Zümre öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı nedir?

İçindekiler:

  1. Zümre öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı nedir?
  2. Zümre öğretmenler kurulu toplantısı ne zaman yapılır?
  3. Sene Sonu öğretmenler Kurulu toplantısı ne zaman?
  4. Şube öğretmenler Kurulu Toplantısı ne zaman yapılır?
  5. Zümre öğretmenler kurulunda kimler yer alır?
  6. Zümre Toplantı tutanağını kim hazırlar?
  7. Lise Şube öğretmenler Kurulu Toplantısı ne zaman yapılır?
  8. Zümre kararları nasıl alınır?
  9. 2020 2021 öğretmenler Kurulu toplantısı ne zaman?
  10. Öğretmenler Kurulu Toplantısı ders saatinde yapılır mı?
  11. Şube öğretmenler Kurulu Toplantısı nedir?
  12. Genel öğretmenler Kurulu Toplantısı nedir?
  13. Zümre öğretmenler kurulu başkanı kim olur?
  14. Zümre öğretmenler kurulu ne demek?
  15. Zümre Başkanı kim olmalı?
  16. Şube Öğretmenler Kurulu Toplantısı nedir?
  17. Genel Öğretmenler Kurulu Toplantısı nedir?
  18. Müdür Yardımcısı Zümre başkanı olur mu?
  19. Öğretmenler Kurulu Toplantısı nedir?
  20. Öğretmenler Kurulu Toplantısı hangi durumlarda yapılır?

Zümre öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı nedir?

Zümre öğretmenler kurulu, okul müdürlüğünce yapılacak plânlamaya uygun olarak öğretim yılı başında, ortasında, sonunda ve ihtiyaç duyuldukça toplanır. Toplantılar, okul müdürünün görevlendireceği bir müdür yardımcısının veya branş öğretmenleri arasından seçimle belirlenen öğretmenin başkanlığında yapılır.

Zümre öğretmenler kurulu toplantısı ne zaman yapılır?

(4) (Değişik: 19 tarihli ve 15362682 sayılı Makam Onayı) Zümre toplantıları; ders yılı başlamadan önce, ikinci dönem başında ve ders yılı sonunda, ayrıca ortaöğretim kurumlarında kasım ve nisan ayları içinde eğitim kurumu müdürlüğünce planlanan tarihte bir iş günü içinde yapılır.

Sene Sonu öğretmenler Kurulu toplantısı ne zaman?

Senesonu öğretmenler kurul toplantisi 21.06.2021 pazartesi günü saat 14.30'da okulumuz Okul Aile Birliği Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

Şube öğretmenler Kurulu Toplantısı ne zaman yapılır?

Ancak, okul öncesi eğitim kurumlan ile ilkokullarda sınıf/şube öğretmenler kıırıılu oluşturulmaz. (2) Kurullar; ortaokul ve imam hatip ortaokullarında ekim, şubat ve haziran ayları içerisinde, ortaöğretim kumullarında ise kasım ve nisan ayları içerisinde yapılır.

Zümre öğretmenler kurulunda kimler yer alır?

MADDE 12 - (1) Eğitim kurumu sınıf/alan zümreleri; eğitim kurumunda aynı sınıfı okutan veya alanı aynı olan öğretmenlerden oluşur. Ancak ilkokullarda zümreler; aynı sınıfı okutan öğretmenler ile varsa o sınıfta/sınıflarda derse giren alan öğretmenlerinden oluşur.

Zümre Toplantı tutanağını kim hazırlar?

Toplantılar, ilgili il/ilçe millî eğitim müdürü veya müdürün, görevlendireceği il/ilçe, millî eğitim müdür yardımcısı/şube müdürünün koordinatörlüğünde ve her bir zümre toplantısı ilgili alandaki bir eğitim kurumu müdürü/müdür yardımcısının yönetiminde yapılır.

Lise Şube öğretmenler Kurulu Toplantısı ne zaman yapılır?

(2) Kurullar; kasım ve nisan ayları içinde yapılır. İhtiyaç hâllerinde ise eğitim kurumu müdürünün, ilgili müdür yardımcısının, rehberlik öğretmeninin ya da sınıf/şube rehber öğretmeninin talebi ve eğitim kurumu müdürünün uygun görmesiyle toplanır.

Zümre kararları nasıl alınır?

Kararlar oy çokluğuyla alınır. Eşitlik hâlinde zümre başkanının katıldığı görüş kabul edilir. Alınan kararlar il/ilçe millî eğitim müdürünün onayından sonra uygulamaya konulur ve eğitim kurumlarına duyurulur.

