A 101 de prezervatif var mı?

İçindekiler:

  1. A 101 de prezervatif var mı?
  2. OKEY Rötar kaç TL?
  3. Tırtıklı prezervatif ne demek?
  4. A101 de hangi prezervatifler var?
  5. Prezervatif boyutları var mı?
  6. Aromalı prezervatif ne işe yarar?
  7. Kadın Prezervatif nedir nasil takilir?
  8. Prezervatif orta boy kaç cm?
  9. Okey Rötar zararlı mı?
  10. Prezervatif neye yarar kızlar soruyor?
  11. Kondon nasıl kullanılır?
  12. En iyi geciktirici sprey hangisi?
  13. 49mm prezervatif hangisi?

A 101 de prezervatif var mı?

A101'de uygun fiyatlarla Durex prezervatif ve kayganlaştırıcı jelleri bulabilirsiniz.

OKEY Rötar kaç TL?

45'li1,55 TL/adet.

Tırtıklı prezervatif ne demek?

Tırtıklı Prezervatif Nedir? Tırtıklı prezervatif çeşitleri etraflarında küçük yükseltilmiş çıkıntılara sahip olan prezervatiflerdir. ... Cinsel ilişkide tırtıklı bir prezervatif kullandığınızda, çıkıntılı doku sürtünmeyi artırır ve her iki taraf için de duygular yoğunlaşır.

A101 de hangi prezervatifler var?

  • Durex Prezervatif Uyum 12'Li. 24,50 TL Online, Mağaza ve Kapıda. ...
  • Okey Prezervatif Rötar 10'Lu. 24,50 TL 21,90 TL Online, Mağaza ve Kapıda. ...
  • Okey Prezervatif Gerçek Zevk 12'Li. ...
  • Okey Prezervatif Gerçek Uyum 12'Li. ...
  • Okey Prezervatif Gerçek Haz 12'Li. ...
  • Durex Prezervatif Klasik 12'Li. ...
  • Durex Prezervatif Klasik İnce 12'Li.

Prezervatif boyutları var mı?

Büyük prezervatif: 55 mm nominal genişlik ve 35 mm ağız çapı. Orta boy prezervatif: 52 mm nominal genişlik ve 33 mm ağız çapı. Küçük prezervatif: 49 mm nominal genişlik ve 31 mm ağız çapı. Ekstra küçük prezervatif: 48 mm nominal genişlik ve 29 mm ağız çapı.

Aromalı prezervatif ne işe yarar?

Aromalı kondomlar genellikle oral seks için kullanılırlar. Yağlanmaz ve değişik aromalara sahiptirler. Birçok renkte kondom çeşidi vardır. Bunların ekstra doğum kontrol yöntemi sağlama ve cinsel hastalıklardan koruma gibi etkisi bulunmamaktadır.

Kadın Prezervatif nedir nasil takilir?

Kadın prezervatifi silindir biçiminde ve halkası olan iki ucu var. Kapalı olan uçtaki halkanın görevi, rahim ağzını sarmak. Açık uçtaki halka ise vajina girişinin etrafına tutunarak, cinsel hastalık bulaştıran, siğil oluşumuna sebep olan virüslere karşı koruma sağlıyor.

Prezervatif orta boy kaç cm?

5 cm genişlik, 16 cm uzunlukta penis için küçük prezervatif, 6.5 cm genişlik, 18 cm uzunlukta penis için standart prezervatif, 7.5 cm genişlik, 22 cm uzunlukta penis için büyük prezervatif kullanabilirsiniz.

Okey Rötar zararlı mı?

Okey rötar prezervatif 10lu zararı var ? Ürünün herhangi bir zararı bulunmamaktadır. Tabi ki ürünün kullanım talimatı/prospektüs bilgisini okumanız veya üretici firmayla direk irtibata geçip bilgi almanız daha doğru olacaktır.

Prezervatif neye yarar kızlar soruyor?

Kelime anlamı “koruyucu” olan prezervatif, istenmeyen gebelikten ve cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmayı sağlar. İlişki sonunda meninin dışarı akmasını engellen bir kılıf olarak tanımlanabilir.

Kondon nasıl kullanılır?

Prezervatif, vajinayla temas etmeden önce ereksiyon halindeki penise takılmalıdır. Prezervatif, penis ucuna yerleştirilir ve rezervuar ucu, işaret parmağı ve baş parmak arasına alınarak geriye doğru sıyrılır. Bu esnada rezervuar uç içerisinde hava kalmaması gerekir.

En iyi geciktirici sprey hangisi?

Priligy, aslında eczanelerde satılan Dapoksetin içerikli tek geciktirici haptır. Priligy haricinde satılan tüm geciktirici ürünlerin sertleştirme etkisini daha baskındır. Dapoksetin Priligy, 2018 yılında Türk Antropoloji Derneği tarafından dünyanın en etkili geciktirici hapı olarak da seçilmiştir.

49mm prezervatif hangisi?

Küçük prezervatif: 49 mm nominal genişlik ve 31 mm ağız çapı.