LC Waikiki internetten alınan ürün mağazadan değişir mi?

İçindekiler:

  1. LC Waikiki internetten alınan ürün mağazadan değişir mi?
  2. LC Waikiki Dream ne demek?
  3. LCW Dream mağazası nerede açıldı?
  4. LCW Dream ne zaman açıldı?
  5. LC Waikiki online değişim nasıl yapılır?
  6. Internetten alınan ürünün değişimi nasıl yapılır?
  7. LC Waikiki hangi ülkeye ait?
  8. LC Waikiki nasıl kuruldu?
  9. LC Waikiki hangi ülkelerde var?
  10. LCW ne zaman Türk markası oldu?

LC Waikiki internetten alınan ürün mağazadan değişir mi?

Kanunen mağazalardan satılan ürünlerde eğer bir üretim hatası bulunmuyorsa (ayıplı mal değilse) değişim/iade zorunlu değildir. Buna rağmen, LC Waikiki mağazalarımızda 30 güne kadar fiş veya fatura ibrazı ile kullanılmamış ve deformasyona uğramamış ürünlerde değişim/iade konusunda destek olmaktayız.

LC Waikiki Dream ne demek?

Özellikle kadınlar için iç giyim ve ev giyiminde daha fazla tasarımlar sunmayı hedefleyen LCW Dream; Young, Casual, Klasik, Luxury gibi her tarza uygun temalarıyla trend ürünleri bir araya getiriyor.

LCW Dream mağazası nerede açıldı?

Beklenen gün geldi🎉 LCW Dream mağazası İzmir Optimum'da açıldı😊Yeni yıl temalı birbirinden güzel ev giyim ürünleri İzmir Optimum'da sizleri bekliyor! Bir lcw düşlüyorum.

LCW Dream ne zaman açıldı?

LC WAİKİKİ'DEN DREAM Starcity AVM LCW Dream mağazası teslimatı 11.12.2019 tarihinde yapılmış olup, 13.12.2019 Cuma günü saat 10.00 itibari ile satışa açılmıştır.

LC Waikiki online değişim nasıl yapılır?

Yanlış ürün teslim aldım Yanlış gelen ürün için, Hesabım --> Siparişlerim sayfasından ilgili siparişinizin "Sipariş Durumu" sütununda bulunan "İade Et" bağlantısına tıklayarak iade talebi oluşturmanız gerekmektedir.

Internetten alınan ürünün değişimi nasıl yapılır?

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde, malın size teslim tarihinden itibaren 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkınız bulunmaktadır. Sipariş verdikten hemen sonra, daha mal teslim edilmeden vazgeçerseniz, teslimi beklemeye gerek yoktur.

LC Waikiki hangi ülkeye ait?

Fransa LC Waikiki/Kurulduğu yer

LC Waikiki nasıl kuruldu?

1988, Fransa LC Waikiki/Kuruluş

LC Waikiki hangi ülkelerde var?

Bu ilk adımdan sonra hızla yol alarak bugün; Arnavutluk, Azerbaycan, Bosna, Bulgaristan, Fas, Gürcistan, Irak, İran, Kazakistan, Kosova, Makedonya, Mısır, Polonya, Romanya, Rusya, Suudi Arabistan, Ukrayna olmak üzere 46 ülkede 954 mağaza ile hizmet vermektedir.

LCW ne zaman Türk markası oldu?

LC Waikiki Bir Türk Markası Oldu 1997 yılında grup, kendi markasını oluşturmak için araştırma çalışmaları yaparken, Fransız LC Waikiki firmasını satın almaya karar vermiş ve satın almıştır. Artık bir Türk markası olan LC Waikiki aynı yıl içerisinde Türkiye genelinde 21 mağaza ile hizmet vermeye başlamıştır.