Istanbul Avşa deniz otobüsü kaç saat?

İçindekiler:

  1. Istanbul Avşa deniz otobüsü kaç saat?
  2. Avşa deniz otobüsü kaç saat?
  3. Yenikapı Avşa kaç TL?
  4. Balıkesir Avşa Adası Nasıl Gidilir?
  5. Yenikapı Avşa kaç saat sürüyor?
  6. Istanbul Avşa kaç para?
  7. Avcılar'dan Avşa'ya feribot var mı?
  8. Istanbul Avşa Adası arabayla kaç saat?
  9. Yenikapı Avşa feribot kaç saat?
  10. Ankara Avşa Adası Nasıl Gidilir?
  11. Bandırma Avşa feribot kaç saat?
  12. IDO Yenikapı Marmara Adası kaç saat?
  13. Avşa feribot fiyatları ne kadar?
  14. Avcılar'dan Avşa'ya nasıl gidilir?
  15. Avşa'ya arabalı vapur var mı?
  16. Avşa'ya araçla nasıl gidilir?
  17. Avşa adası kaç saat sürer?
  18. Avşa Marmara Adası kaç saat?
  19. Avşa Adası'nda denize ne zaman gidilir?
  20. Balıkesir Avsa Adası arası kaç km?

Istanbul Avşa deniz otobüsü kaç saat?

Avşa Adası'na bir çok şekilde ulaşmak mümkündür. İstanbul'a deniz otobüsüyle 2 saat 45 dakika uzaklıktadır. Erdek'ten ise gemiyle yaklaşık 2 saatte ulaşılmaktadır. Yaz sezonunda İstanbul'dan hergün deniz otobüsü seferleri yapılmakta olup, haftasonları ek seferler de konulmaktadır.

Avşa deniz otobüsü kaç saat?

Avcılar Avşa Adası İdo Feribot Seferleri Temmuz Tarifesi 2021. Avcılar Avşa Adası seferleri başlamıştır. 1 saat 50 dakika süren seferlerle İstanbul'dan Avşa'ya gelirken artık daha hızlı ve konforlu gelebiliyorsunuz.

Yenikapı Avşa kaç TL?

Yenikapı - Avsa Adası İDO Fiyat Listesi.
Yolcu TipiTek YönFarklı Gün Gidiş - Dönüş
Yetişkin100 TL200 TL
Çocuk90 TL180 TL
Bebek (0-2)0 TL0 TL

Balıkesir Avşa Adası Nasıl Gidilir?

Avşa Adasına İstanbul, Erdek ve Tekirdağ'dan kalkan deniz otobüsleri ile ya da feribot ile gidilebilmektedir. Bu adaya Eskişehir, Bursa, İzmir gibi yakın illerden gidecek olanların önce Erdek iskelesine gelerek buradan Adalar 1, Gestaş, Marmara Roro arabalı gemileri ile adaya geçmesi gerekmektedir.

Yenikapı Avşa kaç saat sürüyor?

Avşa Adası İdo ile İstanbul'dan Avşa'ya 2 saat 45 dakika sürmektedir. Bu süre İstanbul'dan kalkış süresine göre değişmektedir. Yenikapı, Bostancı ve Avcılar'dan kalkış mesafeleri bu süreye göre dahil edilmelidir.

Istanbul Avşa kaç para?

Avşa Adası Bilet Fiyatları 2021 yaz sezonunda Erdek'ten Avşa'ya indirimli 12 TL, Tekirdağ'dan 60 TL, Tekirdağ Barbaros'tan 40 TL, İstanbul'dan Yenikapı Bostancı Avcılar Avşa Adası bilet fiyatları İDO ile 80 TL bilet fiyatı ödeyerek gidebilirsiniz.

Avcılar'dan Avşa'ya feribot var mı?

Avcılar İDO iskelesi, 2016 Temmuz ayında başlayan seferleriyle Anadolu yakasına ve yaz aylarında Avşa Adasına deniz otobüsleri ile ulaşım sağlamaktadır. ... Web sitemizden online olarak İDO bileti satın alabilirsiniz.

Istanbul Avşa Adası arabayla kaç saat?

Arabalı feribot olan Yener C. gemisi ile İstanbul Zeytinburnu Avşa Adası arası yolculuk 5 saat sürmektedir. Eğer İstanbul-Bandırma karayolu üzerinden Avşa'ya gitmek isterseniz Bandırma Erdek arası araçla 15 dakika, Erdek-Avşa arası ulaşım arabalı feribotlarla 2 saatte sağlanmaktadır.

Yenikapı Avşa feribot kaç saat?

