8.904 (günlük ₺ 297) tutmaktadır.

Yolcu 360 Kimin?

Yolcu360'ın yüzde 20 hissesi Eksim Holding'e satıldı

Araç kiralama depozito nedir?

Araç kiralarken alınan depozitonun, araç kiralama sırasında oluşabilecek maddi hasarları karşılamak için teminat olarak alındığını ifade eden Vivi Araç Kiralama Genel Müdürü İbrahim Yılmaz, "Araç kiralarken alınan depozito, kiralayan kişinin araçta meydana getirebileceği hasar veya aracı kiralayan kişinin trafik ...

Yolcu360 güvenilir mi?

Yolcu360 şu güne kadar Turkcell, TEB, D-Smart, Zubizu gibi pek çok marka ile işbirliklerinde bulunmuş ve güvenilir bir rezervasyon kanalı olarak kullanıcılarına sürekli güncellenen avantajlar sunmuştur.

Sixt rent a car türkiyede kaç tane var?

Türkiye'de 23 şubeyle faaliyet gösteren SIXT, “Gezen Şube” ile araç kiralama sektöründe bir ilke imza atıyor. Gezen Şube, 10 Temmuz'dan itibaren sırasıyla Bodrum, Çeşme, Bursa ve İstanbul'da hizmet verecek.

Sıxt rent a car kaç şubesi var?

Almanya'nın ilk rent a car firması olarak, kuruluş öykümüz 1912 yılına uzanıyor. Sektörün dünya çapındaki en köklü firmalarından biri olarak bugün; yaklaşık 110 ülkede, 2100'ü aşkın şubemizle faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz.

Yolcu 360 ne zaman kuruldu?

Yolcu360 olarak, dünyada fark yaratan bir marka olma hedefiyle 2015 yılında Silikon Vadisi'nde yola çıktık. Hayalimiz, araç kiralamayı birkaç “tık” ile tamamlayacak bir platformu hayata kazandırmak ve insanların yol arkadaşı olmaktı.

Umut Yıldırım kimdir?

Araç kiralama platformu Yolcu360'ın kurucusu hemşehrimiz Umut Yıldırım, başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiriyor. Oğuzlar nüfusuna kayıtlı olan ve İstanbul'da yaşayan Umut Yıldırım, Silikon Vadisi'nde yaptığı çalışmalarla Türkiye'nin en başarılı teknoloji girişimcileri arasında yer alıyor.

Kiralık Araba kimlere verilir?

Lüks ve büyük araçlar için en az 28 yaşında olmanız gerekiyor. Ekonomik, orta sınıf ya da üst sınıf bir araç kiralamak isteyenler en az 2 yıllık ehliyete sahip olmaları gerekiyor. Fakat lüks veya büyük araçlar için bu süre 3 yıldır. Kiralanan herhangi bir araç birden fazla kişi tarafından kullanılabilir.

Araba kiralama yaşı kaç?

SÜRÜCÜ BELGESİ VE YAŞ SINIRLAMALARI Araç Kiralamak için 21 yaşını doldurmuş olmanız ve en az 2 yıllık B grubu ehliyet sahibi olmanız gerekmektedir.

Araç kiralama depozito iadesi ne zaman?

Minimum kiralama süresi 24 saat olduğundan, en az 1 günlük ücret alınır. KİRALAMA BAŞINDA ALINAN DEPOZİTO BEDELİ NE ZAMAN İADE EDİLİR? Depozito iadeleri banka iç iletişiminden kaynaklı olarak iade işlemi yapıldıktan 25 iş gününde hesabınıza yansımaktadır.

Araba kiralama günlük kaç km?

City rent a car Araç kiralama firmamızdan yapacağınız araç kiralamalarında; Alt sınıf araçlarımızda günlük 250 km sınırlı.

Yolcu360 kurumsal mı?

yolcu360.com olarak, araç kiralamada kurumsal yaklaşımları önemsiyoruz. ... Ancak yerel anlayışla çalışan ve mükemmel hizmet kalitesi sunan çok sayıda rent a car firması olduğunu da biliyoruz.

Yolcu360 araç kiralama nasıl?

Bunun için online olarak rent a car firmalarından fiyat teklifi alabilir ve online olarak rezervasyonunuzu kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz. yolcu360.com'dan, mobil uygulamadan (AppStore / Google Play) araç kiralama işlemini kısa sürede yapabileceğiniz gibi 7/24 hizmet veren 08 numaralı misafir ...

Sixt rent a car hangi illerde var?

SIXT ARAÇ KİRALAMA TÜRKİYE ŞUBELERİ
  • Adana Havalimanı Ankara Esenboğa Havalimanı Antalya Havalimanı Dış Hatlar. ...
  • Dalaman Havalimanı İç Hatlar. Erzurum Havalimanı Gaziantep Havalimanı ...
  • İstanbul Taksim Hilton. İstanbul Yenibosna Airport AVM. İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar. ...
  • Marmaris Merkez. Trabzon Havalimanı

Sixt araç kiralama kaç şube?

SIXT, globalde 110 ülkede faaliyet gösteren, 2100'ün üzerinde şubesi olan, 2800'in üzerinde aracı olan bir günlük araç kiralama markasıdır.

Sixt rent a car Türkiyede kaç şubesi var?

Türkiye'de 23 şubeyle faaliyet gösteren SIXT, “Gezen Şube” ile araç kiralama sektöründe bir ilke imza atıyor. Gezen Şube, 10 Temmuz'dan itibaren sırasıyla Bodrum, Çeşme, Bursa ve İstanbul'da hizmet verecek.