Gözlük kitap ne anlatıyor?

İçindekiler:

  1. Gözlük kitap ne anlatıyor?
  2. Gözlük kitabı kaç kitap?
  3. Gözlük 1 kitap kaç sayfa?
  4. Gözlük 1 ne zaman çıktı?
  5. Düşman okullar ne anlatıyor?
  6. Kotu cocuk ne anlatiyor?
  7. Koray Yersüren kaç yaşında?
  8. Gözlük Koray Yersüren kaç sayfa?
  9. Gözlük 2 kaç sayfa?
  10. Ilk gözlük kim icat etti?
  11. Gözlük icat mı?
  12. Düşman okulları kaç seri?
  13. Mavi gece ne anlatıyor?
  14. Kötü cocuk kac kitap?
  15. Kötü çocuk ne tür bir kitap?
  16. Koray Yersüren kim?
  17. Kutup Yıldızı neyi anlatıyor?
  18. Gözlük 3 kaç sayfa?
  19. Dünyada ilk gözlük nerede yapıldı?
  20. Gözlüğü kim buldu Tarihçesi?

Gözlük kitap ne anlatıyor?

Hikayede Ege adında gözlüklü bir gencin hikayesi anlatılıyor. Genç yaşta sosyalleşmekte zorlanan ve taktığı gözlük nedeni ile Gözlük lakabı takılan Ege'nin sosyalleşme umudu internet olur ve internetten tanıştığı biri ile yaşadığı gizemli aşk hayatını tamamen değiştirir.

Gözlük kitabı kaç kitap?

Gözlük Serisi 3 Kitap Set Ciltli - Koray Yersüren Birçokinsana göre, sıradan bir hayatı vardı Ege'nin. Sosyalleşme adına yaptığı herşey elinde patlamış ve kendini birdenbire kaybedenlerin tarafında bulmuştu.Okulunda farklılıkları yüzünden sevilmeyen, dışlanan, alay edilen Gözlük'üntekiydi.

Gözlük 1 kitap kaç sayfa?

Gözlük (Ciltli)
DilTürkçe
Basım Yeriİstanbul
Yayın TarihiAğustos-2018
Baskı Sayısı23. Baskı
Sayfa Sayısı544
3 satır daha

Gözlük 1 ne zaman çıktı?

Gözlük 1
DilTürkçe
Cilt TipiCiltsiz
Basım Yeriİstanbul
Yayın TarihiEylül-2018
Baskı Sayısı27. Baskı
3 satır daha

Düşman okullar ne anlatıyor?

İki okulun öğrencileri aslında çok iyi dost olabilecekken, saçma bir öfke kıvılcımını büyük bir yangına dönüştürüp, senelerce kendilerini bu yangında yanmaya mahkûm ederler. Öyle ki, birbirlerine karşı duydukları kin ve nefret, zamanla 'Düşman Okullar' diye anılmalarına yol açar.

Kotu cocuk ne anlatiyor?

Kötü Çocuk kitabında Kayla ile Meriç'in yaşadığı aşk hikayesi anlatılıyor. Daha on yedi yaşında olan Kayla, babası ile birlikte yeni bir şehre taşınırlar ve Kayra bu şehre alışmaya çalışır. Karşısına çıkan ilk isimlerden bir tanesi de yalnızlığı seçmiş gizemli Meriç'tir.

Koray Yersüren kaç yaşında?

26 yaşında (1995) Koray Yersüren/Yaş

Gözlük Koray Yersüren kaç sayfa?

Gözlük Serisi - Koray Yersüren
Basım DiliTürkçe
Cilt DurumuCiltsiz
Sayfa Sayısı968
Yayın Tarihi2019
YazarKoray Yersüren
1 satır daha

Gözlük 2 kaç sayfa?

Gözlük 2 (Ciltli) / Lacivert Pazartesi
Yayın Tarihi:29.08.2018
ISBN:9786052064573
Dil:TÜRKÇE
Sayfa Sayısı:432
Cilt Tipi:Ciltli
2 satır daha

Ilk gözlük kim icat etti?

