Sabiha Gökçen'den Bursa'ya otobüs var mı?

İçindekiler:

  1. Sabiha Gökçen'den Bursa'ya otobüs var mı?
  2. Sabiha Gökçen Havalimanı Otobüs nereden kalkıyor?
  3. Sg2 nereden kalkıyor?
  4. Taksim Sabiha Gökçen hangi otobüs gider?
  5. Sabiha Gökçen Bursa otobüsleri nereden kalkıyor?
  6. Sabiha Gökçen Havalimanından Uzunçayıra nasıl gidilir?
  7. Sg1 iett nereden kalkıyor?
  8. Taksim Sabiha Gökçen arası ne kadar sürer?
  9. Sabiha Gökçen Havaalanı den Bursa'ya nasıl gidilir?
  10. Havaş Taksimden Sabiha Gökçene kaç saat?
  11. Marmaray ile Sabiha Gökçen Havaalanı'na nasıl gidilir?
  12. Sabiha Gökçen Havaalanı dan bursaya nasıl gidilir?
  13. Bursadan Sabiha Gökçen Havalimanına nasıl gidilir?
  14. Sabiha Gökçen'den Büyükçekmeceye nasıl gidilir?
  15. Sabiha Gökçen Bağcılar nasıl gidilir?
  16. SG-1 Kadıköy Sabiha Gökçen kaç dakika?
  17. Kadıköy Sabiha Gökçen iett ne kadar sürer?
  18. Pendikten Sabiha Gökçen nasıl gidilir?
  19. İstanbul Yeni havalimanından Bursa'ya otobüs var mı?
  20. Bursa Sabiha Gökçen ne kadar?

Sabiha Gökçen'den Bursa'ya otobüs var mı?

Nilüfer Turizm otobüsleri, Sabiha Gökçen havalimanından Bursa'ya en kısa süre içerisinde ulaşmanızı sağlamaktadır. Günün her saati bulunan seferlerimiz Sabiha Gökçen Bursa arası yaklaşık 1 saat 45 dakika sürmektedir.

Sabiha Gökçen Havalimanı Otobüs nereden kalkıyor?

Otobüsler beyaz renkli olup, Sabiha Gökçen Havalimanı hareket noktası terminal binası gelen katı çıkışı karşısındadır. Otobüsler, Taksimden Taksim Divan oteli karşısında, Abdulhakhamit caddesinde Point Otel önünden, Kadıköy'den de rıhtım İETT durakları önünden hareket etmektedirler.

Sg2 nereden kalkıyor?

SG-2 otobüs hattının ilk durağı Abdülhak Hamit Caddesi olup son durağı Sabiha Gökçen Havalimanı durağıdır.

Taksim Sabiha Gökçen hangi otobüs gider?

Taksim'den - İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı /Airport YÖNÜNE Otobüs Havataş Havabüs Servis Sefer Saatleri - 2021
03:3008:3013:30
07:0012:0017:00
07:3012:3017:30
08:0013:0018:00
6 satır daha

Sabiha Gökçen Bursa otobüsleri nereden kalkıyor?

Burulaş Otobüsleri Sarı renkli olup, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki hareket noktası terminal binası gelen yolcu katı çıkışının hemne karşısındadr. Gelen Yolcu Çıkış Kapısının karşısında BBBUS Bursa Burulaş Otobüslerinin Bilet satış Ofisini Görebilirsiniz.

Sabiha Gökçen Havalimanından Uzunçayıra nasıl gidilir?

Metrobüsten Uzunçayır Metrobüs Durağı'nda inin. "Uzunçayır Metrobüs Otobüs Durağı"na yürüyün. 16S Hatlı otobüse binin. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda (son durak) inin. Metrobüsten sonraki tahmini varış süresi 70-80 dk.

Sg1 iett nereden kalkıyor?

SG-1 (Havabüs) SG-1 otobüs hattının ilk durağı Kadıköy olup son durağı Sabiha Gökçen Havalimanı durağıdır. SG-1 (Kadıköy‎→Sabiha Gökçen Havalimanı), her gün çalışıyor.

Taksim Sabiha Gökçen arası ne kadar sürer?

Havabüs Taksim - Sabiha Gökçen Havalimanı Otobüs Sefer Saatleri. Güncel havabüs servis saatleri için tıklayın. Sefer süresi ortalama 1.5 saat olup trafik yoğunluğuna göre değişebilmektedir.

