Eskihisar Topçular feribot bugün çalışıyor mu?

İçindekiler:

  1. Eskihisar Topçular feribot bugün çalışıyor mu?
  2. IDO Pendik Yalova kaç para?
  3. Eskihisar Topçular yasak mı?
  4. Feribotta kart geçer mi?
  5. Eskihisar Topçular feribot ücreti nasıl ödenir?

Eskihisar Topçular feribot bugün çalışıyor mu?

İDO İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. olarak 30 yılı aşkın süredir kesintisiz olarak sürdürdüğümüz deniz ulaşımı hizmetimizle haftanın her günü 24 saat aralıksız olarak gerçekleştirilen İDO Topçular Eskihisar / Eskihisar - Topçular Arabalı Vapur Seferlerinde toplam 17 gemi çalışmaktadır.

IDO Pendik Yalova kaç para?

Pendik - Yalova İDO Fiyat Listesi.
Yolcu TipiTek YönFarklı Gün Gidiş - Dönüş
Yetişkin25 TL50 TL
Çocuk14 TL28 TL
Bebek (0-2)0 TL0 TL

Eskihisar Topçular yasak mı?

Hafta içi 19.00-05.00 saatlerinde, İDO bileti olan yolcular, seyahat için sokağa çıktıklarında bilet ibrazı ederek, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf seyahat edebilecekler. Yeni düzenlemede, Sirkeci-Harem ve Eskihisar-Topçular hatlarında seferler kesintisiz devam edecek.

Feribotta kart geçer mi?

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. (İDO), Eskihisar-Topçular araba vapuru hattı gişelerinde kredi kartıyla ödeme kabulüne başladı. İDO'dan yapılan açıklamaya göre, Eskihisar-Topçular hattı gişelerinde nakit, HGS veya temassız banka kartlarıyla ödeme seçeneklerine ek olarak kredi kartıyla da ödeme alınmaya başladı.

Eskihisar Topçular feribot ücreti nasıl ödenir?

Arabalı Vapur Seferi: Yayalara da açık olan arabalı vapur seferi için yaya yolcular İstanbulkart ile rahatlıkla ödeme yapabilmektedir. Araç ile geçişlerde ise nakit, kredi kartı, HGS ve kurumsal anlaşmalar kapsamında geçiş mümkündür.