Kargoda kilo başı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Kargoda kilo başı ne kadar?
  2. Aras Kargo ücreti ne kadar?
  3. Aras Kargo kaç kg taşıma?
  4. Aras Kargo kaç saate gelir?
  5. Kargo ücreti neye göre hesaplanır?
  6. Aras Kargo Evden kargo alıyor mu?
  7. Kargo ücreti neye göre belirlenir?
  8. Kargoyu eve çağırmak ücretli mi?
  9. Aras Kargo taşıma sözleşmesi nedir?
  10. Aras Kargo alınmayan kargo ne olur?
  11. Aras Kargo Hafta Sonu dağıtım yapıyor mu?
  12. Ptt Kargo ücreti neye göre hesaplanır?
  13. Kargo fiyatları ne kadar?
  14. Evden kargo alma ücretli mi?
  15. MNG Kargo Evden kargo alıyor mu?
  16. Kargo ücreti nasıl hesaplanır PTT?
  17. 1 Desi ne kadardır?
  18. PTT kargoyu evden alıyor mu?
  19. Evden kargo alıyor mu?

Kargoda kilo başı ne kadar?

Ağırlığı fazla olan gönderilerin ücretlendirilmesi ise şu şekildedir; 30 Kilogramdan 50 Kilograma kadar olan gönderide her 1 kg için olmak üzere ücreti 1,60 TL'dir. 50 Kilogram ve daha ağır gönderiler için her bir kilo başına a kadar olan gönderinin ücreti 1,30 TL'dir.

Aras Kargo ücreti ne kadar?

Kargo Fiyatı Hesaplama
KG/DS
Dosya9,10 TL11,50 TL
19,10 TL11,50 TL
2-513,40 TL13,90 TL
6-1018,60 TL18,20 TL
5 satır daha

Aras Kargo kaç kg taşıma?

Standart Kargo gönderimi ise 01-100 kg/ds aralığında koli, paket, çuval, sandık vb. taşıma standartlarına uygun olan tüm gönderileriniz standart kargo gönderimi kapsamında değerlendirilmektedir.

Aras Kargo kaç saate gelir?

Gönderilerinizin, standart hizmet alanları* içerisinde yer alan 0-600 km aralığındaki mesafelere 24 saatte, 600 km ve üzeri mesafelere ise 48 saatte alıcısına ulaştırılması için ARAS STANDART hizmetimizi tercih edebilirsiniz.

Kargo ücreti neye göre hesaplanır?

Gönderinin hacmi (dm3) hesaplanır. Hacim (dm3) Formülü: {En (cm) x Boy (cm) x Yükseklik (cm)} / 1.000 (6475 sayılı yasa gereği hacim ölçümlerinin dm3 cinsinden yapılması zorunludur.) Gönderi hacmi üçe bölünür ve ağırlık ile karşılaştırılır. Hangisi büyük ise "Ücrete Esas Ağırlık" olarak kullanılır.

Aras Kargo Evden kargo alıyor mu?

Dilerseniz şubeye kadar yorulmayın, Adresten Alım hizmetimiz ile çağırın kuryemizi, gönderinizi kapınızdan teslim alalım. Adresten Alım ek hizmetinden yararlanmak için; 444 25 52 numaralı Çağrı Merkezimizi hafta içi saat 15:30, cumartesi günleri saat 12:00'a kadar arayarak da bu hizmetten yararlanabilirsiniz.

Kargo ücreti neye göre belirlenir?

Kargo firmaları ücret belirlerken çıkış merkezi ile varış merkezi arasındaki kilometreyi ve kargonun kg/desi ölçülerini baz alarak bir fiyat belirler. Bu sebepten kargoyu gönderdiğiniz şehir/ülkeye göre ücretlerde farklılık oluşabilmektedir.

Kargoyu eve çağırmak ücretli mi?

Çoğu kargo firması, web siteleri üzerinden de adrese kurye çağırma hizmeti vermektedir. ... Bu hizmetler, çoğu kargo firmasında ücretsiz olarak verilmektedir. Eğer kargoyu gönderici ödemeli olarak gönderiyorsanız sadece bu bedel sizden alınacaktır. Kargonuzu alıcı ödemeli olarak göndermeyi tercih edebilirsiniz.

Aras Kargo taşıma sözleşmesi nedir?

Taşıma Sözleşmesi. 1- Taşıyıcı, Aras Kargo Yurt İçi Yurt Dışı Taşımacılık A.Ş'ni; Gönderen, müşteriyi; Kargo, taşınan maddeyi ifade eder. 2-Konu: T.T.K, Posta Hizmetleri Kanunu ve ilgili mevzuat kapsamında yer alan, posta tekeline girmeyen kargoların toplama, dağıtım ve teslimatı hizmetlerini kapsamaktadır.

Aras Kargo alınmayan kargo ne olur?

Bu kişinin kimlik bilgileri kontrol edildikten sonra imza karşılığında kargo teslim edilir. 3 gün içinde alıcı ya da alıcının teslim edilmesini istediği yetkili kişi tarafından teslim alınmayan kargolar size geri iade edilmektedir.

Aras Kargo Hafta Sonu dağıtım yapıyor mu?

Aras Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah 09.00'da açılıp, 18.00'de kapanıyor. ARAS KARGO HAFTA SONU AÇIK MI? Hafta sonu cumartesi günleri 09:30'dan 15.00'a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Ptt Kargo ücreti neye göre hesaplanır?

PTT Kargo Hesaplama ve Fiyatları Nasıldır? 3 kg ile 30 kg arası olan gönderiler her 1 kg başına 1,80 TL olarak hesaplanır. 30 kg ile 50 kg arasındaki gönderiler için her 1 kg başına ücret 1,60 TL olarak hesaplanır. 50 kg ve üzeri paketler her bir kilo başına 1,30 TL ücret katılır ve o şekilde hesaplanır.

Kargo fiyatları ne kadar?

Ortalama Kargo Ücretleri - Örnekler
ÜrünlerSürat KargoAras Kargo Diğer İller
Klasik, Elektro, Bas Gitar vb. 25 desiyi aşmayan.47,33 TL58,97 TL
Klasik, Elektro, Bas Gitar vb. + Harici ürünler. 30 desiyi aşmayan.47,33 TL69,11 TL
Klasik, Elektro, Bas Gitar vb. + Harici ürünler. 35 desiyi aşmayan.54,64 TL79,25 TL
15 satır daha

Evden kargo alma ücretli mi?

Çoğu kargo firması evden kargo alma hizmetleri vermektedir. ... Bu hizmetler, çoğu kargo firmasında ücretsiz olarak verilmektedir. Eğer kargoyu gönderici ödemeli olarak gönderiyorsanız sadece bu bedel sizden alınacaktır. Kargonuzu alıcı ödemeli olarak göndermeyi tercih edebilirsiniz.

MNG Kargo Evden kargo alıyor mu?

MNG Kargo web sitesi ve mobil uygulamasında yer alan “Kurye Çağır” alanından, şubelerimizden ve Çağrı Merkezi üzerinden yapabileceğiniz alım talebiniz ile adresinize yönlendirilecek olan kuryemiz adresinize gelir ve yetki belgesini göstererek kargonuzu teslim alır.

Kargo ücreti nasıl hesaplanır PTT?

3 kg ile 30 kg arası olan gönderiler her 1 kg başına 1,80 TL olarak hesaplanır. 30 kg ile 50 kg arasındaki gönderiler için her 1 kg başına ücret 1,60 TL olarak hesaplanır. 50 kg ve üzeri paketler her bir kilo başına 1,30 TL ücret katılır ve o şekilde hesaplanır. 20 kg için 643 TL olarak sıralanabilir.

1 Desi ne kadardır?

Desi, kargo gönderimlerinde hacimsel ağırlık anlamına gelen kelimedir. Kargo ile gönderilecek peketin desisini hesaplamak için en, boy, yükseklik birbiri ile çarpılır ve 3000'e bölünür.

PTT kargoyu evden alıyor mu?

İşlemleri doğru yaptığınızda siparişinizi oluşturarak PTT kargo kurye görevlisi adresinize zamanında gelerek kargonuzu alacaktır. ... Postaya verilmek istenen posta gönderilerin, PTT tarafından gönderici adresinden alınması hizmetine "Adresten Alım Özel Hizmeti" denir.

Evden kargo alıyor mu?

Dilerseniz adresinizden yola çıkan gönderinin, alıcının adresine en yakın Yurtiçi Kargo şubesine teslim edilmesini isteyebilir; ya da "Alo Gönderiniz Var" hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Bu durumda, gönderinizin şubeye ulaştığını alıcıya telefon aracılığıyla bildiririz.