İlk gözlük 1280'de Armati adında bir italyan fizikçi tarafından icat edildi. Bu gözlük, cisimleri büyüterek kolayca görülmelerini sağlayan bir çift dışbükey mercekten oluşmaktaydı. 1730'da Edward Scarlett sabit gözlük sapını yaptı. Böylece Gözlük icat edildikten 450 yıl sonra yüzün ortasına düşmeden tutturulabildi.

Gözlük icat mı?

Gözlükler insanların hayatlarına ilk olarak 1280 yılında girdi. Armati adında bir italyan fizikçi tarafından ilk gözlük icat edildi. Bu gözlük, cisimleri büyüterek kolayca görülmelerini sağlayan bir çift dışbükey mercekten oluşmaktaydı. ... Bu gözlüklerin ardından 1730 yılında Edward Scarlett sabit gözlük sapını icat etti.

Düşman okulları kaç seri?

Düşman Okullar Seti (3 Kitap Takım Ciltli)

Mavi gece ne anlatıyor?

İki hırçın ve asi âşık. Babasının ölümünün ardından hayattan bir beklentisi kalmayan Gece, yaz tatilini annesi- nin ve üvey babasının zoruyla bir tanıdıklarının yanında geçirmeye başlar. ... Aşkın kural tanımazlığı, Emir ve Gece'yi ya Yeraltı'na tutsak edecek ya da tamamen özgür kılacaktır.

Kötü cocuk kac kitap?

Kayla, on yedi yaşına girdiğinde, ilk kez gördüğü babasıyla, yabancı bir şehre taşınır. Bu yeni şehirde yaşadığı zorluklar karşısında, hiç beklemediği bir çocuk hep yanında olur. Meriç, etrafına ördüğü sağlam duvarlar arasında yaşayan, yalnızlığı seçmiş bir çocuktur.

Kötü çocuk ne tür bir kitap?

Kurgu Aşk RomanıErotik Edebiyat Kötü Çocuk 2/Türler

Koray Yersüren kim?

Orta halli bir ailenin tek erkek çocuğu olan Koray Yersüren, okuma ve okutma aşkını küçük yaşlarda ailesi sayesinde kazanmıştır. Lise yıllarında başladığı blog yazarlığını Wattpad'e taşımış genç amatör yazarlardan sadece biridir. Akdeniz Üniversitesinde okumuş ama eğitimine bir yıllık ara vermiştir.

Kutup Yıldızı neyi anlatıyor?

Kutup Yıldızı 1 Kitap Açıklaması Geçmişe dair kırgınlıklarını yetimhanede unutmaya çalışan Nisa, bir gün aynı kaderi paylaştığı arkadaşıyla farklı bir dünyanın kapısını aralar. İki dost, bu kapı aralığından uzatılan sıcacık ellere, kimsesizliğin soğuk rüzgârından korunmak ümidiyle sarılır.

Gözlük 3 kaç sayfa?

Ephesus Yayınları aracılığıyla okurla buluşan bu seri, Ege adında bir gencin başından geçen sürükleyici ve fantastik olayları konu alıyor. 2020 yılında raflarda yerini alan Gözlük 3 - Üç Nokta, toplam 400 sayfadan oluşuyor.

Dünyada ilk gözlük nerede yapıldı?

Görme bozukluğunu giderme amaçlı gözlüklerin ise, 12 yy. sonları ve 13. yy başında cam endüstrisi gelişmiş olan Venedik'te kullanıldığı, bugünkü kullanım şekline en yakın halinin İngiliz bilim adamı ve filozof Roger Bacon tarafından yapıldığı bilinmektedir.

Gözlüğü kim buldu Tarihçesi?

Gözlükler insanların hayatlarına ilk olarak 1280 yılında girdi. Armati adında bir italyan fizikçi tarafından ilk gözlük icat edildi. Bu gözlük, cisimleri büyüterek kolayca görülmelerini sağlayan bir çift dışbükey mercekten oluşmaktaydı.