Iş Bankası Maximiles puan nerelerde kullanılır?

İçindekiler:

  1. Iş Bankası Maximiles puan nerelerde kullanılır?
  2. Wings chip para nerelerde kullanılır?
  3. Kazanılan chip para nasıl kullanılır?
  4. Axess Free chip para nerelerde kullanılır?
  5. Chip para hangi sitelerde geçerli?
  6. Akbank chip para hangi magazalarda gecerli?
  7. Akbank chip para nerelerde geçerli 2020?
  8. Finansbank parapuan nerelerde geçerli 2020?
  9. Finansbank para puan hangi marketlerde kullanılır?
  10. Qnb ParaPuan nasıl kullanılır?
  11. 50 para puan kaç TL?
  12. 1000 parapuan kaç TL?
  13. Finansbank para puanımı nasıl öğrenebilirim?
  14. Qnb First puan nedir?

Iş Bankası Maximiles puan nerelerde kullanılır?

Maximiles, yurt içi ve yurt dışı tüm alışverişlerde kullanabileceğiniz, yaptığınız alışverişlerden belirli oranlarda MaxiMil kazandıran, kazandığınız MaxiMillerle uçak bileti alabileceğiniz bir kredi kartıdır.

Wings chip para nerelerde kullanılır?

Axess Chip Paralarınızı anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında da kullanabilirsiniz. Axess Chip paraların geçerli olduğu akaryakıt istasyonları Petrol Ofisi, Aygaz, BP, Shell, Total ve Opet'tir.

Kazanılan chip para nasıl kullanılır?

Axess kartınızda biriken Chip-para'yı kullanabilmek için alışveriş sırasında kasiyere Chip-paranızı kullanmak istediğinizi belirtmeniz gerekiyor. Kasada Akbank teknolojisiyle uyumlu pos cihazı varsa dilediğiniz tutarda Chip-parayı anında alışverişinizin ödemesi olarak kullanabiliyorsunuz.

Axess Free chip para nerelerde kullanılır?

Axess chip para anlaşmalı benzin istasyonları, teknoloji marketleri, kozmetik firmaları, internet alışveriş siteleri, yapı marketler ve marketlerde geçerlidir.

Chip para hangi sitelerde geçerli?

Akbank – Axess Chip Para Kullanabileceğiniz İnternet Siteleri

  • N11.com.
  • e-bebek.com.
  • teknosa.com.
  • hepsiburada.com.
  • gittigidiyor.com.
  • turna.com.
  • gramaltin.com.

Akbank chip para hangi magazalarda gecerli?

Axess Chip Para Hangi Marketlerde Geçerli

  • Kiler.
  • Migros.
  • Carrefour SA.
  • Dia.
  • Şok Marketler.
  • Kipa.
  • Metro Toptan marketler.
  • Happy Marketler.

Akbank chip para nerelerde geçerli 2020?

Akbank chip para Kipa, Şok market, Carrefour SA, Migros, Kiler, Happy Marketler ve Metro Toptan Marketler gibi işletmelerde geçerlidir. Bunun yanı sıra Opet, Total, BP, Petrol Ofisi ve Aygaz benzin istasyonlarında da kullanılabilir. Chip para ayrıca çok sayıda alışveriş sitesinde de kullanılmaktadır.

Finansbank parapuan nerelerde geçerli 2020?

Mağaza olarak; İkea, İpekyol, Gratis, Flo, Regal, Kiğılı, Profilo, Vestel, Mediamarkt gibi mağazalarda sizler de kolayca puanlarınızı harcayabilirsiniz. Alışveriş sitesi; N11, Hızlıal, İkea, Ciceksepeti, Tchibo, Lidyana, Tozlu, Markafoni, E-bebek, Koctas gibi alışveriş sitelerinde para puanlarınızı kullanmak mümkün.

Finansbank para puan hangi marketlerde kullanılır?

Kipa, Metro, Carrefour, Çetinkaya, A101 ve Şok gibi marketler QNB Finansbank ile anlaşmalı olduğu için kolaylıkla Finansbank para puan harcaması yapabilirsiniz.

Qnb ParaPuan nasıl kullanılır?

CardFinans kartınızdaki ParaPuan'ları kullanabilmeniz için alışveriş yaptığınız mağazanın/işyerinin CardFinans ile aynı altyapıya sahip pos cihazına sahip olması gerekiyor. ParaPuan'larınızı yalnızca QNB Finansbank altyapısını kullanan pos cihazı olan işyerlerinde kullanabiliyorsunuz.

50 para puan kaç TL?

En düşük hediye çeki oluşturma sınırı 10 TL = 100 Para Puandır. Sipariş tutarınız KDV hariç en az 45 TL olmalıdır. Örneğin siparişiniz KDV dahil 100 TL olduğunda 5 TL = 50 Para Puan kazanacaksınız !

1000 parapuan kaç TL?

1.

Finansbank para puanımı nasıl öğrenebilirim?

CardFinans Nakit SMS Servisi ile ParaPuan Miktarınızı Nasıl Öğrenirsiniz? PUAN yazıp banka kartı numaranızın son 4 rakamını aralarında boşluk bırakıp 3996'ya SMS gönderin (ÖRNEK: PUAN 0915).

Qnb First puan nedir?

Private Banking üyesi olmaya devam ederek 500 Mil veya QNB First Puanı kazanabilirsiniz. Belirtilen Mil/QNB First Puan kazanımları, aralıksız 6 ay boyunca segmentte kaldığınızda kazanabileceğiniz Mili / QNB First Puanını göstermektedir.