General Mobile 5 Plus kaç model?

İçindekiler:

  1. General Mobile 5 Plus kaç model?
  2. General Mobile 5 plus nasıl bir telefon?
  3. GM 5 Plus D ne zaman çıktı?
  4. GM 5 Android sürümü kaç?
  5. General Mobile 5 Plus kamerası nasıl?
  6. General Mobile GM 5 Plus kamera kaç mp?
  7. General Mobile ilk ne zaman çıktı?
  8. General Mobile g20 ne zaman çıktı?
  9. GM 5 Plus Android 9 alacak mı?
  10. General Mobile 4G 8.0 güncelleme nasıl yapılır?
  11. General Mobile 5 Plus ön kamera kaç megapiksel?
  12. General Mobile NFC nasıl kullanılır?
  13. NFC nereden açılır?
  14. Gm5 Plus kaç hz?
  15. General Mobile GM 4G ne zaman çıktı?

General Mobile 5 Plus kaç model?

GM5 Plus tum bunların yanı sıra 1,5 GHz Quad Core + 1.2 GHz Quad Core işlemci, 3 GB. RAM ve Android 6.0 (Marshmallow) ile kullanıcısıyla buluşuyor. Üstelik artık Android 7.0 (Nougat) işletim sistemine güncelleme yapmanız da mümkün!

General Mobile 5 plus nasıl bir telefon?

Kamerası idare eder. Menüsü basit. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum zaman zaman ısınması dışında bi problemi yok. şarjı iyi dayanıyor çabuk şarj olması da cabası. donma kasma yok. hafızası fazla olduğu için istediğiniz kadar oyun resim video yükleyebilirsiniz. ön ve arka kamerasının 13mp olması en güzel yanı bence.

GM 5 Plus D ne zaman çıktı?

General Mobile'ın resmi Twitter hesabından paylaştığı bilgilere göre, yeni akıllı telefon modeli GM 5 Plus, Nisan ayının 3. haftası itibariyle Türkiye'de satışa sunacak. Cihaz tüm operatör kanallarında satışa sunulacak.

GM 5 Android sürümü kaç?

GM 5 Plus modelleri için Android 8.0 Oreo güncellemesi yayında! Tüm GM 5 Plus kullanıcıları kademeli olarak Android 8.0 Oreo sahibi olacaklar!" Tweet'ini paylaştı. Kullanıcılar güncellemenin cihazlarına henüz ulaşmadığını belirtse de güncelleme, cihazlara kademeli olarak dağıtılıyor.

General Mobile 5 Plus kamerası nasıl?

GM 5 Plus'ın arkasındaki 13 megapiksel kamera gayet iyi işler çıkarıyor. Ortamdaki ışık koşullarının ideal olduğu durumlarda gayet parlak ve canlı fotoğraflar üretiliyor. Renklerin doğallığı iyi seviyede, detaylar bakımından da epey doyurucu.

General Mobile GM 5 Plus kamera kaç mp?

General Mobile GM 5 Plus İnceleme General Mobile 5 Plus Qualcomm'un 8 çekirdekli Snapdragon 617 işlemcisinden ve 3 GB RAM'den gücünü alıyor. 13 Megapiksel arka ve 13 Megapiksel ön kamera ile gelen General Mobile 5 Plus, DxO Mark standardına uygun olması ile dikkat çekiyor.

General Mobile ilk ne zaman çıktı?

General Mobile, İstanbul merkezli bir cep telefonu, tablet ve tüketici elektroniği şirketi. 2005 yılına kadar; mobil cihazlar için yazılım geliştiren marka, 2005 yılının son çeyreğinden itibaren cep telefonu üretimine, 2006 yılının son çeyreğinde distribütörlükler vermeye başlamıştır.

General Mobile g20 ne zaman çıktı?

GM 20 ve GM 20 Pro, 21 Ağustos'ta satışa çıkacak. Bu noktada GM 20'nin fiyatı 1799 TL olarak açıklanırken, GM 20 Pro'nun fiyatı ise 2299 TL olarak açıklandı.

GM 5 Plus Android 9 alacak mı?

Android One programı kapsamında telefonlara temelde iki büyük Android güncellemesi sunulacağı göz önüne alındığında firmanın General mobile GM5 Plus için Android 9.0 güncellemesini yayınlaması beklenmiyor. Tabii dağıtılırsa büyük sürpriz olur.

General Mobile 4G 8.0 güncelleme nasıl yapılır?

General Mobile 4G (Android One) modelinde yazılım güncellemesini yapabilmek için Menü> Ayarlar> Telefon hakkında> Sistem güncellemeleri yörüngesini izlemelisiniz.

General Mobile 5 Plus ön kamera kaç megapiksel?

General Mobile 5 Plus Qualcomm'un 8 çekirdekli Snapdragon 617 işlemcisinden ve 3 GB RAM'den gücünü alıyor. 13 Megapiksel arka ve 13 Megapiksel ön kamera ile gelen General Mobile 5 Plus, DxO Mark standardına uygun olması ile dikkat çekiyor.

General Mobile NFC nasıl kullanılır?

NFC ve Android Beam'i açma
  1. Ayarlar seçeneğine gidin.
  2. ‍ KABLOSUZ ve AĞLAR altında Diğer seçeneğine dokunun.
  3. NFC özelliğini açın. Android Beam öğesine dokunarak bu özelliği açın.

NFC nereden açılır?

NFC'yi (Near Field Communication) açma
  • Telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
  • Bağlı cihazlar. Bağlantı tercihleri'ne dokunun.
  • NFC'yi açın.

Gm5 Plus kaç hz?

General Mobile GM 5 Plus; 5.5-inç 10 piksel (Full HD) çözünürlüğünde IPS LCD ekranı, 2.5D oval köşeli Gorilla Glass 4 ekran koruması, 13 Megapiksel ön ve arka kamerası, arkada çift ön tarafta tek LED flaşı, 8-çekirdekli 1.5GHz hızındaki Qualcomm Snapdragon 617 (MSM8952) işlemcisi, Adreno 405 GPU'su, 3 GB DDR3 ...

General Mobile GM 4G ne zaman çıktı?

General Mobile 4G Android One General Mobile firmasının Android işletim sistemine sahip akıllı cep telefonu. Google firması işbirliğiyle Android One Platformu altında General Mobile 4G; Türkiye'de 699 TL General Mobile 4G Dual ise 750 TL fiyatla 'te satışa sunulmuştur.