Kartta ne kadar para var nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Kartta ne kadar para var nasıl öğrenebilirim?
  2. PTT'den nasil bakiye sorgulama?
  3. PTT kart şifresi SMS ile nasil alinir?
  4. PTT adıma yatan parayı nasıl alabilirim?
  5. Istanbulkart bakiye nasıl öğrenilir?
  6. Vakıfbank kartımda ne kadar para var?
  7. Finansbank kartımda ne kadar para var?
  8. PTT kartının şifresini nasıl alabilirim?
  9. Banka Hesabimi nasil kontrol edebilirim?
  10. EGO kartımda ne kadar para var?
  11. Akbil sorgulama nasıl yapılır?

Kartta ne kadar para var nasıl öğrenebilirim?

SMS ile bakiye öğrenmek için "BAKIYE boşluk kartın son 6 hanesi"ni yazıp 0850 988 99 99'a SMS gönderilmelidir. Yemekmatik Kart kullanıcıları ise bakiyesini öğrenmek için "BAKIYE boşluk kartın son 6 hanesi"ni yazıp 0850 988 99 99'a SMS göndererek yemek ve serbest cüzdanındaki bakiyeyi öğrenebilir.

PTT'den nasil bakiye sorgulama?

TC İLE PTT PARA SORGULAMA Bunun için ALO PTT numarası olan 4 hattını aramanız yeterlidir. Zaten menüden hangi seçeneği seçmeniz gerektiği size telefon ile anons ediliyor. Ayrıca PTT'nin web sitesindeki online işlemler kısmını kullanarak da PTT kart hesap bakiyesi öğrenme işlemi yapabilirsiniz.

PTT kart şifresi SMS ile nasil alinir?

PTT sistemlerinde kayıtlı olan cep telefonu numarası üzerinden SİFRE yazıp boşluk bırakarak 4 haneli PTT kart şifresi sonrasında bir boşluk daha bırakarak PTT kart arkasında yer alan 7 rakamlı numarayı yazarak 3290' a mesaj atılması yeterlidir.

PTT adıma yatan parayı nasıl alabilirim?

UPT işleminize ait referans numarasını alıcınıza iletiniz. Para almak için; İsminize gönderilen para transferleri için işleme ait referans numarası ve geçerli kimlik belgeniz ile en yakın PTT işyerine giderek, paranızı alabilirsiniz.

Istanbulkart bakiye nasıl öğrenilir?

Mobil uygulamayla İstanbulkart (akbil) bakiye sorgulaması için Android veya IOS mağazalarından İstanbulkart uygulaması indirilmelidir. Uygulamanın indirilmesinin ardından üyelik açılır. Giriş yapıldıktan sonra bakiye sorgulama gerçekleştirilebilir.

Vakıfbank kartımda ne kadar para var?

Ayrıca Vakıfbank internet bankacılığını da kullanarak talimatınızı verebilirsiniz. Talimatı verdikten sonra, cep telefon kısmınıza girerek, BAKIYE yazın. Bunu yaptıktan sonra 3401'e mesaj atarak, hemen bakiyenizi öğrenebilirsiniz.

Finansbank kartımda ne kadar para var?

BAKIYE yazıp banka kartı numaranızın son 4 rakamını aralarında boşluk bırakıp 3996'ya SMS gönderin (ÖRNEK: BAKIYE 0915). Tarafınıza iletilecek olan bakiye bilgisi CardFinans Nakit'inizin ana hesabına ait kullanılabilir bakiyeyi* verecektir.

PTT kartının şifresini nasıl alabilirim?

Şifrenizi 4 PTT Çağrı Merkezi'ni arayarak ya da size en yakın PTT işyerinden alabilirsiniz. Şifrenizi PTT İşyerinden veya Pttmatik'lerden değiştiriniz. Güvenliğiniz için kartınızın şifresini diğer kişilerle paylaşmayınız.

Banka Hesabimi nasil kontrol edebilirim?

E-Devlet Kapısı'nda, "Mevduat/Katılım Fonu Hesabı Bulunan Banka Sorgulama" hizmeti ile hangi bankalarda mevduat ve katılım fonu hesabının bulunduğu bilgisi sorgulanabilecek.

EGO kartımda ne kadar para var?

Ulaşımda kolaylığı artırmak için hayata geçirilen "Tek SMS'le EGO Cepte" hizmetiyle, kart bakiye bilgisini öğrenmek için, tüm telefonlardan, Ankarakart'ın üzerindeki numaranın tamamını ya da son sekiz hanesini yazıp 03'e SMS atmak yeterli olacak.

Akbil sorgulama nasıl yapılır?

Mobil uygulamayla İstanbulkart (akbil) bakiye sorgulaması için Android veya IOS mağazalarından İstanbulkart uygulaması indirilmelidir. Uygulamanın indirilmesinin ardından üyelik açılır. Giriş yapıldıktan sonra bakiye sorgulama gerçekleştirilebilir.