PTT Kargo Öğrenci indirimi var mı?

İçindekiler:

  1. PTT Kargo Öğrenci indirimi var mı?
  2. PTT kargo indirimi nasil yapilir?
  3. PTT aile dostu kampanyası nedir?
  4. Hangi kargoda Öğrenci indirimi var?
  5. PTT kargo ücreti ne kadar 2021?
  6. PTT kargo alıcı ödemeli oluyor mu?
  7. PTT kargoda kitap göndermek ücretsiz mi?
  8. PTT kargo Alıcı almazsa ne olur?
  9. PTT adresten alım özel hizmeti nasıl yapılır?
  10. Yurtiçi Kargo Öğrenci indirimi var mı?
  11. Yurtiçi Kargo Sağlıkçılara ücretsiz mi?
  12. PTT Kargo kilosu kaç TL?
  13. PTT Kargo ücreti nasıl hesaplanır?
  14. PTT Kargo ücreti ne kadar 2021?
  15. PTT Kargo evden alım yapıyor mu?
  16. Teslim alınmayan kargo ne olur?
  17. Trendyol teslim alınmayan kargo ne olur?
  18. PTT kargo Evden kargo alımı yapıyor mu?
  19. Yurtiçi kargo gönderimi nasıl yapılır?
  20. Yurtiçi Kargo kazandıran saatler nedir?

PTT Kargo Öğrenci indirimi var mı?

Tüm üniversite öğrencilerine, eğitim ve öğretim yılının bahar ve güz dönemi başlangıç ve bitiş tarihlerini kapsayan 15 Ocak-1 Mart, 1 Haziran- 15 Temmuz ve 1 Eylül- 15 Ekim arasında 45 günlük süreyle gönderilerinde yüzde 30 indirim yapılmaktadır.

PTT kargo indirimi nasil yapilir?

Kampanyaya sadece SMS aracılığıyla katılım sağlanabilmektedir. Kampanyadan faydalanmak için 'Ptt Kargo' yazıp 1788'e SMS gönderilmesi ve ardından ilgili hatta gönderilen şifrenin Ptt işyerlerindeki Ptt Kargo yetkililerine iletilmesi gerekmektedir.

PTT aile dostu kampanyası nedir?

Vatandaşların, aile bireylerine indirimli kargo göndermelerini sağlamak için çeşitli kampanyalar düzenlemektedir. ... Aile bireylerine gönderi yapmak isteyen her vatandaş bu kampanyadan faydalanabilmektedir. Kampanya dahilinde bir kişi aile fertlerine posta kargosu, kargo ve APS kuryeyi yüzde 10 indirimli gönderebilir.

Hangi kargoda Öğrenci indirimi var?

Yurtiçi Kargo, 'Okula Dönüş Kampanyası' kapsamında Bireysel Paro Kartı'na veya Yurtiçi Kargo Parolu Öğrenci Kartı'na sahip olan tüm müşterilerine standart ve VIP gönderilerinde taşıma fiyatı üzerinden yüzde 30 oranında indirim sunacak.

PTT kargo ücreti ne kadar 2021?

PTT kargoda 3 kg olan gönderinin ücreti ( 3 kg dahil olmak üzere) 20 TL'dir. PTT kargoda 3 kg ile 30 kg olan gönderinin her 1 kg ücreti ( 30 kg dahil olmak üzere) 1,80 TL'dir. PTT kargoda 4 kg olan gönderinin ücreti ( 4 kg dahil olmak üzere) 21,80 TL'dir.

PTT kargo alıcı ödemeli oluyor mu?

Göndericinin talebine göre, yurt içi kayıtlı gönderilerin, yollama ücreti ile varsa özel hizmetlere ilişkin toplam ücretin, alıcıdan tahsil edilmesine "Ücreti Alıcıdan Tahsil" özel hizmeti denir. Bu hizmet APS Kurye Taathütlü gönderileri için istenebilir, ancak ödeme şartlı özel hizmeti ile birlikte istenemez.

PTT kargoda kitap göndermek ücretsiz mi?

PTT kitap kargo standart kargo tarifesine göre hesaplanır. Ancak %50 indirimlidir. Yani normal kargo fiyatının yarısı kadardır. PTT kitap kargoda gönderilerin sadece kitaptan oluşuyor olması önemlidir.

PTT kargo Alıcı almazsa ne olur?

Alıcı ödemeli bir kargo alıcının adresine ulaştığında alıcı kargoyu almaktan kaçınırsa kargo gönderen kişiye geri gönderilir. Yani iade prosedürü uygulanır.

PTT adresten alım özel hizmeti nasıl yapılır?

​4441788 numaralı çağrı merkezimizi arayarak göndermek istediğiniz kargonun evinizden alınmasını isteyebilirsiniz.

Yurtiçi Kargo Öğrenci indirimi var mı?

23.04.2021 – 31.12.2021 tarihleri arasında geçerli olacak olan kampanyaya göre öğrenci ve öğretmenler Yurtiçi Kargo şube ve acentelerinden yapacakları 30 desiye kadar olan tüm bireysel gönderilerde %25 indirim fiyatlardan yararlanabilecekler. ... Diğer ek ve özel hizmetler ile ambalajlar indirim kapsamında değildir.

Yurtiçi Kargo Sağlıkçılara ücretsiz mi?

Yurtiçi Kargo, koronavirüs salgınına karşı gösterilen dayanışmaya destek olmak amacıyla önemli bir kampanyayı hayata geçirdiğini açıkladı. Kampanya kapsamında, hastanelerde hizmet veren sağlık personelin sevdiklerinden gelecek gönderileri Yurtiçi Kargo tarafından nisan ayı sonuna kadar ücretsiz taşınacak.

PTT Kargo kilosu kaç TL?

PTT'den alınan bilgilere göre genel fiyatlandırılma şöyle; PTT kargoda 1 kg olan gönderinin ücreti ( 1 kg dahil olmak üzere) 16,25 TL'dir. PTT kargoda 2 kg olan gönderinin ücreti ( 2 kg dahil olmak üzere) 18,25 TL'dir. PTT kargoda 3 kg olan gönderinin ücreti ( 3 kg dahil olmak üzere) 20 TL'dir.

PTT Kargo ücreti nasıl hesaplanır?

PTT Kargo Hesaplama ve Fiyatları Nasıldır? 3 kg ile 30 kg arası olan gönderiler her 1 kg başına 1,80 TL olarak hesaplanır. 30 kg ile 50 kg arasındaki gönderiler için her 1 kg başına ücret 1,60 TL olarak hesaplanır. 50 kg ve üzeri paketler her bir kilo başına 1,30 TL ücret katılır ve o şekilde hesaplanır.

PTT Kargo ücreti ne kadar 2021?

PTT kargoda 3 kg olan gönderinin ücreti ( 3 kg dahil olmak üzere) 20 TL'dir. PTT kargoda 3 kg ile 30 kg olan gönderinin her 1 kg ücreti ( 30 kg dahil olmak üzere) 1,80 TL'dir. PTT kargoda 4 kg olan gönderinin ücreti ( 4 kg dahil olmak üzere) 21,80 TL'dir.

PTT Kargo evden alım yapıyor mu?

İşlemleri doğru yaptığınızda siparişinizi oluşturarak PTT kargo kurye görevlisi adresinize zamanında gelerek kargonuzu alacaktır. ... Postaya verilmek istenen posta gönderilerin, PTT tarafından gönderici adresinden alınması hizmetine "Adresten Alım Özel Hizmeti" denir.

Teslim alınmayan kargo ne olur?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.

Trendyol teslim alınmayan kargo ne olur?

Siparişiniz Gel Al noktasına ulaştıktan sonra 3 gün içerisinde teslim alınmalıdır. 3 gün içerisinde teslim alınmayan ürünler, satıcıya iade olarak geri gönderilir.

PTT kargo Evden kargo alımı yapıyor mu?

İşlemleri doğru yaptığınızda siparişinizi oluşturarak PTT kargo kurye görevlisi adresinize zamanında gelerek kargonuzu alacaktır. ... Postaya verilmek istenen posta gönderilerin, PTT tarafından gönderici adresinden alınması hizmetine "Adresten Alım Özel Hizmeti" denir.

Yurtiçi kargo gönderimi nasıl yapılır?

Kargo görevlimiz adresinize gelecek, yetkili belgesini gösterip "Ambar Tesellüm" fişi vererek kargonuzu teslim alacaktır. Dilerseniz saat 17.00'ya kadar herhangi bir Yurtiçi Kargo Şubesine gelerek de kargonuzu teslim edebilirsiniz. Cumartesi günleri “VIP Çeyrek Gün ve VIP Şehir içi” hizmeti sunulmamaktadır.

Yurtiçi Kargo kazandıran saatler nedir?

12:00 – 15:00 Saatleri arasında Şube ve Acentelerimize kargosunu kendisi getiren müşterilerimize Standart Taşıma ve Adres Teslim hizmetleri üzerinden %20 indirim sunulacaktır. ... Kampanyadan faydalanmak için Yurtiçi Kargo görevlisine “Kazandıran Saatler Kampanyası”ndan faydalanmak istediğinizi beyan etmeniz gerekmektedir.