Avşa Adası İdo ile Kaç Saat Sürmektedir? Avşa Adası İdo ile İstanbul'dan Avşa'ya 2 saat 45 dakika sürmektedir. Bu süre İstanbul'dan kalkış süresine göre değişmektedir. Yenikapı, Bostancı ve Avcılar'dan kalkış mesafeleri bu süreye göre dahil edilmelidir.

Ankara Avşa Adası Nasıl Gidilir?

diye soruyorsanız en hızlı Ankara Avşa Adası yol tarifi Eskişehir-Bilecik-Bursa-Bandırma istikametinden Erdek'e ulaşıp Erdek merkezdeki feribot iskelesinden Gestaş, Adalar 1 yada Marmara Roro arabalı feribotları ile Avşa Adası'na geçmek olacaktır. Ankara Erdek arası 6 saat olup 528 km mesafededir.

Bandırma Avşa feribot kaç saat?

Gestaş Avşa Adası Erdek arası yolculuk arabalı vapur seferleri ile ortalama 2 saat sürmektedir.

IDO Yenikapı Marmara Adası kaç saat?

Yenikapı - Marmara Adası İDO Seferleri. Yenikapı - Marmara Adası İDO Biletleri Bilet.com'da!
TarihFeribot TipiSefer Süresi
21.09.2021SB2 sa 45 dk
22.09.2021SB2 sa 45 dk
23.09.2021SB2 sa 45 dk
5 satır daha

Avşa feribot fiyatları ne kadar?

Gestaş – Marmara Roro – Adalar 1 Erdek Avşa Adası Feribot Fiyatları
  • 65 Yaş Üstü, İndirimli Ada Kart ve Öğrenci : 12 TL.
  • Yolcu : 25 TL (Adalar 1 25 TL)
  • Adakart Otomobil : 65 TL.
  • Otomobil : 90 TL.
  • Kamyonet : 145 TL.
  • Kamyon : 220 TL.
  • Hızlı Feribot Gestaş : 35 Tam, 15 TL İndirimli.

Avcılar'dan Avşa'ya nasıl gidilir?

Avcılar İDO iskelesi, 2016 Temmuz ayında başlayan seferleriyle Anadolu yakasına ve yaz aylarında Avşa Adasına deniz otobüsleri ile ulaşım sağlamaktadır.

Avşa'ya arabalı vapur var mı?

sorusunun cevapları; Tekirdağ'dan Akport Limanı'ndan, Erdek'ten merkez limanından, İstanbul Zeytinburnu'ndan Zeyport limanından düzenlenen arabalı vapurlar sayesinde Avşa Adası'na araba ile gitmek çok kolaydır. Avşa Adası'nda araba yasak değildir.

Avşa'ya araçla nasıl gidilir?

Avşa Adası'na Arabayla Nasıl Gidilir? Avşa Adası'na İstanbul'dan kendi arabanız ile gitmek istiyorsanız Tekirdağ üzerinden kalkan feribot seferlerini kullanmalısınız. Eğer Çanakkale-Bursa-Balıkesir-Bandırma istikametinden gelecek iseniz Erdek'ten kalkan Gestaş Deniz Otobüslerini tercih edebilirsiniz.

Avşa adası kaç saat sürer?

İstanbul Avşa Adası Kaç Saat? İstanbul'dan Avşa Adası İDO deniz otobüsleri ile 2 saat 45 dakika sürmektedir. Havanın durumuna göre 4 saate kadar çıktığı görülmektedir. Arabalı feribot olan Yener C. gemisi ile İstanbul Zeytinburnu Avşa Adası arası yolculuk 5 saat sürmektedir.

Avşa Marmara Adası kaç saat?

Gestaş Erdek – Avşa AdasıMarmara Adası Feribot-Vapur Seferleri 2021. Gestaş Erdek arabalı feribotları ile yaklaşık 2 saatte Erdek'ten Avşa Adası'na ve 2 saat 30 dakikada Erdek'ten Marmara Adası'na ulaşım sağlanabilmektedir.

Avşa Adası'nda denize ne zaman gidilir?

Avşa Adası, sezonluk bir tatil yeri. Adanın en canlı olduğu dönem ise yaz sezonu. Avşa'da denize girmek, güneşlenmek ve eğlenmek için Haziran, Temmuz ve Ağustos ayları tavsiye edilir.

Balıkesir Avsa Adası arası kaç km?

Avşa Adası'na ulaşım; Balıkesir'in Avşa Adası'na 50 km uzaklıkta ilçesi Erdek, İstanbul ve Tekirdağ'dan feribotlarla mümkündür.