İDO adalar ne kadar?

İçindekiler:

  1. İDO adalar ne kadar?
  2. Bakırköy adalara nasıl gidilir?
  3. Kadıköyden bakırköye vapur var mı?
  4. Ido neden kaldırıldı?
  5. Ido yaz tarifesi ne zaman başlıyor 2021?
  6. Istanbul adalara nasıl gidilir 2021?
  7. Kadıköy Adalar ne kadar sürüyor?
  8. Eminönü Adalar vapur kaç dakika?
  9. Yasakta İDO çalışıyor mu?
  10. Adalar Nasıl Gidilir 2021?
  11. Istanbul Büyükada arası kaç saat?
  12. Büyük adaya kaç saatte gidilir?

İDO adalar ne kadar?

İDO Adalar 2021 yaz dönemi için seferlerine başladı....İDO Adalar 2021 Bilet Fiyatları
İDO Kabataş-Yenikapı-Adalar Ücret Tarifesi
TAMİNDİRİMLİ 2ÖĞRENCİ
19,00 TL14,00 TL10,50 TL
Seferlerde İstanbul Kart geçerlidir.

Bakırköy adalara nasıl gidilir?

Bakırköy'den Adalar'a Vapur Saatleri Turyol vapurlarıyla Bakırköy'den Kınalada'ya 1 saat 10 dakikada, Büyükada'ya ise 1 saat 30 dakikada ulaşmanız mümkün. Toplam sefer süresi yaklaşık 90 dakikadır.

Kadıköyden bakırköye vapur var mı?

Öncelikle Bostancı - Bakırköy Deniz Otobüsü Hattı ile hizmet verilen iskelede, 1993 yılından sonra Bakırköy - Kadıköy - Bostancı seferleri başladı. Günümüzde de bu hatlar canlılığını korumakta ve her gün İstanbulluları şehrin iki yakasına taşımaktadır.

Ido neden kaldırıldı?

Salgının engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) seferlerini durdurdu. ... * Korona virüs tedbirleri çerçevesinde tarihine kadar; Yenikapı-Bursa hızlı feribot, Yenikapı-Bandırma hızlı feribot ve tüm deniz otobüsü hatlarımızdaki seferlerimiz tamamen durdurulmuştur.

Ido yaz tarifesi ne zaman başlıyor 2021?

Avşa Adası – Marmara Adası – İstanbul İDO Yaz Dönemi Seferleri 2021. 30 Mayıs 2021′den itibaren haftanın her günü AVŞA İDO; Avşa Adası-İstanbul(Bostancı, Yenikapı, Avcılar) 2021 yaz dönemi seferlerine başlayacaktır.

Istanbul adalara nasıl gidilir 2021?

Sedef Adası'na sadece yaz döneminde sefer yapan Şehir Hatları, Adalar vapur seferleri 2021 gidiş-dönüş olarak gerçekleştirdiği hat güzergahı şu şekilde;
  1. Bostancı – Adalar – Ring Hattı
  2. Beşiktaş Adalar Hattı
  3. Kabataş – Kadıköy – Adalar Hattı
  4. Bostancı – Adalar Hattı
  5. Bostancı – Sedef Adası Hattı (sadece yaz döneminde)

Kadıköy Adalar ne kadar sürüyor?

Kabataş Adalar İskelesi'nden binebileceğiniz Şehir Hatları vapurunun güzergahı sırasıyla; Kadıköy, Kınalıada, Burgazada, Heybeliada ve Büyükada'dır. Bu yolculuğunuz ise 1 saat 35 dakika sürecektir.

Eminönü Adalar vapur kaç dakika?

Sadece Turyol firmasının sefer düzenlediği hat güzergâhına Eminönü'nden 1 saat 15, Karaköy'den 1 saat 10, Kadıköy'den ise 50 dakikada ulaşabilirsiniz. Turyol firması Kadıköy'den sadece Kınalıada'ya uğrayıp Büyükada'ya ulaştığı için yolculuk 50 dakika sürüyor.

Yasakta İDO çalışıyor mu?

İDO, biletli hatlarında sadece hafta sonu sefer gerçekleştirmeyecek. Sokağa çıkmanın yasak olduğu hafta içi akşam 19.00 ile sabah 5.00 saatleri arasında İDO bileti olan yolcular, İDO seyahati için sokağa çıktıklarında bilet ibrazı yaparak sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olarak seyahat edebilecekler.

Adalar Nasıl Gidilir 2021?

Sedef Adası'na sadece yaz döneminde sefer yapan Şehir Hatları, Adalar vapur seferleri 2021 gidiş-dönüş olarak gerçekleştirdiği hat güzergahı şu şekilde;
  1. Bostancı – Adalar – Ring Hattı
  2. Beşiktaş Adalar Hattı
  3. Kabataş – Kadıköy – Adalar Hattı
  4. Bostancı – Adalar Hattı
  5. Bostancı – Sedef Adası Hattı (sadece yaz döneminde)

Istanbul Büyükada arası kaç saat?

Sadece Prenstur firmasının sefer düzenlediği Kartal İskelesi'nden Büyükada'ya yolculuk süresi sadece 25 dakika sürüyor. Sadece Turyol firmasının sefer düzenlediği hat güzergâhına Eminönü'nden 1 saat 15, Karaköy'den 1 saat 10, Kadıköy'den ise 50 dakikada ulaşabilirsiniz.

Büyük adaya kaç saatte gidilir?

Vapur ve tekneler ile Büyükada'ya gidiş; Eminönü'nden yaklaşık 1 saat 15 dakika, Kabataş'tan 1 saat 30 dakika, Beşiktaş'tan 1 saat 45 dakika, Bostancı ve Kartal'dan ise 25-30 dakika sürüyor. Motorlu tekneler şehir hatları vapurlarına göre biraz daha hızlı gidiyor ve adalara 10-15 dakika kadar daha önce varıyor.