CarrefourSA'da hamsi var mı?

İçindekiler:

  1. CarrefourSA'da hamsi var mı?
  2. Dardanel hamsi nasıl yenir?
  3. Sardalya balığı nasıl yenir?
  4. Konserve ton balık nasıl yenir?

CarrefourSA'da hamsi var mı?

CarrefourSA reyonlarında tatlı su av balıkları bölümünden sofralarınıza uzanan hamsi, sağlıklı ve besleyici olma özelliği ile hem sizin hem ailenizin vazgeçilmesi oluyor. Yemek sofralarının baş tacı balık, içeriğindeki protein, fosfor ve vitaminler ile tercih sebebi oluyor.

Dardanel hamsi nasıl yenir?

Dardanel Hamsi, lezzetli ve pratik bir balık keyfi sunar. Konserve şeklindeki balık kutusunu açıp, sandviç ekmeklerinin içine koyarak biraz marul ve domatesle birlikte enfes, doyurucu bir lezzet elde edebilirsiniz.

Sardalya balığı nasıl yenir?

Yemek tarifi için kullanılıyorsa sardalya fırın yapmak iyi bir seçenektir. Lezzetli baharatlar, soğan ve sarımsak gibi malzemelerle çeşnilendirilen sardalyaları fırına atmak mutlaka hoşunuza gidecektir. Fırında yapılan bir diğer nefis tarif ise sardalya buğulama olarak karşımıza çıkar.

Konserve ton balık nasıl yenir?

Tavaya ton balığınızı alın ve hafifçe ısıtın. Dilerseniz baharat ilave edebilirsiniz. Isınana kadar kısık ateşte sotelemeye özen gösterin. Aynı zamanda konserve ton balığını yağda hafif kızartabilir ve sebze ilave ederek lezzetli bir yemeğe dönüştürebilirsiniz.