Magnum sifresi nasil Yollanir?

İçindekiler:

  1. Magnum sifresi nasil Yollanir?
  2. Magnum dan çıkan şifre nereye gönderiliyor?
  3. Algida ile kazan ne zaman bitiyor?
  4. Algida çekiliş ne zaman?
  5. Algida puan nasıl kazanılır?
  6. Bedava dondurma hangisi?
  7. Algida Classic çekiliş 2020 ne zaman?

Magnum sifresi nasil Yollanir?

Kampanyaya dahil Magnum ürünlerinin çubuklarının üzerinde bulunan özgün katılım şifresini, ad, soyad ve adresinizi kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm operatörlerden 2992 kısa mesaj servis numarasına kısa mesaj ile göndererek, www.magnum.com.tr web sitesi ya da iOS veya Android işletim sistemli akıllı cep ...

Magnum dan çıkan şifre nereye gönderiliyor?

Magnum Şifreleri için SMS numarası – Şifreleri hangi numaraya göndermeliyim? Magnum Çekilişine SMS ile katılım için 2992 kampanya hattına Magnum çubuklarındaki şifreyi ad, soyad, adres bilgileri ile birlikte kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm GSM operatörlerinden gönderebilirler.

Algida ile kazan ne zaman bitiyor?

(Örnek: 2020 yılı içinde kazanılan puanlar kullanılmazsa 31.12.2021 tarihinde silinir) Algida puanlarının kullanım şartlarına dair detaylar için “Algida Puanları Nasıl Kullanılır?” başlığında belirtilmiştir.

Algida çekiliş ne zaman?

Kampanya çekilişi nerede ve ne zaman yapılacaktır? Çekiliş, 09.09.2020 tarihinde, saat 10.00'da Umut Çekiliş ve Tanıtım Hizmetleri, Merkez Mah. İzzetpaşa Sk. Ay-Han No:14 D: 29 Şişli - İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.

Algida puan nasıl kazanılır?

* Kullanıcı şifre bulunan Algida ürünlerinden çıkan şifreyi uygulamanın anasayfasındaki kod girme alanına girerek, systemin rastgele belirlediği Algida puanı ve/veya dijital hediye çeki ve/veya Algida ürün hediyelerinden kazanır.

Bedava dondurma hangisi?

Türkiye'de dondurma sektörünün önde gelen firmaları Algida, Ülker Golf ve Panda, yaz boyunca 40 milyon adedin üzerinde bedava dondurma dağıtacak. İlk kez 3 bin yıl önce Çinliler tarafından üretildiği belirtilen dondurmayla Avrupalılar'ın ise 1296 yılında tanıştığı biliniyor.

Algida Classic çekiliş 2020 ne zaman?

Kampanya duyurularında kullanılan ikramiye görselleri ile verilecek ikramiyenin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir. Çekiliş, 09.10.2020 tarihinde saat 11.00'da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.