Akbank kredi 3 ay erteleme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Akbank kredi 3 ay erteleme nasıl yapılır?
  2. Akbank yapılandırma yapıyor mu?
  3. Akbank kredi yapılandırma nasıl olur?
  4. Akbank kredi kartı borcumu nasıl Taksitlendirebilirim?
  5. Kredi kartı borç en fazla kaç taksit olur?

Akbank kredi 3 ay erteleme nasıl yapılır?

-www.akbank.com Akbank İnternet'e giriş yaptıktan sonra Kartlarım > Taksit/Erteleme İste adımından, -Akbank Mobil'e giriş yaptıktan sonra Kredi Kartı İşlemleri>Taksit/Erteleme İste adımından ya da, -444 25 25 Akbank Telefon Şubesi'ni arayarak erteleyebilirsiniz. ​Erteleme İste hizmetinden ücret alınmamaktadır.

Akbank yapılandırma yapıyor mu?

Akbank yapılandırma yapmıyor. Verilen Numarayı aradığımda hiçbir şahısla görüşmeden Otomatik mesajla şube ile görüşün deniyor.

Akbank kredi yapılandırma nasıl olur?

444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayıp müşteri temsilcisine bağlanarak da kredi erteleme işleminizi tamamlayabilirsiniz. ... Kredi –> Kredi Hesaplarım adımlarını izledikten sonra, ertelemek istediğiniz krediyi seçin. Kredi Detayı'na tıklayın. Sağ tarafta yer alan Erteleme butonuna tıklayın.

Akbank kredi kartı borcumu nasıl Taksitlendirebilirim?

​100 TL ile 20.000 TL arasındaki kalan ekstre borcunuzu 2 ve 3 taksit seçenekleriyle; Akbank İnternet'e giriş yaparak, 444 25 25 Akbank Telefon Şubesi'ni arayarak taksitlendirebilirsiniz.

Kredi kartı borç en fazla kaç taksit olur?

Kredi kartı borcu kredi kartı üzerinden yapılandırılabildiği gibi taksitli nakit avans kullanılarak da taksitlendirilebilir. Bu durumu için de en fazla 12 ay taksit yapılabilir ve en fazla aylık %1,98 oranında akdi faiz uygulanabilir.