Türkiye Maldivler uçak bileti kaç TL?

İçindekiler:

  1. Türkiye Maldivler uçak bileti kaç TL?
  2. Maldivler e gitmek kaç para?
  3. Istanbul Maldivler uçak ile kaç saat?
  4. Maldivler uçuş var mı?
  5. Maldivler Türk vatandaşlarından vize istiyor mu?
  6. Istanbuldan Maldivlere Nasıl Gidilir?
  7. Maldivler için hangi Havalimanı?
  8. Türkiye Dubai uçakla kaç saat sürüyor?
  9. Maldivler en ucuz ne zaman?
  10. Maldivler Müslüman ülke mi?
  11. Maldivler e vize lazım mı?
  12. Maldivler sezon ne zaman?
  13. Maldivlerde tatil pahalı mı?

Türkiye Maldivler uçak bileti kaç TL?

Maldivler uçuşları
En ucuz uçuş bulundu3.360 TL
Ortalama uçuş süresi7 sa 57 dk
Uçmak için en ucuz ayNisan
En popüler hava yoluTürk Hava Yolları
Uçuş / hafta5

Maldivler e gitmek kaç para?

Maldivler seyahat planlamasında, otel için 2 kişi 5 gece döneme göre değişmekle birlikte minimum 1200 usd civarı ve üzeri , uçak bileti için 2 kişi gidiş dönüş olarak ortalama 1400-1600 usd arasında bir bütçe gerekmektedir.

Istanbul Maldivler uçak ile kaç saat?

İstanbul - Male, Maldiv Adaları arası uçakla 470 dakika sürüyor.

Maldivler uçuş var mı?

İstanbul-Maldivler uçakla yaklaşık 8 ya da 9 saat sürüyor. Beyaz kumsalları harika deniziyle büyüleyici bir tatil yapabileceğiniz Maldivler de ıssız ada yolculukları da yapabilirsiniz. Ancak bir gezdiğiniz ada birkaç yıl sonra yok olabilir. Ülkenin 100 sene içerisinde sular altında kalacağı tahmin ediliyor.

Maldivler Türk vatandaşlarından vize istiyor mu?

Diplomatik, Hizmet, Hususi ve Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeden muaftır.

Istanbuldan Maldivlere Nasıl Gidilir?

İstanbul'dan Maldivlere THY ile direk bir uçuş ile ulaşabilirsiniz. Aktarmasız gerçekleşen bu uçuş ortalama 8 saat civarında sürmektedir. Maldivlere seyahat edecekseniz ikinci seçeneğiniz aktarmalı uçuşlardır. Katar Havayollarının Katar üzerinden aktarmalı Maldiv seferleri bulunuyor.

Maldivler için hangi Havalimanı?

Maldivler'in başkenti olan Male yakınlarında konumlanan Hulhule Adası'nda ülkenin en büyük ve en önemli uluslararası havalimanı olan Male Havalimanı bulunuyor. Aynı zamanda Maldivler'in tek uluslararası havalimanı özelliğini taşıyan Male Havalimanı, adalara dünyanın dört bir yanından turist çekmeyi başarıyor.

Türkiye Dubai uçakla kaç saat sürüyor?

TÜRKİYE ile DUBAİ Arası Uçakla 3 saat 27 dakika sürmektedir. TÜRKİYE - DUBAİ arasındaki uçuş mesafesi 2423 km dir. 2423 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 3 saat 27 dakika zaman almaktadır.

Maldivler en ucuz ne zaman?

Maldivler uçak bileti almak için en ideal dönem nisan ve mayıs aylarıdır. Bu aylarda sıcaklıklar ve tropikal iklimin getirdiği yağışlar tatil programı için elverişlidir.

Maldivler Müslüman ülke mi?

Balayı çiftlerinin günümüzdeki gözde mekanlarından olan Maldivler, Hint Okyanusu'nda 1.200 adadan oluşan bir devlet. Hindistan'ın güneyinde ve Sri Lanka'nın yaklaşık 750 kilometre güneybatısında yer alan ve tropikal iklime sahip ülkenin halkının % 97'si Müslümanlar oluşturuyor.

Maldivler e vize lazım mı?

Maldivler'in Vize İstediği / İstemediği Ülkeler Maldiv Cumhuriyet'i 30 gün süreli olarak dünyanın tüm ülkelerine vizesiz ya da Maldivler'e varışta vize vermektedir. Maldiv Cumhuriyeti vize politikasında ücret karşılığında vize süresinin 60 gün süre ile uzatılmasına imkân tanıyabilmektedir.

Maldivler sezon ne zaman?

Muson yağmurlarının ve yağmur oranının ülkede en çok olduğu dönem mayıs ile kasım ayları arasıdır. Ocak ile nisan arası ise yağışların az olduğu dönemdir. Ülke 12 ay boyunca, yılın her döneminde ziyaret edilebilir. Ancak özellikle dikkat edilmesi gereken aylar temmuz ve ağustos aylarıdır.

Maldivlerde tatil pahalı mı?

Sadece lüks oteller için değil, Maldivler'in geneli için ekstraların oldukça pahalı olabileceğini söylemek mümkündür. Yiyecek ve içecekler öncelikle dışarıdan, başkent Male'ye ithal edilir, sonrasında da otellere dağıtım yapılır. ... Her şey dahil oteller son yıllarda oldukça popüler bir hal almıştır.