Turkcell transfer nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Turkcell transfer nasıl yapılır?
  2. TL nasıl atılır telefondan telefona?
  3. Turkcell TL transfer ne kadar?
  4. Turkcell TL en az ne kadar yüklenir?
  5. Turkcell Biz dakika transferi nasıl yapılır?
  6. Vodafone TL transferi mesajla nasil yapilir?
  7. Vodafone TL aktarımı nasıl olur?
  8. Hattımı lira paylaşa nasıl açarım?
  9. Turkcell nakit para veriyor mu?
  10. En az ne kadar kontör yüklenir Türk Telekom?
  11. Faturasız hatlara en az kaç TL yüklenir?
  12. Kapanan hat geri açılır mı?
  13. GB transferi nasil olur?
  14. Turkcell grup içi konuşma nedir?
  15. Vodafone TL transferi nasıl yapılır faturasız?
  16. Vodafone TL aktarımı nasıl yapılır?
  17. Vodafone TL gönderme SMS ile nasıl yapılır?
  18. Vodafone lira paylaş nasıl yapılır?

Turkcell transfer nasıl yapılır?

Nasıl kullanırım/alırım? TL Transfer etmek için TL göndermek istediğiniz telefon numarasını yazın, bir boşluk bırakarak transfer etmek istediğiniz TL miktarını ekleyip 2200'a kısa mesaj gönderin. 2064'ten gelen onay mesajını EVET yazarak yanıtladığınızda TL transferi gerçekleşir.

TL nasıl atılır telefondan telefona?

Lira göndermek için: 9235 aranabilir ya da lira göndermek için kısa mesajla lira göndermek istediğiniz numara yazılır bir boşluk bırakılır istenilen lira miktarı yazılır ve 9235'e gönderilir.

Turkcell TL transfer ne kadar?

Turkcell TL Transfer Ücreti Ne Kadar 1-9 TL arası TL transfer ücreti adet başına 2,99 TL. 10-19 TL arası TL transfer ücreti adet başına 3,99 TL. 20-30 TL arası TL transfer ücreti adet başına 4,99 TL.

Turkcell TL en az ne kadar yüklenir?

Turkcell En Az Kaç TL Yüklenir 2021 2021 yılı itibari ile Turkcell en az tl yükleme limiti 35 TL olarak belirlenmiştir. Turkcell mağazalarından, Dijital Operatör ve Müşteri hizmetlerini arayarak kredi kartı yada banka kartı ile en az 35 TL yükleme yapabilirsiniz. Hattınıza 35 TL aşağı yükleme yapmanız mümkün değilidir.

Turkcell Biz dakika transferi nasıl yapılır?

Turkcell Dijital Operatör uygulamasına giriş yapın. Turkcell Biz linkine tıklayın. Açılan sayfadan Ekip Oluştur linkine tıklayın. Ekibe dahil etmek istediğiniz kişinin numarasını giriş ve davet gönder tuluna basın.

Vodafone TL transferi mesajla nasil yapilir?

Vodafone mesaj ile tl transferi yapılmamaktadır. TL göndermek için Vodafone Yanımda ve Vodafone Online İşlemler menüsü üzerinden işlem yapmanız gerekmektedir. İşlem başına 2 TL işlem ücreti alınmaktadır.

Vodafone TL aktarımı nasıl olur?

Bireysel faturasız hat kullanıyorsanız, Vodafone bireysel faturasız hat kullanan sevdiklerinize lira transfer edebilir, onların size lira transfer etmelerini isteyebilirsiniz. Lira transferi için 7000'i arayarak sevdiklerinizin iletişimlerine devam etmelerini sağlayabilirsiniz.

Hattımı lira paylaşa nasıl açarım?

Lira Paylaş
  1. 9235'i arayarak;
  2. SMS ile;
  3. 100# ile; Lira isteme veya lira gönderme işlemlerini *100# İşlemler menüsünden yapabilirsin.

Turkcell nakit para veriyor mu?

Yalnızca Turkcell faturalı hatlara özel olan bu kredi sayesinde Turkcell kullanıcıları nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar. ... Aynı şekilde Vodafone ve Türk Telekom faturalı hatta kredi almanız mümkün.

En az ne kadar kontör yüklenir Türk Telekom?

Avea Türk Telekom 10 ve 15 TL olan en az yükleme sınırını 20 TL yaptı. Avea benim kaç TL yüklemek istediğime neden karışıyor? Yükleme miktarı kullanıcı tarafından belirlenebilmeli, isterse 1 TL yüklesin Avea'yı ilgilendirmez.

Faturasız hatlara en az kaç TL yüklenir?

Vodafone faturasız hattınızın aktif kullanım süresini uzatmak için, bir defada en az 40 TL yüklemelisiniz. Yüklenebilecek en düşük TL miktarı 20.07.2020 tarihi itibariyle 40 TL olarak güncellenmiştir.

Kapanan hat geri açılır mı?

Faturalı hattın kapanması halinde borcun ödenmesi durumunda hat tekrar açılır ve hizmet almaya devam edebilirsiniz. Operatöre Göre Kapanan Hatları Açtırma Yöntemleri Nelerdir? ... Kısıtlanmış ya da tamamen kapatılan hatlarda hizmetlerin tamamen durdurulması durumunda kapanma ücreti tekrar alınmamaktadır.

GB transferi nasil olur?

SMS ile; Hediye İnternet göndermek için, HEDIYE yazıp, Hediye İnternet göndermek istediğiniz kişinin telefon numarasını ve gönderim miktarını aralarında boşluk bırakarak 9433'e göndermeniz yeterlidir.

Turkcell grup içi konuşma nedir?

Ekip İçi Sınırsız Konuşma Turkcell Biz üyeleri kendi aralarında ücret ödemeden, doyasıya konuşabilirler. Ekibinizin her bir üyesiyle hiçbir ek ücret ödemeden gönlünüzce konuşabilirsiniz.

Vodafone TL transferi nasıl yapılır faturasız?

Vodafone cep lira transfer servisi ile TL göndermek için 7000'i aramanız gerekmektedir. Faturasız hat sahiplerine yapacağınız TL transferi işlemlerini, dilerseniz Vodafone mobil uygulaması ve Online Self Servis üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz.

Vodafone TL aktarımı nasıl yapılır?

Bireysel faturasız hat kullanıyorsanız, Vodafone bireysel faturasız hat kullanan sevdiklerinize lira transfer edebilir, onların size lira transfer etmelerini isteyebilirsiniz. Lira transferi için 7000'i arayarak sevdiklerinizin iletişimlerine devam etmelerini sağlayabilirsiniz.

Vodafone TL gönderme SMS ile nasıl yapılır?

Vodafone, diğer operatörlerden farklı olarak SMS ile TL transfer işlemine müsaade etmiyor. Vodafone aboneleri 7000'i arayarak TL göndermek istedikleri kişilere bakiye transferi yapabiliyorlar.

Vodafone lira paylaş nasıl yapılır?

Kullanım
  1. Bireysel faturasız hat kullanıyorsanız, Vodafone bireysel faturasız hat kullanan sevdiklerinize lira transfer edebilir, onların size lira transfer etmelerini isteyebilirsiniz.
  2. Lira transferi için 7000'i arayarak sevdiklerinizin iletişimlerine devam etmelerini sağlayabilirsiniz.
Daha fazla öğe...