Sabiha Gökçen Havaalanı den Bursa'ya nasıl gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Bursa arası seyahatte genellikle otobüs tercih ediliyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hizmeti olan Burulaş ile Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Bursa'ya rahatlıkla seyahat edebilirsiniz. İstanbul Konfor'dan otobüs biletinizi online olarak veya çağrı merkezi üzerinden alabilirsiniz.

Havaş Taksimden Sabiha Gökçene kaç saat?

Havabüs Taksim - Sabiha Gökçen Havalimanı Otobüs Sefer Saatleri. Güncel havabüs servis saatleri için tıklayın. Sefer süresi ortalama 1.5 saat olup trafik yoğunluğuna göre değişebilmektedir.

Marmaray ile Sabiha Gökçen Havaalanı'na nasıl gidilir?

Marmaray+Metro Avrupa Yakası'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelebilmek için size en yakın Marmaray durağından Marmaray'a binmelisiniz. Anadolu yakasına geçtikten sonra Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağında inip, buradan metroya binip Kartal durağında ineceksiniz.

Sabiha Gökçen Havaalanı dan bursaya nasıl gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Bursa arası seyahatte genellikle otobüs tercih ediliyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hizmeti olan Burulaş ile Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Bursa'ya rahatlıkla seyahat edebilirsiniz. İstanbul Konfor'dan otobüs biletinizi online olarak veya çağrı merkezi üzerinden alabilirsiniz.

Bursadan Sabiha Gökçen Havalimanına nasıl gidilir?

Bursa'dan İstanbul Havalimanı'na Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin BBBUS otobüsleri ile gidebilirsiniz. Bursa Büyükşehir Belediyesi, HAVAİST firması ile ortaklaşa organizasyonla, Bursa'dan İstanbul Havalimanı'na gidecek yolcuları Sabiha Gökçen aktarmalı olarak İstanbul Havalimanı'na ulaştırıyor.

Sabiha Gökçen'den Büyükçekmeceye nasıl gidilir?

Beylikdüzü'nden Sabiha Gökçen Havalimanına gitmek için Önce Beylikdüzü 'nden metrobüse binip Uzunçayır'a git. Uzunçayır dan E-10 geçiyor ona bin. E10 Sabiha gökçene gidiyor.

Sabiha Gökçen Bağcılar nasıl gidilir?

Sabiha gökçenden havabüs ile taksime gidin. Taksimde metroya inip Yenikapıya gidin. Yenikapıda Kirazlı metrosuna geçip Bağcılar'a gidebilirsiniz. Bağcılar'da gitmek istediğiniz yere göre Metrodan Bağcılar Meydan ya da Kirazlı istasyonunda inebilirsiniz.

SG-1 Kadıköy Sabiha Gökçen kaç dakika?

SG-1 otobüs hattının ilk durağı Kadıköy olup son durağı Sabiha Gökçen Havalimanı durağıdır. SG-1 (Kadıköy‎→Sabiha Gökçen Havalimanı), Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar çalışıyor. Ek bilgi: SG-1 hattında 3 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 27 dakika.

Kadıköy Sabiha Gökçen iett ne kadar sürer?

E-11 (İETT) E-11 (Kadıköy‎→Sabiha Gökçen Havalimanı), Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar çalışıyor. Ek bilgi: E-11 hattında 20 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 52 dakika.

Pendikten Sabiha Gökçen nasıl gidilir?

Metroyla havalimanına ulaşabilmek için de Tavşantepe-Kadıköy Metro hattının Soğanlık durağında inmeniz ve 16S ya da E-10 otobüslerinden birine binmeniz gerekiyor. Metro Kartal'dan Tavşantepe'ye kadar uzatıldığından, metrodan Pendik durağında inip taksiyle hava limanına daha kolay ulaşabilirsiniz.

İstanbul Yeni havalimanından Bursa'ya otobüs var mı?

Bursa ile İstanbul Havalimanı arasında Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin BBBUS servis araçlarını hizmet veriyor. Yolcular BURULAŞ ve HAVAİST otobüsleri ile Sabiha Gökçen'den aktarmalı yürütülen seferlerle İstanbul Havalimanı'ndan Bursa'ya ulaştırılıyor.

Bursa Sabiha Gökçen ne kadar?

Bu sayfada önümüzdeki birkaç gün içindeki Bursa ile İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı arası en ucuz otobüsleri de gösteriyoruz....Bursa ile İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı (SAW) arasi otobüsler hakkında bilgiler.
En Ucuz Otobüs54,35 ₺
En erken OtobüsSaat 00:30'de
En son OtobüsSaat 16:45'de
4 satır daha