Taşıt kredisi ne kadar çıkar?

İçindekiler:

  1. Taşıt kredisi ne kadar çıkar?
  2. Taşıt kredisi almak için ne gerekli?
  3. Herkes araç kredisi alabilir mi?
  4. 0.49 kredi hangi araçlarda geçerli?

Taşıt kredisi ne kadar çıkar?

Taşıt kredileri için tutar anlamında bir üst sınırımız bulunmuyor. Kredi tutarını satın alınacak aracın bedeli belirliyor. Araç bedelinin 100.000 TL'ye kadar olan kısmı için p, 100.000 TL'yi aşan kısmı için ise P oranında kredi kullanabilirsiniz.

Taşıt kredisi almak için ne gerekli?

Bunun yanı sıra, taşıt kredisi başvurusunda nüfus kağıdı, sürücü belgesi veya pasaport aslı ve fotokopisi, kredi başvurusunda bulunacak kişinin adına son dönem elektrik, su, telefon, doğal gaz faturaları veya ikametgah belgesi ve kredi başvurusunda bulunacak kişinin çalışma şekline göre istenen gelir belgesi ile ...

Herkes araç kredisi alabilir mi?

Sıfır araçlar için kredi çıkma olasılığı daha yükseken ikinci el araçlar için yaş sınırı bulunur. Diğer tüketici kredilerinde olduğu gibi taşıt kredisi alabilmeniz için de ilk şart 18 yaşından büyük olmanız. Bunun yanı sıra yine diğer tüketici kredilerinde olduğu gibi belgelenebilir geliriniz ve SGK kaydınız olmalıdır.

0.49 kredi hangi araçlarda geçerli?

Sıfır km binek otomobil, motosiklet veya ticari araç alımlarında, yerli üretim yapan anlaşmalı firmalar olması koşulu ile firma bazında değişmek üzere aylık yüzde 0.49 ve 0.69 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunuluyor.