Joker filmini kaç kişi izledi?

İçindekiler:

  1. Joker filmini kaç kişi izledi?
  2. Joker ne kadar hasılat yaptı?
  3. Joker ne zamana kadar vizyonda?
  4. Joker filmi +18 mi?
  5. Joker ne zaman öldü?
  6. Joker neden 18+?
  7. Joker kaç yaş üzeri?
  8. Matilda Ledger nasıl öldü?
  9. En iyi Joker kimdir?

Joker filmini kaç kişi izledi?

Warner Bros'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de geçen cuma 313 sinemanın 435 salonunda gösterilen film, vizyona girdiği ilk üç bin 488 kişi tarafından izlenerek, tüm zamanların ekim ayı en iyi yabancı film izleyici açılış rekorunu kırdı.

Joker ne kadar hasılat yaptı?

Joker (film, 2019)
Filmin afişi
YönetmenTodd Phillips
Dilİngilizce
Bütçe55-70 milyon $
Hasılat1,074 milyar $
14 satır daha

Joker ne zamana kadar vizyonda?

(ABD) Joker/Gösterime giriş tarihi

Joker filmi +18 mi?

Eğer Joker'i izlediyseniz, pek çok filme nazaran çok daha cesur bir film olduğunu fark etmişsinizdir. Yönetmenliğini Todd Phillips'in üstlendiği film 18+ yaş sınırlamasıyla vizyonda ve karanlık ve üzücü hikayesi hatta bazı anlarda aşırı şiddet içeren sahneleriyle bu yaş sınırlamasından sonuna kadar faydalanıyor.

Joker ne zaman öldü?

Henüz 29 yaşında ve kariyerinin zirvesindeyken hayata gözlerini yuman Heath Ledger'in nasıl öldüğü, birçok sinemasever tarafından merak ediliyor. Başarılı oyuncu tarihinde, yatağında ölü bulundu. Adli tıptan gelen rapora göre Heath Ledger'in ölüm nedeni ilaç zehirlenmesidir.

Joker neden 18+?

Filmin 18+ olmasının nedeni olarak yapımda kanlı şiddet, rahatsız edici davranışlar, kaba bir dil ve cinsel görüntülerin yer alması gösterildi.

Joker kaç yaş üzeri?

4 Ekim'de vizyona girmesi beklenen Joker filmi +18 yaş sınırıyla vizyona girecek. Todd Phillips imzalı Joker filminin başrolünde Joaquin Phoenix yer alıyor. Yaklaşık bir buçuk senedir sinema gündemini meşgul eden Joker filmi, bu yılın en çok merak edilen projelerinden biri.

Matilda Ledger nasıl öldü?

Heath Ledger/Ölüm tarihi

En iyi Joker kimdir?

Joaquin Phoenix kimdir? sorusu 2020 Oscar töreninin ardından gündeme geldi. 2019'un en çok konuşulan filmleri arasında yer alan Joker filmindeki rolüyle, Joaquin Phoenix En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazandı.