Dsmart Hangi altyapıyı kullanıyor?

İçindekiler:

  1. Dsmart Hangi altyapıyı kullanıyor?
  2. D smart internet kaç para?
  3. D smart hangi operatöre ait?
  4. D smart internetsiz çalışır mı?
  5. D smart kime satıldı?
  6. D smart kime ait?
  7. 16 Mbps internet hızı ile neler yapabilirim?
  8. D smart cayma hakkı kaç gün 2021?
  9. D Smart aboneliği nasıl iptal edilir?
  10. D-Smart Hangi Bakanlığa Bağlı?

Dsmart Hangi altyapıyı kullanıyor?

- İnternet servis sağlayıcı olarak altyapınıza göre Türk Telekom Fiber veya Superonline FİBER verilmektedir. D-Smart Net markası olarak kullanacaksınız.

D smart internet kaç para?

İnternet D-SmartNet'te Çünkü D-SmartNet'te internet çok NET! 24 Mbps'e kadar limitsiz fiber internet 97,90 TL! Üstelik dsmart.com.tr'den yapılan başvurulara özel 24 Mbps'e kadar limitsiz fiber internet 97,90TL yerine 92,90TL* 'den başlayan fiyatlarla! *Altyapıya göre fiyat değişikliği olabilir.

D smart hangi operatöre ait?

D-Smart, Demirören Holding'in sahibi olduğu, 2006 yılında çalışmalarına başlanan ve 'de hizmete sokulan bir dijital yayın platformudur. Yayınlarını Türksat 3A ve Türksat 4A uyduları üzerinden yapmaktadır.

D smart internetsiz çalışır mı?

D-SMART ÜZERİNDEN İNTERNET BAĞLANTISI YAPILABİLECEK ? Ethernet bağlantısı doğrudan internet erişimi sağlamaz. Uydu alıcınızda ilgili ayarları yaparak ethernet bağlantısı sayesinde D-Smart'a özel çok çeşitli interaktif uygulamalar kullanılabilirsiniz.

D smart kime satıldı?

BÜTÜN MEDYA ŞİRKETLERİ SATILDI Atılan imzalarla birlikte Doğan Medya Grubu şirketlerinden Posta, Fanatik, DHA, Doğan TV, Kanal D, CNN Türk, Hürriyet, YAYSAT ve D Smart artık Demirören Medya Grubu'na geçmiş oldu. Doğan Grubu bu satış kaşılığında Demirören Holding'den, yaklaşık 890 milyon dolar ödeme alacak.

D smart kime ait?

Demirören Holding D-Smart/Sahipler

16 Mbps internet hızı ile neler yapabilirim?

Farklı internet hızlarında saniyede yapılabilen indirmeyi gösteren örnekler aşağıdaki gibidir; 8 Mbps'lik İnternet hızı ile saniyede 1 MB indirme yapmak mümkündür. 16 Mbps'lik İnternet hızı ile saniyede 2 MB indirme yapmak mümkündür. 24 Mbps'lik İnternet hızı ile saniyede 3 MB indirme yapmak mümkündür.

D smart cayma hakkı kaç gün 2021?

Tüketicinin 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkı mevcuttur.

D Smart aboneliği nasıl iptal edilir?

D-Smart Üyelik İptali 2021
  1. D-Smart Müşteri Hizmetleri arayarak abonelik iptali yapmak istediğiniz söyleyin.
  2. Müşteri temsilcisi size fax çekerek abonelik iptal sürecinin başlatılacağını söyleyecektir.
  3. D-Smart Abonelik İptal Dilekçesi doldurarak d smart iptal fax numarası 0212 478 03 33'e fax çekin.
Daha fazla öğe...

D-Smart Hangi Bakanlığa Bağlı?

D-Smart, 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren ve 2018 itibarıyla Demirören Holding bünyesinde bulunan Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformu ve internet servis sağlayıcısıdır.