Plaka Sorgulama mesajla nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Plaka Sorgulama mesajla nasıl yapılır?
  2. Plaka kime ait olduğunu öğrenme?
  3. Plaka Sorgulama nereye mesaj atılır?
  4. Plakadan borç sorgulama nasıl yapılır?
  5. Plaka sorgulama ücreti ne kadar?
  6. 56 64 sorgulama nasıl yapılır?
  7. Arabanın borcu olup olmadığını nasıl öğreniriz?
  8. Plakama yazılan cezayı nasıl öğrenebilirim?
  9. 5664 plaka sorgulama ücreti ne kadar?
  10. Değişen parça sorgulama nasıl yapılır?
  11. Şase no ile mi plaka ile mi?
  12. PTT Araç Hasar Sorgulama ne kadar?

Plaka Sorgulama mesajla nasıl yapılır?

Bir aracın hasar geçmişini öğrenmek, kaza sorgulama yapmak için SMS yolunu kullanabilirsiniz. SMS yöntemi oldukça kolay ve pratik. Plaka sorgulatma yapmak için araştırdığınız aracın plakasını birleşik bir şekilde yazdıktan sonra SMS hizmet bedeli ödemek suretiyle 5664'e göndermeniz yeterli.

Plaka kime ait olduğunu öğrenme?

kimlik kartı, edevlet şifresi ya da internet bankacılığı yolu ile giriş yapılabilir. Sayfaya girdikten sonra eHizmetler bölümünden Emniyet Genel Müdürlüğü seçilir ve "Araç Plaka Sorgulama" bölümünden sorgulama işlemi başlatılır.

Plaka Sorgulama nereye mesaj atılır?

Araç plaka sorgulama ve tramer hasar kaydı sorgulama işlemleri otokontrol 5664 SMS servisi üzerinden yapılmaktadır. Aynı zamanda online yapacağınızı bu işlemleri nereden yapacağınızın bilgisi haberimizde.

Plakadan borç sorgulama nasıl yapılır?

Plakanıza ya da şahsa yazılan trafik cezalarını öğrenmek için de araç borç sorgulama işlemini internetten yapabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr adresinden “Emniyet Genel Müdürlüğü / Araç Plakasına Yazılan Ceza Sorgulama” bölümüne girerek plakanıza yazılan cezaları sorgulayabilirsiniz.

Plaka sorgulama ücreti ne kadar?

Ücretlendirmeler tüm operatörler için sorgulama başına 11 TL' dir. Plakayı yazın, TURKCELL, TÜRK TELEKOM, VODAFONE 5664'e gönderin. Aracın plakası değişmiş olsa bile, hasar geçmişi anında cebinize gelsin.

56 64 sorgulama nasıl yapılır?

Plakayı yazın, TURKCELL, AVEA, VODAFONE 5664'e gönderin. Aracın plakası değişmiş olsa bile, hasar geçmişi anında cebinize gelsin. DETAY boşluk Plakayı yazın, TURKCELL, AVEA, VODAFONE5664'e gönderin.

Arabanın borcu olup olmadığını nasıl öğreniriz?

Aracın plakasına yazılan borçları öğrenebilmek için satıcının e-Devlet hesabı ile Araç Plakasına Yazılan Ceza Sorgulama sayfasına girmesi yeterlidir. Sorgulama sonucunda aracın plakasına yazılmış ve ödenmemiş cezaları görebilirsiniz.

Plakama yazılan cezayı nasıl öğrenebilirim?

Adınıza kayıtlı bir trafik cezanız olup olmadığını öğrenmek için emniyet müdürlüğüne gidebileceğiniz gibi bu işleminizi online olarak da gerçekleştirebilirsiniz. “Plakadan ceza sorgulama'' yaparak veya T.C. kimlik numaranız, vergi numaranız üzerinden ceza durumunuzu öğrenebilirsiniz.

5664 plaka sorgulama ücreti ne kadar?

Nedir? 5664 güvenli, kolay ve hızlı sigorta sorgulama yapılabilen bir mobil servis sistemidir. 5664 ile kaza, hasar, poliçe, tutanak, mağdur, değişen parça ve araç detay sorgulamaları hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabilir. Sorgulama ücreti tüm vergiler dahil 11,00 TL'dir.

Değişen parça sorgulama nasıl yapılır?

Plakayı yazın, TURKCELL, TÜRK TELEKOM, VODAFONE 5664'e gönderin. Aracın plakası değişmiş olsa bile, hasar geçmişi anında cebinize gelsin. ERP (Eksper Raporu) olan kazalarda değişen parçaları öğrenmek için PARCA boşluk PLAKA boşluk HASAR TARIHI yazıp sorgulama yapabilirsiniz.

Şase no ile mi plaka ile mi?

Plaka ile sorgulama: Plakadan hasar sorgulama işlemlerinizi telefonunuzdan sms göndererek halledebilirsiniz. ... Şase numarası ile sorgulama: 'Şaseden hasar sorgulama' için 'HASAR' yazıp boşluk bırakıp 'S' yazıp 'ŞASE NUMARASI' girilir ve 5664'e SMS atılır.

PTT Araç Hasar Sorgulama ne kadar?

Hasar Kaydı Sorgulama ücreti ne kadar? Hasar kaydı sorgulama hizmet bedeli 11,00 TL'dir.