Pharmaton Vıtalıty kaç yaşında kullanılır?

İçindekiler:

  1. Pharmaton Vıtalıty kaç yaşında kullanılır?
  2. Pharmaton Vitality ne için kullanılır?
  3. Pharmaton Essential Daily ne işe yarar?
  4. Pharmaton yan etkileri nelerdir?
  5. Supradyn all day herkes kullanabilir mi?
  6. Pharmaton günde kaç defa?
  7. Farmatom ne işe yarar?
  8. Pharmaton 60 Kapsül ne işe yarar?
  9. Phantome tablet ne işe yarar?
  10. Pharmaton erkeklere özel ne işe yarar?
  11. Multivitamin akşam içilir mi?
  12. Phantome Vitamin C ne ise yarar?
  13. Farmatom tavuk vitamini nasıl kullanılır?
  14. Pharmaton kadınlara özel ne işe yarar?
  15. Pharmaton 50 ne işe yarar?

Pharmaton Vıtalıty kaç yaşında kullanılır?

Pharmaton® 50+, içeriği gereği 50 yaş ve üzeri bireyler için tasarlanmıştır fakat bu yaş grubu dışındakiler ve multivitamin, mineral desteği ile birlikte Omega 3 yağ asitleri kullanmak isteyenler de Pharmaton® 50+ Kapsül'ü hekimlerine danışarak tercih edebilirler.

Pharmaton Vitality ne için kullanılır?

Günde 1 Pharmaton®. İçeriğindeki B2, B3, B6, B12, C vitaminleri ve Folik Asit, Demir yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur. İçeriğinde bulunan A, B6, B12, C, D vitaminleri ve Demir, Çinko, Bakır, Selenyum, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.

Pharmaton Essential Daily ne işe yarar?

Günde 1 Pharmaton®. İçeriğindeki C, B3, B5, B6, B12, B1, B2 vitaminleri ve Biotin, Magnezyum, Demir, Mangenez, Bakır normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur. İçeriğinde bulunan C, B6, B12, D vitaminleri ve Folik Asit, Demir, Selenyum, Çinko, Bakır bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.

Pharmaton yan etkileri nelerdir?

Pharmaton kullanmaya ilk defa başlıyorsanız baş ağrısı, mide ağrısı, baş dönmesi ya da aşırı terleme gibi yan etkilerle karşılaşabilirsiniz. Pharmaton tüketiminden sonra herhangi bir alerjik reaksiyon ile karşılaşıyorsanız mutlaka doktorunuza danışmalısınız.

Supradyn all day herkes kullanabilir mi?

Vitamin desteği sağlayan takviye bir gıdadır. Bayer firmasına ait olan Supradyn, Multivitamin, Mineral ve Ginseng desteği sağlamaktadır. Tablet, efervesan ve saşe şeklinde tüketiciye sunulan bu ürünler hemen hemen herkesin rahatça kullanması için bir forma sahiptir.

Pharmaton günde kaç defa?

Kullanım şekli her gün, tercihen sabahları ve tok karına olmak üzere 1 adet kapsül şeklindedir. Pharmaton kapsülü 3- 4 aylık bir sürede kullandıktan sonra 1- 2 hafta ara vermeniz tavsiye edilmektedir. 12 yaş altı çocukların doktor tavsiyesi ile kullanmaları uygundur.

Farmatom ne işe yarar?

Farmatom; iştahı ve yemden yararlanmayı artırır, sindirim sistemindeki florayı ve bağışıklık sistemini destekler. Farmatom; Genç hayvanlarda (Buzağı, kuzu, tay, deve yavrusu, tavuklarda) büyüme ve gelişmeye katkı sağlar.

Pharmaton 60 Kapsül ne işe yarar?

İçeriğindeki Ginseng G115 sayesinde multivitamin özelliği gösteren Pharmaton bağışıklık sisteminin düzenlenmesinde de oldukça etkilidir. Aynı zamanda düzenli kullanılan bu takviye sayesinde enerjinizi artırabilir, yorgunluk ve halsizlik gibi durumları ortadan kaldırabilirsiniz.

Phantome tablet ne işe yarar?

Phantome 30 Kapsül nedir?, normal beslenmenize ek olarak günlük vitamin ve mineral ihtiyacınızı karşılamaya destek olabilecek takviye edici gıdadır. Ginseng içeren bir üründür.özellikleri:Bu takviye edici gıda ürünü kapsül formda üretilmiştir. Şişe içinde 30 kapsül bulunmaktadır.

Pharmaton erkeklere özel ne işe yarar?

Pharmaton® Essential Men, erkeklerin günlük besin takviyesi ihtiyaçlarını desteklemek üzere geliştirilmiştir. İçeriğinde bulunan D vitamini ve Magnezyum normal kas fonksiyonlarının korunmasına katkıda bulunur.

Multivitamin akşam içilir mi?

Sabah ya da akşam içilebilir ama mutlaka tok karnına almak doğrusudur. Dünya Sağlık Örgütü'ne göre Avrupa'da kadınların yüzde 75'i multivitamin kullanıyor. Takviyeleri belirli aralıklarla kullanmanız lazım. 1- Günde beş taneden fazla farklı besin takviyesi kullanmayın.

Phantome Vitamin C ne ise yarar?

C vitamini normal enerji oluşum metabolizmasına ve yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına destek olur. C vitamini bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. C vitamini kemiklerin normal fonksiyonu için gerekli olan normal kollajen oluşumuna katkıda bulunur.

Farmatom tavuk vitamini nasıl kullanılır?

Ürün Bilgileri
  1. Yüksek oranda; pantotenik asit (vitamin b5) yanında, temel amino asitleri, a, d, e, k ve b grubu vitaminleri ve bağışıklık sistemi geliştirici nükleotidleri bir arada içeren sıvı tamamlayıcı yemdir.
  2. Kullanım amacı:
  3. Tavuk ve hindilerde: 1-2 litre farmatom 1 ton içme suyuna katılarak 5 gün süreyle içirilir.
Daha fazla öğe...

Pharmaton kadınlara özel ne işe yarar?

Pharmaton® Essential Women, kadınların günlük besin takviyesi ihtiyaçlarını desteklemek üzere geliştirilmiştir. İçeriğinde bulunan Biotin, Selenyum, Çinko normal saçın, cildin, tırnakların korunmasına katkıda bulunur.

Pharmaton 50 ne işe yarar?

Pharmaton® 50+, 50 yaş ve üzeri tüm bireylerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış bir üründür. İçeriğindeki Omega 3 yağ asidleri sayesinde kalbin normal fonksiyonlarına katkıda bulunur*, multivitamin ve mineraller ise, normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur.