Xiaomi orjinallik sorgulama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Xiaomi orjinallik sorgulama nasıl yapılır?
  2. Xiaomi nin sahtesi nasıl anlaşılır?
  3. Xiaomi IMEI nasıl bakılır?
  4. Redmi telefonun garantisine nasıl bakılır?
  5. Xiaomi kulaklık orjinal olduğunu nasıl anlarız?
  6. Xiaomi Türkiye cihazı olduğu nasıl anlaşılır?
  7. Orijinal telefon nasıl anlaşılır?
  8. Redmi Note 9 Pro IMEI nasıl bakılır?
  9. Telefonun IMEI numarası nasıl öğrenilir?
  10. Mi garanti sorgulama nasıl yapılır?
  11. Xiaomi Earbuds orjinal olduğu nasıl anlaşılır?
  12. Xiaomi ithalatçı garantili nasıl anlaşılır?
  13. Global kayıtlı ne demek?

Xiaomi orjinallik sorgulama nasıl yapılır?

Orjinallik sorgulama için telefonunuzun IMEI numarasına ihtiyacınız var. Bu numarayı telefonun üstünde bulunan kutudan veya telefonu açarak *#06# 'yi tuşlayarak öğrenebilirsiniz. Kulaklık ve diğer cihazlar için cihazın seri numarasını yazmanız gerekiyor.

Xiaomi nin sahtesi nasıl anlaşılır?

Sahte Mi3
  1. Paketin köşeleri daha yuvarlak olur.
  2. Arka kapak üzeri parlak değildir.
  3. Garanti sertifikası paket içeriğinden çıkmaz.
  4. Güvenlik kodu bulunmaz.
  5. Garanti belgesinin baskı kalitesi ve kullanılan kağıdın kalitesi düşüktür.
  6. İlk açılışta siyah bir boot ekranı vardır.

Xiaomi IMEI nasıl bakılır?

IMEI numaranızı, cihazınızın numara çevirme ekranına *#06# yazarak öğrenebilirsiniz. Lütfen 15 haneli IMEI Numarasını giriniz!

Redmi telefonun garantisine nasıl bakılır?

Teknik Servis altında yer alan Garanti Sorgulama menüsüne girin....Öncelikli olarak http://www.mi.com/verify adresine girilmesi gerekiyor.
  1. Siteye girdiğinizde bu şekilde bir ekranla karşılaşacaksınız.
  2. Ekranda görünen alanlardaki ilgili bölümlere telefonunuza ait IMEI numarasını ve güvenlik kodunu girmeniz gereklidir.
Daha fazla öğe...

Xiaomi kulaklık orjinal olduğunu nasıl anlarız?

Orijinal Mi Kulaklıklar, L & R işaretinin altında Mikrofon Deliğine sahipken, sahte Mi Kulaklıklarda kullanılan mikrofon Deliği, bu delik L&R işaretinin üstünde bulunacaktır. 1. Ses uzmanlarına göre, ses seviyesi yüzde 60'ı geçmemelidir.

Xiaomi Türkiye cihazı olduğu nasıl anlaşılır?

Özel bandrol üzerinde “Xiaomi Türkiye Garantili EVOFONE” yazısı bulunuyor. Ayrıca cihazı açtığınızda aynı çıkartmaya sahip bir garanti belgesi ve GENPA logolu bir diğer teknik servis bilgilendirme notu çıkıyor. Tüm bunlar cihazınızın Türkiye garantili resmi ürünler olduğunu gösteriyor.

Orijinal telefon nasıl anlaşılır?

e-Devlet'in IMEI sorgulama sayfasına gidin, Telefonun IMEI kodunu bu sayfaya yazın ve Sorgula'ya yıklayın. Bu sayfada aldığınız bilgiler, cihazın marka ve modeliyle uyuşmalı. Cihazın marka ve modelinin uyuştuğunu görüyorsanız, aynı sayfada bir de kayıt durumunu göreceksiniz.

Redmi Note 9 Pro IMEI nasıl bakılır?

Kullanmakta olduğunuz telefonunun IMEI (Seri) numarasını öğrenebilmeniz için cep telefonunuzda *#06# tuluna basmanız yeterlidir. Bazı cihazlarda ise bu tuşlamayı yaptıktan sonra arama tuşuna basmanız gerekebilir. Karşınıza 16 haneli IMEI numarası çıkacaktır.

Telefonun IMEI numarası nasıl öğrenilir?

Günümüz akıllı telefonlarında da eski telefonlarda olduğu gibi *#06# ile öğrenebilirsiniz. IMEI numarası cihazınızın seri numarasıdır. Telefonunuzun IMEI numarasını kimse ile paylaşmamanızda fayda var çünkü son yıllarda yurtdışından getirilen kaçak cihazlar IMEI kopyalama yöntemi ile sahte kayıt altına alınabiliyor.

Mi garanti sorgulama nasıl yapılır?

https://www.mi.com/global/verify#/en/tab/imei adresine giriş yapmanız halinde sorgulama yapabileceğiniz ekrana ulaşabilirsiniz. Bu ekranda IMEI ya da SN kodunu ihtiyacımız olacaktır. Bu kodlar ise cihazınızı aldığınızda kutu içerisinde bulunan etiketler üzerinde yazmaktadır.

Xiaomi Earbuds orjinal olduğu nasıl anlaşılır?

EĞER EARBUDS ALIRSANIZ ORJİNAL Mİ SAHTEMİ NASIL ANLAŞILIR?? - kulaklık şarj kutusu orjinalde daha oturaklı bi biçimde kapanırken sahtelerin bazılarında tam oturaklı kapanmıyor. -kulaklık şarj kutusunu açmadan önce üzerinde bulunan jelatinde yazılar eğer fazla ise sahte eğer az yazılar varsa orjinaldir.

Xiaomi ithalatçı garantili nasıl anlaşılır?

Özel bandrol üzerinde “Xiaomi Türkiye Garantili EVOFONE” yazısı bulunuyor. Ayrıca cihazı açtığınızda aynı çıkartmaya sahip bir garanti belgesi ve GENPA logolu bir diğer teknik servis bilgilendirme notu çıkıyor. Tüm bunlar cihazınızın Türkiye garantili resmi ürünler olduğunu gösteriyor.

Global kayıtlı ne demek?

Telefonlardaki global versiyon, yurt dışından gelen telefonların bulundukları ülkede rahatlıkla kullanılması için her türlü özelliği barındırması anlamına gelmektedir.