Istanbul bilişim ne olacak?

İçindekiler:

  1. Istanbul bilişim ne olacak?
  2. Istanbul bilisim davasi ne oldu?
  3. Istanbul bilişim kapandi mı?
  4. Istanbul bilişim sitesi kapandı mı?
  5. Iflas masasına kayıt nasıl yapılır?
  6. Şikayet var nasıl bir site?
  7. Şikayet var sitesi ise yarıyor mu?
  8. Kayıt kabul davası nerede açılır?

Istanbul bilişim ne olacak?

İstanbul Bilişim hakkında iflas kararı verildi. İstanbul Bilişim'in Temmuz ayında konkordato ilan etmesinden sonra, Ekim ayında mahkeme kararı açıklandı. İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, şirketin konkordato talebini reddetti ve iflasına karar verdi.

Istanbul bilisim davasi ne oldu?

Mahkeme konkordato talebinde bulunan İstanbul Bilişim için iflas kararı verdi. Kararı yorumlayan Tüketici Hakları Derneği Onursal Başkanı Ağaoğlu, "Türkiye tüketici hukuku için çok önemli bir karar" dedi. Konkordato talebinde bulunan İstanbul Bilişim (Retro Bilişim Hizmetleri) şirketinin iflasına karar verildi.

Istanbul bilişim kapandi mı?

Asliye Ticaret Mahkemesi'nce konkordato talebi reddedilen İstanbul Bilişim'in, itibarıyla iflasına karar verildi.

Istanbul bilişim sitesi kapandı mı?

İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nce konkordato talebi reddedilen İstanbul Bilişim'in, itibarıyla iflasına karar verildi.

Iflas masasına kayıt nasıl yapılır?

İFLAS MASASINA KAYIT YAPABİLMEK İÇİN; – Öncelikle ilgili iflas dairesine hitaben bir dilekçe yazılması gerekir. – İflas Masasına yazılan dilekçe de borçlu aleyhinde yapılan takibin türü ve takibin kesinleşme tarihi yazılmalıdır.

Şikayet var nasıl bir site?

Şikayetvar veya Şikayetvar.com, insanların satın aldıkları ürünleri, kargo işlemleri ve hizmetler hakkındaki şikâyetlerini çevrim içi olarak firma ve şirketlere iletebilmesini sağlayan web sitesidir. Üyelik sistemi ile çalışır. Şikâyetler, inceleme sürecinden geçerek yayınlanmaktadır. 2001 yılında kurulmuştur.

Şikayet var sitesi ise yarıyor mu?

Cevap: Evet! Şikayet Var, 4 milyondan fazla bireysel üye sayısı, toplamda 8 milyona yakın şikayet adedi ve %62'lik cevaplanma oranıyla Türkiye'nin en büyük ve en çözüm odaklı şikayet platformu.

Kayıt kabul davası nerede açılır?

Belirtmek gerekir ki kayıt kabul davalarında görevli mahkeme, iflasa karar veren Asliye Ticaret Mahkemesinin bulunduğu yerdeki Asliye Ticaret Mahkemesidir. Burada alacağın niteliğinin ne olduğu bir önem taşımamaktadır.