2020 2021 öğretmenler Kurulu toplantısı ne zaman?

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantı Tarihi ve Gündem Maddeleri. 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 21 Pazartesi günü saat 11:00'da zoom üzerinden yapılacak olup, bağlantı linki öğretmenler grubundan paylaşılacaktır.

Öğretmenler Kurulu Toplantısı ders saatinde yapılır mı?

Bu hükümlere göre Ortaöğretim Kurumlarında öğretmenler kurulu toplantıları; 1- Ders yılı başlamadan önce, ikinci dönem başında ve ders yılı sonunda toplanır. ... 3- Toplantıların zamanı, yeri ve gündemi bir hafta önceden imza karşılığı ilgililere duyurulur. 4- Öğretmenler Kurulu toplantıları ders saatleri dışında yapılır.

Şube öğretmenler Kurulu Toplantısı nedir?

şube öğretmenler kurulu toplantısının öğretmen dilinde adıdır. şube sınıf öğretmeni, sınıfında dersine giren bütün öğretmenleri toplar, gündem maddelerine göre sınıf başarısını değerlendirir ve kararlar alınır.

Genel öğretmenler Kurulu Toplantısı nedir?

Okulda yapılan etkinliklerle ilgili olarak öğretmenlerin görüşlerini almak, alınacak kararlara katılmalarını sağlamak, kararları uygulama ilkelerini birlikte saptamak üzere tüm öğretmen ve diğer ilgililerin katıldığı toplantılar yapılır.

Zümre öğretmenler kurulu başkanı kim olur?

Cevap:Alanında tek öğretmen olan okullarda Zümre Öğretmenler Kurulu Okul müdürü veya görevlendireceği Müdür yardımcısı Kurul başkanı öğretmen ise zümre başkanı olarak tanımlanır.

Zümre öğretmenler kurulu ne demek?

Öğretmenlerde zümre ne demek? ... Zümre öğretmen aynı sınıfları okutan branş ve sınıf öğretmenlerde oluşur ve zümre öğretmenler kurulu toplantısı her eğitim öğretim yılı başında, ortasında ve sonunda gerçekleştirilir. İhtiyaç olması halinde ise daha fazla toplantı yapılabilir.

Zümre Başkanı kim olmalı?

Cevap: -Alanında iki öğretmen olan okullarda Zümre Öğretmenler Kurulunda bir öğretmen zümre başkanı olarak tanımlanır. Diğer öğretmen/öğretmenler de katılımcı olarak tanımlanır.

Şube Öğretmenler Kurulu Toplantısı nedir?

şube öğretmenler kurulu toplantısının öğretmen dilinde adıdır. şube sınıf öğretmeni, sınıfında dersine giren bütün öğretmenleri toplar, gündem maddelerine göre sınıf başarısını değerlendirir ve kararlar alınır.

Genel Öğretmenler Kurulu Toplantısı nedir?

Okulda yapılan etkinliklerle ilgili olarak öğretmenlerin görüşlerini almak, alınacak kararlara katılmalarını sağlamak, kararları uygulama ilkelerini birlikte saptamak üzere tüm öğretmen ve diğer ilgililerin katıldığı toplantılar yapılır.

Müdür Yardımcısı Zümre başkanı olur mu?

Alanında bir öğretmen olması durumunda zümre toplantısı, müdür veya müdürün görevlendireceği bir müdür yardımcısı ile yapılır. 2 yıl geçerli olacak şekilde başkan ve yedek başkan seçilir. ... Zümre toplantıları ders saatleri dışında yapılır.

Öğretmenler Kurulu Toplantısı nedir?

dönem başı - ortası - sonu olmak üzere senede 3 kez yapılan ve eğitim öğretimin geliştirilmesinden ziyade sene içinde birikmiş kozların paylaşımına sahne olan toplantıdır. toplantı hafta içi gündüz saatlerinde oynan alt lig futbol maçına benzer. ...

Öğretmenler Kurulu Toplantısı hangi durumlarda yapılır?

(4) Öğretmenler kurulu, ders yılı başlamadan önce, ikinci dönem başında ve ders yılı sonunda toplanır. Ayrıca eğitim kurumu müdürünün gerekli gördüğü durumlarda ve/veya kurul üyelerinin salt çoğunluğunun yazılı isteği doğrultusunda da kurul toplantısı yapılır.