Apple müşteri hizmetleri nasıl bağlanırım?

İçindekiler:

  1. Apple müşteri hizmetleri nasıl bağlanırım?
  2. Apple destek nasıl randevu alınır?
  3. Apple destek ne işe yarar?
  4. +3 9200 nerenin numarası?
  5. Pil Sağlığı kaç olmalı?

Apple müşteri hizmetleri nasıl bağlanırım?

Kurumsal veya profesyonel bir müşteriyseniz Apple Kurumsal Müşteriler Mağazası'nı ziyaret edebilir veya Pazartesi ila Cuma günleri 09:00-20:00 saatleri arasında sabit hattan 008 875 numaralı telefonu (ücretsiz*) ya da cep telefonunuzdan 0216 282 15 12 numaralı telefonu (yerel ücretler uygulanır) ...

Apple destek nasıl randevu alınır?

0216 282 15 11 nolu telefon numarası Apple müşteri hizmetlerine ait. Bu numarayı arayarak, destek elemanına sizin için randevu ayarlamasını rica edebilirsiniz. Bu linke tıklayarak, Apple web sitesi üzerinden randevu alabilirsiniz.

Apple destek ne işe yarar?

Apple Destek, tüm Apple ürün ve servislerinizle ilgili çözümlere kişiselleştirilmiş erişim sunar. Aboneliklerinizi yönetme ve Apple Kimliği parolanızı sıfırlama gibi pek çok konuda bilgi edinin. Sorununuzu gidermesi için bir çalışanımızla konuşun veya kendiniz çözmek için rehberli, adım adım çözümlere ulaşın.

+3 9200 nerenin numarası?

Daha sonra bir kod gönderdiler e-mail adresime, hemen akabinde +353 (21) 425 9200 altında İrlanda yazan bir numara aradı. Fakat yurtdışı aramalar paralı olduğu için açmadım ve geri aramadım, numarayı araştırdığımda İngiliz forumlarda this Apple support number yazmışlardı ve Türkiye'de de Apple destek yazanlar vardı.

Pil Sağlığı kaç olmalı?

Apple, normal bir pilin, normal koşullar altında çalışıp 500 tam şarj döngüsüne ulaştığında başlangıçtaki kapasitesini %80'e kadar koruyacak şekilde tasarlandığını söylüyor. Maskimum kapasite oranın %80'in altına düşmesi demek, iPhone pil sağlığının önemli ölçüde azalması demektir.