Avni Yıldırım'ın maçı ne zaman saat kaçta?

İçindekiler:

  1. Avni Yıldırım'ın maçı ne zaman saat kaçta?
  2. Avni Yıldırım son maçı ne zaman?
  3. Canelo boks maçı ne zaman?
  4. Avni Yıldırım boks maçı ne oldu?
  5. Boks maçı ne zaman?
  6. Avni Yıldırım kaç maç yaptı?
  7. Avni Yıldırım kaç para aldı?
  8. Canelo Alvarez kime kaybetti?
  9. Avni Yıldırım neden maçı bıraktı?
  10. Avni ne kadar kazandı?
  11. Avni yildirim kac para alacak?
  12. Avni Yıldırım son maçında ne kadar kazandı?
  13. Canelo kaç maç yaptı?
  14. Saul Alvarez kime yenildi?
  15. Canelo Alvarez kaç galibiyeti var?
  16. Türk boksörün maçı ne oldu?
  17. DMAX boks maçı var mı?

Avni Yıldırım'ın maçı ne zaman saat kaçta?

Türk boksör Avni Yıldırım ile Meksikalı 'Canelo' lakaplı Saul Alvarez, WBC- WBA Dünya Süper Orta Sıklet Unvan maçında TSİ 06.00'da karşılaşacak.

Avni Yıldırım son maçı ne zaman?

Türk boksör Avni Yıldırım, WBC- WBA Dünya Süper Orta Sıklet Unvan maçında şimdiki unvan sahibi Canelo Alvarez'e meydan okuyor. Türk boks tarihi açısından büyük öneme sahip karşılaşma Florida Eyaleti'ndeki Miami Gardens'taki Hard Rock Stadyumu'nda, 28 Şubat Pazar gecesi gerçekleşecek.

Canelo boks maçı ne zaman?

, Cuma 15:51 Türk Boks tarihinin en büyük gecesine geri sayım devam ediyor. Avni Yıldırım, dünyanın en yetenekli dövüşçüleri arasında gösterilen, boks efsanesi Canelo'yu yenerek Türkiye'ye dünya Şampiyonluğunu getirmek için 28 Şubat Pazar sabahı ringte olacak.

Avni Yıldırım boks maçı ne oldu?

Miami Hard Rock Stadı'nda düzenlenen organizasyonda dünya şampiyonluğu maçına çıkan Avni Yıldırım, rakibi Canelo Alvarez'e 3. raunt içinde mağlup oldu.

Boks maçı ne zaman?

Bilgehan Demir ile Boks Gecesi'nin yeni evi belli oldu. Boks Gecesi, Discovery'nin yepyeni ücretsiz kanalı DMAX'te ABD'den canlı yayınla Pazar sabahı 05:00'te başlıyor. Şampiyonların çarpışmasına sahne olacak müsabakanın tekrar yayını, Pazartesi gece 00:20'de ekrana gelecek.

Avni Yıldırım kaç maç yaptı?

Avni Yıldırım
Kişisel bilgileri
Duruş biçimiDüz gard
Kariyeri
Toplam maç24
Galibiyet21
7 satır daha

Avni Yıldırım kaç para aldı?

Meksikalıya yenilen Türk boksör Avni Yıldırım, unvanı kaçırdı, 1 milyon doları kazandı

Canelo Alvarez kime kaybetti?

Floyd Mayweather Jr. 116-112, 117-1-114'lük skorlarla çoğunluk kararı ile Canelo'ya bu satırların yazıldığı tarihine kadar ilk ve tek yenilgisini aldırdı.

Avni Yıldırım neden maçı bıraktı?

Türk boksör Avni Yıldırım, WBA ve WBC süper orta sıklet kemerlerinin sahibi Canelo Alvarez ile karşılaştığı mücadelede doktor kararıyla ringden çekildi. ... Forbes'un en çok kazanan sporcular listesinde 30. sırada yer alan 'Canelo' Saul Alvarez ise, WBA kemerini koruyup maç sonrası servetine 36 milyon Dolar eklemiş oldu.

Avni ne kadar kazandı?

Avni Yıldırım, organizasyondan 1 milyon doların üzerinde kazanç elde etti. Dünyanın en iyi boksörlerinden biri olarak gösterilen Canelo ise 35 milyon dolar elde etti.

Avni yildirim kac para alacak?

Kariyerindeki 3. mağlubiyetini alan 29 yaşındaki Türk boksör, organizasyondan 1 milyon Dolar'ın üzerinde kazanç elde edecek.

Avni Yıldırım son maçında ne kadar kazandı?

Meksikalıya yenilen Türk boksör Avni Yıldırım, unvanı kaçırdı, 1 milyon doları kazandı

Canelo kaç maç yaptı?

Tarçın lakaplı Canelo Arvalez'in Profesyonel Kariyeri Profesyonel kariyeri boyunca 58 maça çıkan Arvalez, 55 kez kazanan taraf oldu. Kazandığı 55 maçın 37'sinde rakipleri nakavt etmeyi başardı.

Saul Alvarez kime yenildi?

Floyd Mayweather Jr. 116-112, 117-1-114'lük skorlarla çoğunluk kararı ile Canelo'ya bu satırların yazıldığı tarihine kadar ilk ve tek yenilgisini aldırdı.

Canelo Alvarez kaç galibiyeti var?

Dünyanın aktif boksörleri arasında 'en iyisi', 57 profesyonel maçında, 36'sı nakavtla olmak üzere 54 galibiyet almış, Forbes dergisine göre dünyanın en çok kazanan dördüncü sporcusu, WBA – WBC süper orta sıklet kemerlerinin sahibi... Tüm bu unvanlar, henüz 30 yaşındaki efsane SaulCaneloAlvarez için kullanılıyor.

Türk boksörün maçı ne oldu?

Dünya Boks Birliği (WBA) ve Dünya Boks Konseyi (WBC) süper orta sıklet unvan maçında Türk boksör Avni Yıldırım, "Canelo" lakaplı Meksikalı Saul Alvarez'e yenildi.

DMAX boks maçı var mı?

Dört büyük federasyonun (WBC, WBA, IBF ve WBO) unvan maçları canlı yayınla ve Bilgehan Demir'in heyecan dolu anlatımıyla ekranlara geliyor. Bilgehan Demir ile Boks Gecesi artık DMAX'te!