Kargo ile yemek gönderilir mi?

İçindekiler:

  1. Kargo ile yemek gönderilir mi?
  2. PTT kargo neler yasak?
  3. Kargoda Gıda taşınır mı?
  4. PTT kargo ile nasıl gönderilir?
  5. Ev eşyası kargo ile gönderilir mi?
  6. 10 kg kargo kaç TL?
  7. Kargolar buzdolabı taşır mı?
  8. Kargo kilo başı ne kadar alıyor?
  9. 10 desi kaç kilo?
  10. Kargoyla sandalye gönderilir mi?

Kargo ile yemek gönderilir mi?

Bunu sadece meyve sebze olarakta düşünmemek gerekir, bazen bir bal, reçel, pastırma gibi et ürünleri, pişmiş gıdalar, donuk gıdalar ve vazgeçilmez tatlılar gibi bir çok ürün kargo ile göndermek mümkündür.

PTT kargo neler yasak?

Yasaklı Ürünler:
  • Aerosol.
  • Traş Kremi/ Losyonu.
  • Hava Yastığı
  • Alkollü İçecekler.
  • Cephane.
  • Hayvan (Canlı veya Ölü)
  • Petrol (Sıvı veya Gaz halde)
  • Aromaterapi Yağı
Daha fazla öğe...

Kargoda Gıda taşınır mı?

BELİRLİ ŞARTLARDA TAŞINACAK KARGOLAR Muhteviyatı gereği bozulma ihtimali olan gıda ürünleri(peynir, zeytin, turşu, salça, et ürünleri, yumurta, vb.) Yanıcı, yakıcı, patlayıcı, zehirleyici ve fena kokulu olmayan sıvı maddeler, sağlam(plastik, çelik, alüminyum) bidon veya kaplarda taşınabilir.

PTT kargo ile nasıl gönderilir?

PTT işyerlerinde kargo göndermek oldukça kolaydır. TC Kimlik Numarasını gişe görevlisine söylemek yeterlidir. Kargo, aynı gün veya ilk posta ile sevk edilir. Varış adresi Türkiye'nin diğer ucu olsa dahi kargo, en hızlı ve güvenli şekilde alıcısına teslim edilir.

Ev eşyası kargo ile gönderilir mi?

Ev Eşyası: Kolilenmiş ve sandık içine koyulmuş diğer ev eşyalarını kargo standartlarının tümüne uymak şartıyla taşıyoruz. ( Bu şekilde gönderilen kargoların ücreti göndericiden talep edilir. Ayrıca bu kargolar, şubeye getirilip şubeden alınmak ve indirimsiz fatura üzerinden düzenlenmek şartıyla taşınabilir.)

10 kg kargo kaç TL?

Kargo Fiyatı Hesaplama
KG/DS
2-513,40 TL14,50 TL
6-1018,60 TL21,20 TL
11-1526,80 TL34,80 TL
16-2031,50 TL37,40 TL
5 satır daha

Kargolar buzdolabı taşır mı?

Bireysel müşterilerin gönderdiği koltuk, kanepe, gardırop, buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası vb. ürünler taşınmayacaktır. Ancak koli içerisindeki küçük ev aletlerinin (elektrik süpürgesi vb.) taşıması yapılmaktadır.

Kargo kilo başı ne kadar alıyor?

Ağırlığı fazla olan gönderilerin ücretlendirilmesi ise şu şekildedir; 30 Kilogramdan 50 Kilograma kadar olan gönderide her 1 kg için olmak üzere ücreti 1,60 TL'dir. 50 Kilogram ve daha ağır gönderiler için her bir kilo başına a kadar olan gönderinin ücreti 1,30 TL'dir.

10 desi kaç kilo?

10 desi = 0,001 kg edecektir.

Kargoyla sandalye gönderilir mi?

Ambalajı taşıyıcı tarafından yeterli görülmeyen seramik, porselen, vitray, cam ve camdan yapılmış eşyalar, ayna, mermerden yapılmış eşyalar, tutkal, arapsabunu, peynir, turşu, salça, sandalye, koltuk, açılıp kapanan masa, küçük boyutlu ev eşyaları ve bunların parçaları, avize, oto camları, ampul, abajur, pastırma, ...